Винаги ли е прав клиентът? Китайка мрънка от получена рокля

Не ѝ седяла като на снимките, но пропуска да спомене, че е пълничка
Обновена: 12 мар 2015 14:12 | 12 мар 2015 11:06,
67

Роклята в оригинал, носена от актрисата Джейми Александър. Снимка: Reuters



Винаги има риск, когато се купуват дрехи онлайн – често платът изглежда евтин, цветът не отговаря или просто няма нищо общо с показаното на оригиналната снимка.

Друг вариант е просто дрехата да не подхожда на човека, който си я е поръчал.

Китайка си купила ексцентрична черна рокля от популярен сайт за онлайн търговия, пише Дейли мейл. Роклята е копие на носената от актрисата Джейми Александър по време на премиерата на филма Тор през 2013 г. Самата дреха може да я видите в галерията.

Получената рокля не просто не е толкова бляскава, колкото тази на червения килим. Оказало се, че тя показва повече, отколкото трябва. Всъщност роклята, носена от по-слаби жени изглежда по коренно различен начин.

Самата потребителка е качила снимките, на която носи роклята, за да се оплаче от пристигналия продукт и да иска компенсация. За капак на всичко черната рокля е съчетана с пухкави цикламени чехли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
5
 
! Отговори
Еми преди 9 години
Между другото роклята наистина е прецакана-не е като оригинала...прозрачната част е много по-голяма-и това не е заради сланинките на потребителката-с право се е оплакала!!!
55
1
 
2
 
! Отговори
Отиваме на купон преди 9 години
По-близко е до Кубрат Пулев от колкото до Виктория Сикрет.
54
4
 
8
 
! Отговори
гейлорд ебльо преди 9 години
а на мен много повече ми харесва как стои роклята на тази дебелана ...ей така напук на вас !
53
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама то човек трябва поне да има малко от малко чувство за естетика и да се сети, кое би му отивало и кое не. Като знае много добре, че не е с манекенски мерки, съвсем логично е, че роклята няма да стои като на модела.
52
5
 
20
 
! Отговори
До прасчо 49 преди 9 години
Защо я обиждат ли? Защото е смешно. Тя очевидно има нереална преценка за фигурата си , вероятно и никой около нея не й е казал да не си поръчва такава рокля, защото модела не е за нея и не за друго, ама ... каквото и да си говорим и Риана е с голям *** и не е слаба , но е стегната , докато тук няма никаква стегнатост, нито в дупе , нито в корем и с какъв акъл си купуваш рокля която разкрива толкова много от теб, когато трябва да ПРИКРИВАШ. И не , не е обида, а реална оценка.
51
2
 
12
 
! Отговори
уточнение преди 9 години
До ДжимбоО, ти пък да видиш германките и американките нашите ще ти се сторят манекенки.:)
50
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, Лорке, баскетболистка с мъжки ханш не всеки харесва.Тънка талия и широк ханш не означава "рубенсов тип", нито пък прекалено едри седалищни части. Жената може да е много стройна. Познавам една такава. За разлика от теб, тежи не 50, а 52 кг при ръст 172 см. Разликата между обиколката на талията и обиколката на ханша й е 33 см. Но обиколката на ханша е равна на тази на бюста. У нас се срещат главозамайващи жени и не са непременно в бизнеса с "моделки".Да си жива и здрава и ти, и другите.
49
2
 
17
 
! Отговори
eri преди 9 години
Как точно е очаквала да изглежда в тази рокля. Би стояла лошо на всяка фигура, различна от перфектна
48
1
 
12
 
! Отговори
Марияна преди 9 години
От фигура до фигура има разлика затова не всичко стой добре на различните фигури . Не е трябвало да си купува такава рокля неподходяща за фигурата й .
47
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
че е дебела, дебела е, ама и роклята не е същата като на манекенката. Вижте широчината на прозрачната част, че не е същата. Особено в областта на гърдите. А и ръкавите са по-отпуснати. Явно са се опитали да я направят за по-големи жени, но самият модел е подходящ само за слаби. И на края се е получило манджа с грозде.Ако бяха направили само малки модели, тя изобщо нямаше да може да си поръча и нямаше да се стига до такива ситуации, но фирмата се е полакомила.
46
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Bih ia prasnal...
45
8
 
22
 
! Отговори
прасчо преди 9 години
Да,тази рокля не е за нея,но защо я обиждате? Не правете заключение по съответствие. Ами ако има проблеми с отслабването? Да, има такова нещо като ген. Пенка например яде по 20 баници с боза на ден и стои 40 килограма, а аз съм вегетарианка и се храня здравословно още от малко дете, спортувам, обаче все още съм пухкава и винаги ще се намери някой многознайко,който ще предположи,че не се грижа за тялото си...
44
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дали е хубава една дреха много зависи от" пълнежа" В случая роклята няма шанс да се хареса.
43
7
 
6
 
! Отговори
Лора преди 9 години
До Анонимен, който ме кара да се поинетесува от плодовитостта на жените с тънка талия и шрок ханш.Човеко, не знам от кой пол си, но плодовитостта не зависи от формата на тялото, а от функции на вътрешните органи. Аз не съм по-малко плодовита от дамите с едри задни части, нищо че тежа 50 кг. и ханшът ми не е широк. Родила съм 2 деца без проблем и мога още 10 да родя. Много е смешно да се претворяват рубенсовите представи за красота в индикатори за плодовитост.
42
2
 
12
 
! Отговори
Лора преди 9 години
До АнонименОбяснявам си го с това, че манекенките от Виктория Сикрет имат по-интересни неща за правене и стремеж за нещо по-различно ор раждането на деца. Манекенките не са по-малко плодовити от ромските жени - просто е въпрос на личен избор. Цивилизационен избор, както беше казал навремето един политик :)
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тцц то хубаво не е слабичка,ама защо й трябваше да го пуска в нета ?
40
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Олеле,колко е гнусна,с това дебело,увиснало тяло,че и без *** се барнала,ефекта да е ''уауу'', ама е ''баууу''.Ужас,някой хора си нямат самооценка и не знаят какво да си купуват и как да се обличат,да поотслабне и да си премахне целулита.Китайките попринцип не са толкова дебели,тая не знам от къде се извади такава ***.
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е роклята?
38
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
koi e dokazal, che palnite jeni imat problemi s vazproizvodstvoto? Kakvo obshto ima 5 kg otgore sas sposobnostta da imash dete??? Gluposti govorish, Lora. manekenkite ot victorias secret imat po edno dete, a cigankite imat po 5-6 kak si go obqsnqvash tova? mai kilogramite ne sa faktor za zabremenqvane, opasni sa kg, kogoto stane vreme da rajdash.
37
4
 
10
 
! Отговори
БУГРАГЕНЬО преди 9 години
С какви, неекзотични глупости, се занимава плепса! Просто, простолюдие.

Спонсорирани публикации