Британките по-вулгарни от мъжете, ползват повече мръсни думи

Дамите на Острова псуват с 500% повече отколкото преди 20 г.
52
Британките по-вулгарни от мъжете, ползват повече мръсни думи
Снимка: Reuters

Британските жени са станали шампионки по нецензурни изрази и използват 10 пъти повече мръсни думи от мъжете, пише британският "Дейли мейл".

Данните идват от проучване, проведено от университетите в Кeмбридж и Ланкастър.

Изследователите тествали 376 доброволци, които им предоставили 3-часови записи на всекидневните си разговори. От събраните 10 милиона думи станало видно, че дамите използват глаголи, означаващи действия при полов акт 500 процента по-често, в сравнение с 90-те години на миналия век.

Нещо повече - при 1 милион думи дамите прибягвали до нецензурния глагол 546 пъти, а мъжете - "едва" 540.

Специалистите изтъкват, че в Обединеното кралство се наблюдава изчезването на джентълменството при мъжете и на благоприличната дамска реч при жените. В наши дни псуването вече е много по-лесно социално възприемано, отколкото през 90-те години на миналия век, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 23"Българите сме *** народ" - НЕ, българите са беден народ, не *** народ! А бедността им не се определя от тях (народа)!Щом бедността ни ограничава да покажем интелекта си, не следва да сме прости!Следва че този който я определя иска да не сме умни!Искаш ли да ти кажа кой е той? :))))
21
0
 
6
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
До: номер 17Абе да ме прощаваш, ама аз макар че каруци в Англия не си спомням да съм видял, все пак бях само за две-три седмици, но за сметка на това пък такива пpocтoтии видях там че ум да ти зайде!Конкретно като ходих с автобус до Кентърбъри, голям известен град, на автогарата тоалетната отвътре беше по-зле и от тоалетната на автогара Видин.Мога да се огранича в описанието само с това че чиниите бяха без седалки а вътре не можеш да стъпиш без да оставиш кафяво-жълт отпечатък на плочките!
20
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 19Колко са българите в Англия и колко са англичаните в България?? Това само по себе си дава посоката на отговора. Българите сме *** народ а англичаните са дали почти всичките технически открития. Само едно дребно сравнение. Английската индустриализация е почнала пред 1845 а ние сме били още под турско. Айде със здраве!
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 20"А той как е разбрал че са ***? Нима е имал умствения капацитет да общува с тях?" - ти прочете ли коментара му или ти плащат само да опонираш? Не ти трябва голям умствен капацитет, за да прецениш какъв е капацитета на изхождащ се надрусан и пиян в центъра...
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 16Аз пък съм видял едни от най-тъпите български емигранти в Англия с просташки претенции и изключително слаб англииски език. Следва ли да ги сравнявам с поляците? А той как е разбрал че са ***? Нима е имал умствения капацитет да общува с тях?? Много се съмнавам!!!
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 17В нищо не ни превъзхождат, освен в заплащането ,което не определят ТЕ самите ,а им го определя средата! Те самите не могат да определят нищо!Всеки българин емигрирал там се оправя, въпреки че няма нищо там, но не всеки англичанин емигрирал тук може да оцелее, освен ако не получава пенсия от там!
16
1
 
4
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Е те всичко на всичко имат две мръсни думи. Изобщо не може да се сравняват с изобилието на родните попържни ...
15
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕх 15В Англия каруци няма но в България все още има и то при това в София! Нека не се мерим с тези които многократно ни превъзхиждат във всичко и които биха могли да си позволят да пуснат по някоя друга псувня без да им се отрази на статуквото ама въобще. А ние българите дори и да не псуваме сме си прости по ген и природа и на когото и да се присмеем ни прозира злобицата и зависта породена от традиционното чувство за малоценност!!!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14Той не ти каза, че е видял тук "Умни и интелектуално надарени "българи" навсякъде", а че е видял ТАМ *** ***, от което не следва да трябва тук да е видял умни хора навсякъде!Даже спрямо заплащането там, тук трябваше не само да няма интелектуални хора, а да ходим по дърветата...
13
0
 
3
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Остава само бради да пуснат и да доошлайфат речника и са си готови каруцари нали те това са им ценностите.
12
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 13А в България какво си видял?? Умни и интелектуално надарени "българи" на всякъде! Мове да псуват англичанките ама са 1000 пъти по-интелигентни от които и да са нашенци. Държавата Англия е културна държава като цяло а България е била винаги рай за простаците и за огромно съжаление такава и ще си остане!
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако са само думите с мед да ги намажеш англичанките! Живях 5 години в Лондон и съм се отвратил до такава степен че повече не искам да чувам за англия. Такова пропаднало племе едвали ще намерите по целият свят. Насред улицата в центъра на Лондон съм виждал надрусани и пияни енгелизи и егелезки как уринират и се изхождат по голяма нужда. Но иначе са с големи претенции и се имат за върха на сладоледа само че от тоалетната!
10
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 7 години
януаро 2018 като излезнат от ЕС ептем ще се оправят (деградират като нация)
9
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 7 години
те и на мъже си блъскат там
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тукашните "кифли " сигурно имат по-малко нецензурен език?! И тук чувам всеки ден жени които псуват като хамали, включително в социалните мрежи, чак яд да те хване! А колко нецензурен език ползват руснаците!!!! Някой чел ли е руски коментари в ютюб, направо се изчервява човек. Айде пишете и за техния жаргон! А що се отнася до английския джентълмен - да се надяваме че няма да изчезне . Но наистина 90-тте години бяха ЗЛАТНИ във всяко отношение!! Ееех....
7
3
 
9
 
! Отговори
феминист преди 7 години
Ето, това се казва "горди", "силни", "независими" жени. Ашколсун!Наште малко изостават.
6
3
 
15
 
! Отговори
Русия преди 7 години
По примера на ФАЩ , жените в ЕС стават мъже, а мъжете жени, за това си вкараха 2 млн бежанци, за да могат да ги оправят отзад. Това са авроатлантическите "ценности"
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бах ти лошия матрял. Да се чудиш как са умерили на държава
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Невъзпитани кифли.
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото жените на Острова стават мъжествени, а мъжете женствени. Обезкосмени и гелосани момченца, които се интересуват от собствения пол.

Спонсорирани публикации