Директорката на "Езиков свят" съди всеки, който петнял името й

Нито тя, нито колегите й били замесени в престъплението
Обновена: 27 фев 2017 07:01 | 26 фев 2017 23:03, Камелия Цветанова
92
Директорката на "Езиков свят" съди всеки, който петнял името й
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Директорката на частното училище "Езиков свят”, в което е учил Йоан Матев, задържан за убийството на Георги  в Борисовата градина, изпрати позиция до медиите, в която отхвърля опитите тя и колегите й да бъдат представени пред обществото като пряко замесени в прикриване на престъплението.

Още по темата

Василка Николова се заканва, че ще съди всеки, който петни името й.

"Тежестта на извършеното престъпление и големият медиен интерес по никакъв начин не могат да оправдаят погазването на всички юридически и морални принципи по отношение на мен и моите колеги, които биваме представени пред българското общество като пряко замесени в прикриване на престъпното деяние”, се казва в съобщението на Василка Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
50
 
! Отговори
Антон преди 7 години
На всички е ясно каква е обективната истина.А тази жена, може би и "майка" предлагам да се подложи на детектор на лъжата. Така публично, пред обществото. Нека чрез детектор да й се даде право да защити позицията си. И въпреки че неговите показания нямат стойност пред съда, мислите ли дали ще й стиска.Полицията много умело насочи вниманието за укриването на престъплението към гражданите и децата, отколкото да се рови там и да се разбере как всичко е било ясно съвсем в началото.
9
0
 
22
 
! Отговори
none преди 7 години
Има правописна грешка в заглавието. Ползвайте spellchecker.
8
1
 
16
 
! Отговори
Bulgaro преди 7 години
Ne si poznala...ti kogo zaplashvash ma kiflo....dori i ot istinata te e strah..V Bulgariya ..naroda sudi...tova yasno li ti e...Nagazila si..s dyavola ste zaedno...no dobroto i istinata sa na nasha strana
7
1
 
28
 
! Отговори
АЗ СОРЪЪ преди 7 години
ДА Я СУДЯТ И НЕЯ
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До kjtp9890Какво си написал, бе?!Да не би някои от коментиращите тук да ползват някакъв таен код?
5
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гузен негонен бяга.
4
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А що мълча досега?
3
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бия я наръгал с кеф ако бях на родителите на пострадалия!После да ме съди!
2
0
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще ми съди на слона...хобота. Всички непрокопсаници от София учат в това училище. Изобщо не ходят, само плащат и накрая получават диплома. Познавам трима, които се "изучиха" там. Все деца на полицаи и данъчни инспектори.
1
3
 
65
 
! Отговори
Преди да плаши света преди 7 години
със съдебната ни система,тази госпожа да бъде така добра да седне и да научи правописа.В други сайтове е показан оригиналът на нейното писмо.Правописните грешки в него са смайващи по вид и по брой!И тази персона е директор на частно училище,наречено "Езиков свят"!Хайде,плачете за социализма! Вижте нивото на завещаните ни от него кадри-връзкари, заели шефски места! Такова е положението и в образованието, и в науката!Такива дават тон,подготвят бъдещите специалисти и оформят моралния им облик

Спонсорирани публикации