Грациите след победата: Сбъдната мечта за нас, едно чудо!

За момичетата предстои почивка, а след това подготовка за Световното първенство
Обновена: 8 авг 2021 09:15 | 8 авг 2021 09:00, Камелия Цветанова
261
Грациите след победата: Сбъдната мечта за нас, едно чудо!
Снимка: БГНЕС

Гимнастичките от ансамбъла на България по художествена гимнастика бяха изключително щастливи след първия в историята златен медал за страната ни на олимпийски игри.

Още по темата

„Истинско чудо“, така определиха пред БНТ своето отличие Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова.

Грациите ни успяха да се преборят за олимпийската титла с Русия и по този начин възпитаничките на Весела Димитрова и Михаела Маевска се окичиха със златните медали за първи път в историята.

„В момента ни е много трудно да мислим, камо ли да говорим, това е една сбъдната мечта за нас, едно чудо. Не мисля, че се зарадвахме на вчерашното първо място, защото очакванията се вдигнаха още повече. Днес се радваме, че успяхме да изиграем съчетанията си още по-добре от вчера“, сподели капитанът Симона Дянкова.

„Може би като успеем да си съберем милите, ще намерим точните думи“, каза Лаура Таатс.

„Този медал е нашето чудо, благодарим на цяла България, на Илиана Раева, Весела Димитрова, Михаела Маевска, обичаме ви всички, всички, които ни подкрепят“, допълни Стефани Кирякова.

За момичетата предстои почивка, а след това подготовка за Световното първенство в Япония.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още по темата: медалгимнастички
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оказа се,че в България има мъжки момичета,а няма мъже.Мъжете ни станаха готвачи и фризьори,а жените боксьорки,борци и каратистки.И златни медалисти!Мъже,къде сте?
39
11
 
2
 
! Отговори
Югославянин преди 2 години
*** нищо не научи от историята....1941ва ***=2021ва...След някоя година,*** пак ще е онзи от 45та.Само мисля че вече прекипе *** на руснаците,а резултата ще видим след някоя година.Да се радваш на такава нацистка кражба на спортен медал,най-малкото е да си ментално ретардиран.
38
0
 
5
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 2 години
До пияница мистик/// Нека не се мерим с Швейцария,колкото до другите,стандарта на живот не ги прави независими.И в древният Рим,някои домашни роби живеели в прекрасен стандарт на живот спрямо германските и други племена ,отвъд лимеса, които се къпели в реките,газели кал,мръзнели ,но били свободни.Колкото до плана на едноокият Ричард Ран,чието око извадили виетнамските зенитчици,докато им набивал с бомби и *** върху детски градини и училища,основните демокрация,още съсипва България
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ееееее БРАВО! Голямо ЕВАЛА на момичетата и всички останали спортисти, които ни представиха достойно!
36
2
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До АТАКИСТ === Абе, Олиг, къде съм писал нещо за подкупи, гимнастички :))) Я пак ми прочети всички коментари, на кой отговарям и по каква причина....Ахахахахаах, егати и нефелниците, дето пишат тук. Разбрал, неразбрал, пише. Апропо, дека ти е партията :)))
35
4
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До славянинБезродната и продажна пета колона на Москва е раждала най-големите българофоби! Браво на българските момичета е руснаците да си гледат работата!
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво момичета! Обичаме ви!
33
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така спечелени медали не щем
32
4
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Рускините кога бях...малък(преди 65 години),ние ги учехме на тази...гимнастика.Сега се сърдят че ги...побеждаваме.Ами все пак,класата си е...класа.
31
2
 
3
 
! Отговори
До 41 преди 2 години
То пък с *** като тебе, голяма истина, голямо нещо.
30
1
 
23
 
! Отговори
Н1 преди 2 години
Ако има някакво съмнение, че рускините са прецакани, хак им е, защото точно те години наред ни подливаха вода. В края на 80-те ги бяхме награбили и ги биехме наред, но след соца кадърните ни треньори се разбягаха по света. Имаме традиции и специалисти да сме винаги първи в худ. гимнастика. Останалите да гледат, да се учат и да ръкопляскат.
29
5
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА === Абе не е баш така. Монако и Люксембург са 1 педя държави, с невероятен стандарт на живот. Швейцария и Холандия и те са малки държави. Не съм чул обаче да са "колониално зависими" от никой. Аре стига се надъхвахте от разни проститии като план Ран-Ът, чипове във ваксините, 5G мрежите. Четете някакви недоносени сайтове, собственост на някой луд, дето сам си пише фантазиите и вярвате.
28
16
 
7
 
! Отговори
сокол преди 2 години
Всичко е политика..Рускините са най-добри от 1996г все злато,а сега с просто око се вижда как манипулират в съдийството.Шарапова са я обвинили в допинг,без доказателства,а техните мъжеподобни сестри,гимнастички,все на хапчета,без притеснение получават злато.Няма чисто нищо,всичко е за власт и пари.
27
0
 
17
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Къде са златните момичета, къде са мухлясалите ни политици....!
26
24
 
4
 
! Отговори
Expert преди 2 години
Всички ли да девствени, как мислите?
25
1
 
4
 
! Отговори
wtf преди 2 години
Какво да им стигаме на американците? Раздели тези медали, на 50 или колкото са там щатите и тогава прави сравнения...
24
27
 
6
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Никого от вас не съм обидил или нагрубил, вие сте жалки хора, ако смятате че откраднатите от Майка Русия медали ще ви донесат радост в страната! Руските момичета бяха много по добри от българките, с класи са над тях! Само съдийството ви помогна!
23
4
 
6
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 2 години
До славянин///Ама Вие сте по-наивен и от мен,щом вярвате в ***,неолиберални и демократични мантри за ,свобода на словото,свободната търговия ,право на избор,свободното движение на стоки ,финанси ,услуги и хора-хайде, де.Всичко е политика и интереси на големите държави,слугинажа и колониалната зависимост на малките във всички сфери.Всичко това е своеобразна война с други средства и методи,в арсенала ,на които влизат всякакви удари ,най-вече непозволени в нормални условия
22
2
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До аа1830 === Японците обожават българско кисело мляко. произвеждат го и то е не по-лошо от нашето. Гледах по ТВ едно предаване, че има и японци, дето ни харесват фолклора и имат клубове, където пеят наши народни песни и се обличат в наши носии. Отделно няколко години подред печелят приза за най-добро уиски в целия свят. Абе изобщо тези захванат ли се с нещо са номер 1.
21
21
 
2
 
! Отговори
До славянин преди 2 години
Боко падна вече. Сега Слави, БСП и Радев отново ще заздравят отношенията с майка Русия и ще охладят тези с ЕС и САЩ. Отново ще живеем спокойно и добре

Спонсорирани публикации