Теодора Генчовска приета за изследване във ВМА със съмнение за COVID

По-късно се очаква повече информация за състоянието й
156
Теодора Генчовска приета за изследване във ВМА със съмнение за COVID
Снимка: БГНЕС

Министърът на външните работи Теодора Генчовска е приета за изследване във Военно-медицинска академия, след като е почувствала неразположение, съобщиха от МВнР.

На по-късен етап ще бъде подадена актуална информация за състоянието й, отчитат от външно министерство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За всички богоизбрани има легло в Пирогов и ВМА. За теб даже телефона си не вдига личния лекар.
100
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е и? През живота ни преминавеме през много вируси. Ако човек има силна имунна система не с еразболява той е здрав. А сирната имунна система имат хора което са на високо ниво на духовна осъзнатост вибрации енергия които се хранят здравословно и пият вода. Няма как да живеете в тъмнина страх и да искате да сте здрави.Като сте подчинени биороботи на Бил Гейтс СЗО Фармация и правитлствата винаги ще ви лъжат управляват. Няма такъв закон във Вселената. Бог е Любов. Живейте в Бог и ще имате всичко
99
2
 
32
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
И тази женица е министър на външните работи? Боже, мили Боже, кога ще си прибереш вересиите?
98
0
 
31
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Ооооо, сега разбрах в какво се изразява промяната-преди ги премаха ВИПовете и ВИПките като се разболеят от Ковид за всеки случай, сега вече ги приемат още като има съмнение-пак за всеки случай. Ще повърна. Защото утре пак ще ми се явява министърът на здравеопазването да ми обяснява как нямало проблем, а в същото време хората ще висят по стълбите задушаващи се-е от такива като тая.
97
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що във ВМА няма ли личен лекар?
96
0
 
21
 
! Отговори
========== преди 2 години
Питам се: що за здравна система имаме? Когато трябва да се плащат здравни осигуровки - плащаме всички, включая и работещите пенсионери, а когато трябва да ни лекуват - важни са само единици (по принципа: който не е станал министър нека умира)!
95
14
 
6
 
! Отговори
Чудя се преди 2 години
Защо е тази злоба срещу тези хора, от които ни зависи държавата!?!? Има неписано правило - 100 дни. После съдете правителството и министрите, от които не сте доволни. Не създавайте манипулативни тези и позиции. Иначе се превръщате в ***, които се съмнявам, че искате да бъдете!!!! Дано Генчовска се размине (и не само тя а и всички хора) леко с неприятностите!Бъдете безпощадни към крадците и справедливи спрямо дерзаещите!!!!
94
2
 
8
 
! Отговори
Стела преди 2 години
Е,сега вече съм по-спокойна. Министърката ще е под денонощни грижи. Вече няма да има щаб, а комитет . Граничния контрол вече няма много смисъл да се затяга-то Омикрона се оказа отдавна е в страната.
93
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 104 Не може всички да станат министри. Само няколко човека иат повече права а и няма много болници. Нали искате западна демокрация. При запдна демокрация само малцина може да се лекува а за останалите ако може но май не може.
92
2
 
13
 
! Отговори
========== преди 2 години
Ама защо директно във ВМА?защо не я пуснаха по нашенските, на обикновените хорица, "медицински" пътеки?Двама пенсионери вчера дадохме 210 лв само дойдат да ни направят тестове...И стигнахме до задънената улица на родната медицина - оправяйте се както можете...
91
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли когато Нинова кихна два пъти и за 1 час и излезе резултата от теста когато другите хора чакаха по 24 часа за резултат? Тогава Нинова след още 1 час беше назначена във ВМА нищо, че плю преди това с месеци по ген. Мутафчийски, а протежето и Радев казваше, че имало само щам Шипка и това бил вируса на страха, и предателството. Та по онова време Нинова беше настанена във ВИП стая на ВМА, а същия ден починаха хора на стълбите понеже нямаше места за тях. Сега министърката също е ВИП болна.
90
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце да я уреди при Мутафчийски по-бързо. Няма време.
89
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая ако има само кашлица и хрема що е в Болница пък и във ВМА страх я е явно сама ли е в стая или е като останалите бълг граждани за какво е там тежко ли е болна ваксинирана ли е ако е ваксинирана ще го мине леко нали все туй разправят ако не е за какво натискат останалите да се ваксинират Нямам коментар е имам де ама той е за лично ползване
88
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не е при мангъра? На тез като им опре яйцето до гАза и все във ВМА бягат. Мангъра е техен човек, все в 7/8 го възхваляват.
87
2
 
5
 
! Отговори
До 94 преди 2 години
Ами нали всички викат, че е само кашлица и хрема и се кара леко, пък и трябва да го изкараме всички за да се върне нормалното.
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много я кълняха търтеите "дипломати" и вечните посланици пенсионери за това, яе още първата седмица им изпрати предизвестения за пенсия. те са свикнали да доят държавата с 10 000 лева заплата на месец от години години години и сега изведнъж край
85
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо ново, и лъжливите овчарчета кихат. Ще й мине на жената.
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом е от ИТН Чорбанов ще я спаси както себе си спаси
83
0
 
10
 
! Отговори
ПРОДАВАЧКАТА преди 2 години
Продавачката на държавата България вчера направи промоция на стоката си пред ДС на САЩ. Първата й сериозна проява на пазара. Ако външният министър и бизнесмена на групата с името Петков ще решават въпросите на войната, не разбирам защо имаме Министър на Отбраната и Главнокомандващ Българските Войски. Това е направо гротеска, за съжаление ние плащаме цената с животите си.
82
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да е добре жената и да оздравее пп-бързо.Въпреки,че не харесвам партията с чалго-фалшименто лидъра.

Спонсорирани публикации