Бащата на загинал от "Москва": Путин потопи кораба за да прикрие лъжите си

По думите му не е имало спасителна мисия
24 май 2022 19:42, Нели Христова
320
Бащата на загинал от "Москва": Путин потопи кораба за да прикрие лъжите си
Снимка: БГНЕС

Баща, който загуби сина си на борда на "Москва", обвини руския флот, че е изоставил ранените и е потопил военния кораб, за да прикрие доказателства за украинския ракетен удар, който го е разрушил.

Дмитрий Шкребец твърди, че президентът Путин е "предал" младите наборници като сина му, като ке обърна директо към него, призовавайки го "да бъде мъж" и да спре да лъже страната си. "Владимир, няма да ти простя смъртта на сина ми и много други момчета", пише той в руския сайт за социални медии Vkontakte. "Загубата на крайцер "Москва" е ваше лично поражение!"

Шкребец издирва сина си Йегор, 20-годишен наборник, откакто корабът потъна, след като беше ударен от две украински противокорабни ракети Нептун на 13 април. Той призна, че синът му вероятно е мъртъв, но продължава да разследва какво станало

Кремъл настоява, че флагманът му в Черно море не е потопен от украинците, твърдейки, че е попаднал в бурно море, след като случаен пожар, подбален от цигара, е причинил експлозия на боеприпаси.

Шкребец казва, че членовете на екипажа му споделили, че корабът е бил "седяща патица", оставайки в същата позиция два дни без ескорт. След като е ударен, офицерите се страхували да кажат на началниците си, докато не станало ясно, че корабът потъва. "Знам, че преди 13 часа на 14 април крайцерът не е изпратил SOS сигнал, въпреки че събитието се е случило около 15 часа на 13 април", обяснява той. "Искаше да го подминеш с мълчание и да го скриеш, според старата си традиция да лъжеш."

Той добави, че тежко ранените не са евакуирани, а пострадалият кораб не е докаран до пристанището в Севастопол, защото "тогава ще стане ясно за всички какво се е случило".

Той добавя: "Удавиха ги, заедно с крайцера. . . те го изтеглиха на юг от Черно море през нощта от 13.04 срещу 14.04 и го потопиха там."

Шкребец твърди, че не е имало официално съобщение за спасителна мисия, с аргумента, че това е така, защото не е имало такава. "Ти отне най-близкия ми човек", казва бащата към Путин. "Ти го уби".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
23
 
15
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Зеленския наркоман по заповед на Америка съсипа цяла Украйна за да скрие далаверите на клана Байдън в нея, тук някакви лъжи от "източник, пожелал анонимност".
34
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая държава си заминава
33
22
 
5
 
! Отговори
Лудост преди 1 година
Фейк.
32
7
 
24
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Руски тролеи купувате ли рубли?:):):)Висок курс за днес:):):)
31
7
 
37
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
И Курск беше фейк:):):)Живи ги оставиха да се издавят матросите гадните комунисти само и само да не им видят хората безаналоговите технологии:):):)
30
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Въжето наближава. Наборите вместо да ходят да умират по украинските поляни... да вземат да окичатт дърветата ,около Кремъл с тея прости комунисти инда се свърши с тяхната агония 100г.
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костя какви са тези статии. Да не си решил да развееш американското знаме.
28
7
 
16
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
На война се случва да загинат войници. Тези които са наборници на кораб са явно от връзкарите и засега. Много е гадно да уредиш сина си на по-лесна служба ужким и накрая да загине. Най бедните руснаци тези без връзки стават кашици и танкисти.По елитните руснаци се насочват към авиация и флот.В България като имаше казарма беше същото положение. Пълно с връзкари. Българите с най-големи връзки служеха в родния си град или в най-близкия град. Познавам доста такива тарикати. Без връзки далече от дома
27
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рисковете на професията.
26
11
 
6
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Няма руско име Йегор!
25
10
 
2
 
! Отговори
нелих преди 1 година
противна си ,дразниш,спри се!не печелиш нищо,просто си жалка
24
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С цялото ми уважение към жертвите от двете страни!Нвлке, айдв напиши какво казвар бащите на над 392 000 убити америк. войници във Виетнам! Който е на 12000 км от САЩ!?
23
18
 
4
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Само да ви информирам че рублата е скочила рекордно
22
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин може и да не е потопил "Москва", но със сигурност успя да потопи Русия и то завинаги!!
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Петроград започват брожения, през февруари 1917 г. на улиците се появяват тълпи с надписи на плакати Долу войната!. Тежките загуби по време на войната засилват мнението, че цар Николай II не е способен да управлява.
20
10
 
8
 
! Отговори
А спрете се преди 1 година
Разбрахме, че ХИБРИДИТЕ яко... спрете се... съвест нямате ли!!!
19
5
 
9
 
! Отговори
Обедини се народ преди 1 година
2 дена кораба потъва ли потъва и офицерите скришно изгребват вода докато на вън се води война, това е следващия филмов хит
18
4
 
43
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Морячетата от Курск три дни почукваха по корпуса на взривената подводница с надеждата някой да ги спаси.Путин и Кагебейците от Кремъл обаче казаха НЕ.По добре да се издавят отколкото Норвежкия кораб да ги спаси и да види отблизо мизерията на руския флот:):):)А Норвежците бяха готови да ги извадят живи:):):)Комунисти сър:):):)
17
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много сте зле. Като е потопен и ще се замажат следите от ракетите ли? Абсолютни параноични заявления. Потопил дръжки! Нали има начин да се види и на морското дъно?
16
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ехо, облъчвятелите, на 24ти може ли да ми спестите пропагандата, а? Ей така, от българщината. 1 ден бре! Само един ден, в който да мислим само и единствено за България без да ни се изливат тонове пропаганда! Гади ми се вече. Не, направо повръщам вече!

Спонсорирани публикации