Хакнаха торент сайта "Замунда"

В сайта breached са публикувани данните на потребителите
10 юни 2022 13:14, Нели Христова
162
Хакнаха торент сайта "Замунда"

Торент сайтът "Замунда" е бил атакавуна от хакери, съобщават потребители в социалните мрежи.

Първоначално на екраните на потребителите, които са се опитали да влязат в сайта, излиза снимка на Ким Чен Ун, както и линк към сайта breached. Там са публикувани данните на хилядите потребители на "Замунда".

В момента сайтът е недостъпен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
3
 
4
 
! Отговори
От 33 преди 1 година
до Клоунски Свят - не приказвай на примитива. Няма да разбере съобщението. А то е - не са решили, не са го секнали. Обвинява ме, че съм "психясал", което не е термин, който ще намеря в медицинската литература, защото му казвам, че е напъно възможно, правителтвото да му каже, че няма право, да има дадени материали на компютъра си. Утре правителстовот може да реши, че няма право да има и пиратски файлове.
58
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно време всичко беше ftp и пиратските канали в irc. Имаше и други , но не бяха много популярни, като soulseek, emule (май така се казваше) и какви ли още не. Нищо няма да могат да спрат, както казаха хората под мене, трябва те да ми плащат, за да им гледам тъпотиите. Аз реално колкото и малко да ползвам вече торенти (мързи ме, нямам настроение да гледам нищо), винаги проверявам на rutracker.org. Ако нещо го няма , значи още не е хакнато. Да ги видя как ще хакнат най-големия торент в света :)))
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пхахаха някакъв корпоративно-ориентиран "хакер" щял да ни отказва от пиратството ръбииш ли
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 6Проблемът не са името и паролата, а айпи адреса и имейла.
55
0
 
6
 
! Отговори
до 47 преди 1 година
Смятам, че си е общочовешко право първо да прецениш дадена стока и после да я купиш. Още имам колекционерски дискове и плочи (!) на някои абсолютни класики. Имам и колекционерски издания на игри. Обаче да платиш за нещо и после да видиш, че си купил талаш? Не става. На пазара или в магазина нали първо оглеждаш товара и цената? Същото е. Автомобил имаш ли? Не познавам някой, който да види обява и да каже "купувам!" без изобщо да я е видял тая кола.
54
0
 
14
 
! Отговори
Qanon преди 1 година
Е зелката работи. Кво се тръшкате толкоз?! арената и тя...
53
1
 
13
 
! Отговори
Асоциален Примитив преди 1 година
До Клоунски Свят Какви си ги напляскъл, ве? Да това е ремут десктоп (например към сървъри в Холандия). Тегля торента със 100 мегабайта в секунда, качвам изтегленото на гугъл драйв и си го свалям на компа. Това е само единия вариант. Ще спрат пиратството когато ми цъфнат налъмите. Колкото го спряха в Германия, Франция или Австралия. Тук ситуацията е друга, някой умник от офиса на Дисни България се вживя 3-4 дни преди да пуснат официално Дисни в България. Нищо сложно и нищо постигнато. Смях.
52
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на най-святото посегнаха :(
51
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умните т.н. напреднали потребители (the advanced users taka da se kaje) отдавна не ползваме торенти. Качествения материал е в даркнета, за щастие малко хора могат да си позволят анонимен достъп защото се искат познания.
50
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новия американски губернатор на колонията е издал заповдта !
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е да ,в северна корея филмите са забранени
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Джо - То има и такива, ама се научиха, че може да правят милиони от подобни неща и си регнаха компании, дето службите се заунтересуваха от тях, а други се качиха на върха на корпоративната стълбица и видяха, че ако просто сринат ситемата, няма да подобрят нищо ... А па замунда - с тяхнтоо некачване на БГ филма и на това, дето е по кината, мис танаха ясни ..
47
2
 
4
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 1 година
До Асоциален ПримитивКакво RDP ще си купиш ве , тва е на Дозер протокола за дистанционно логване и контрол на сървъри/системи. Какво ще си контролираш?Едно време преди пред-евротолерастките време всичко си беше ФТП - линкос,техно-линк,арендата и тя беше ФТП, имаше и едно ФТП със руско име, ама си беше рожба на нашенски чобани.Еех времена времена
46
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 44, преди няколко века е имало такава поговорка - в днешно време се познава интелигентния човек, не по това колко чете, а по това какво се отказва да чете. В този ред на мисли с новите квоти как ще се печели Оскар в общи линии наистина вече на нас трябва да ни плащат за да гледаме филмите и сериалите им. В такъв случай и стари филми няма да гледат хората, ако забранят всичко безплатно и толкоз. Който иска да плаща за поликоректност...
45
2
 
4
 
! Отговори
Dnеs.bg преди 1 година
Подобни сайтове има много, почти във всяка държава. Колко са легитимни никой не може да каже. Но на хората срещу 5 лв. без ДДС им изпращат най-новите филми /около 10 световни/, вкл. и български, продуцирани. Не могат хората да дават по 6 лв. макар и за 3D. Това са много пари, 2 л. олио например.
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те пък едни данни. Всички са фалшиви естествено.
43
0
 
24
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Замундите са две, зелката работи!
42
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Последно време филмите са толкова Tъnu, че не аз трябва да плащам пари да ги гледам, а трябва да ми плащат пари, за да ги гледам. В този ред на мисли, не гледам абсолютно никакви филми.
41
1
 
25
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Преди хакерите бяха анти правителства, борци за свобоно слово и свобода от капиталистически и корпоративни интереси. Очевидно сега са маши на правителствата и слуги на корпорациите. Малки душици, които се продават за жълти стотинки и доге койни - дори и там имаше ценности, сега всичко е пропаднало, всеки губи достойнството си и се превръща в *** на някой...
40
0
 
15
 
! Отговори
Асоциален Примитив преди 1 година
До 33 Ако се прокара закон за ограничаване на p2p - Едно евтино RDP струва 10 долара. Ще се сцепя от теглене, но пак няма да давам пари за продукти за които не съм решил, че трябва да плащам. Да поясня - това са продукти за един час, гледм филм, слушам албум и не искам да го виждам повече, защо да го плащам? Ще го плати някой друг, защото ще е по неговия вкус. Аз си плащам игри за PS4, защото така съм решил. Дал съм хиляди левове, но смятам, че си струва. Не и за филми, там ще плаща някой друг.

Спонсорирани публикации