Посолството на Украйна у нас: Държавата няма нищо общо с "Миротворец"

Сайта работел в съответствие с действащото международно право
20 юли 2023 14:11, Нели Христова
230
Посолството на Украйна у нас: Държавата няма нищо общо с "Миротворец"
Снимка: БГНЕС

Във връзка с вниманието на българското общество към темата за включването на български обществени дейци и журналисти в списъка „Миротворец“, Посолството на Украйна информира, че уебсайтът „Миротворец“ е независим информационен ресурс на обществена инициатива на Центъра за изследване на признаците на престъпления срещу националната сигурност на Украйна, мира и сигурността на човечеството и международния правов ред.

Оттам уточниха, че информационното попълване на сайта „Миротворец“ се осъществява от общоизвестни и общодостъпни отворени източници, които се използват изключително за научно-изследователски, творчески и журналистически цели.

"Основните източници на информация, които се използват от Центъра „Миротворец“, са материали, публикувани в социалните мрежи, уеб издания, частни уеб страници, както и тези, които се излъчват по телевизионни и радио канали.

Основателите на Центъра „Миротворец” уверяват, че извършват своята дейност в съответствие с действащото законодателство на Украйна и действащото международно право.

В същото време трябва да се отбележи, че през последните години руската федерация, като държава-агресор, предприемаше мерки за забрана на дейността на центъра „Миротворец“, по-специално изпращаше съответни призиви към ООН и УНИЦЕФ", се казва още в позицията на украинското посолство.

От посолството уточниха, че дейността на "Миротворец" не е свързана с работата на държавните институции на Украйна и не отразява официалната политика на Украинската държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
21
 
! Отговори
Украински ли са тези преди 9 месеца
Американските компании Cargill,Dupont и Monsanto притежават 17 милиона хектара земеделска земя в Украйна,а това е 52,31 от територията на страната ,като главните акционери на тези американски компании са Vanguard, BlackRock и Blackstone ,които контролират основните световни банкови и финансови институции.Други крупни собственици на украинска,земя са американската NCH Capital ,френската AgroGeneration и саудитската компания SALIC.Само някой с половин мозък още не може да разбере войната в УСРАИН
111
1
 
3
 
! Отговори
До 121 преди 9 месеца
Аз на теб не ти ли казах да се лекуваш, ненормалник? Обърни си внимание навреме, влошаваш се!!!
110
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"МИРОТВОРЕЦ" прелест, кво не ви харесва?
109
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Досега руснаците жалеха украинците, защото са един народ и не направиха светкавична война и масови бомбандировки, но ако Киевската хунта продължават да се държат по този начин, на Русия ще И се наложи да ги изравни със земята окончателно и да изгони нашествениците! Всъщност, богати еврейски олигарси, са заграбили Украйна и заедно със западните хиени, ограбват Украйна и убиват украинския народ, използват ги за роби, а нацистите им бяха наказателните бригади, чрез които контролираха населението,
108
7
 
2
 
! Отговори
До Боби преди 9 месеца
Каква опозиция, другарю? Хората се борят за оцеляване, той опозиция търси... Докато не приключи войната, цялата власт ще е в Зеленски.
107
1
 
0
 
! Отговори
Ооо преди 9 месеца
А Що си мислят, че ние па имаме нещо общо с частните фирми за доставка на оръжия? Ако им платят, ще почучат!За подаръци от държавата не сме чували!
106
1
 
16
 
! Отговори
МИРОТВОРЕЦ преди 9 месеца
На друго място пишеше, че основател на сайта миротворец е доскорошен зам министър в Украйна. Инак се чудя тези хора знаят ли какво означава думата МИРОТВОРЕЦ? И за какво се мислят - за богове? Грозна история. Толкова ли е сложно да разбереш, че с убийства и тероризъм нищо не се решава, и често водят до още повече смърт и разруха? Ако щете и в Библията пише " НЕ СЪДЕТЕ", пише и "ОБИЧАЙТЕ ВРАГОВЕТЕ СИ", пише и "НЕ УБИВАЙ", пише "БЛАЖЕНИ СА МИРОТВОРЦИТЕ".
105
1
 
32
 
! Отговори
ами преди 9 месеца
"дейността на "Миротворец" не е свързана с работата на държавните институции на Украйна и не отразява официалната политика на Украинската държава." Това е същата песен,която я пеехе цели 8 г. за фаши.ираната частна армия "азов',че те нямали никаква връзка с тях,НО и никой НЕ правеше НИЩО да спре геноцида им над руснаците в 4-те области.....
104
1
 
15
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До Анонимен "Какво лошо има в дейността на "Миротворец"?" В Киев в момента НЯМА ОПОЗИЦИЯ ИЗОБЩО (А се бори за Демократическите и евро ценности...) Остави това опозицията и неудобните на режима се УНИЩОЖАВАТ ФИЗИЧЕСКИ като се убиват не само граждани на Ъкрайна но и на други страни. Сайта "Миротворец" публикува лична информация. Ето сериозно те питам ако не си удеобен на мен може ли аз да публикувам истинското ти име, от какъв комп пишеш коментари, Къде живеш, Каква собстевност имаш? Номер на ГСМ
103
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Една и съща копейка (108)е получил страхова невроза и постоянно му се привиждат украинци! Споко, няма да те бият!
102
0
 
8
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До r3v0lv3r А относно забавяне на доставките да споменавам ли Българските Чертежи? До колкото си спомням САЩ официално не водят война никъде(Само в Сирия, Пакистан ...)
101
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какво лошо има в дейността на "Миротворец"? Един свят без Костадинов и Вигенин би бил по-добро място!
100
0
 
7
 
! Отговори
Жиката преди 9 месеца
Абе дано да ви затрият ,келявият фалиф укрощат.
99
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До r3v0lv3r Су-35С се ползват за патрул 2*Х-31П/2*Х-58 2*Р-27АЕ 2*Р-77 2*Р-74 постовнно готов за атака срещу радар/ПВО комплекс или влитащ в зоната Ъкраински самолет(Р-27АЕ и Р-77 имат обсег в Предната полусфера пуснати от голяма височина обсег над 200км) Су-30СМ2 заради усилената конструкция ползват Тактически крилати ракети, Щурмови ракети като Х-29/25 и антирадари, Су-34 се ползва основно за РЕБ и когато нещо трябва буквално да се засипе с тонове неуправляеми бомби Су-30 има най-големи загуби
98
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 105 Така ли бе и ти ,какъв се явяваш.Кой ти е казал,че като украинец имаш някакви права,а Нямаш права като чужд гражданин имаш само задължения,а като не ти харесва си свободен да напуснеш.
97
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
A Пocoлcтвoтo gaли нямa нeщo oбщo?
96
3
 
2
 
! Отговори
МП3 преди 9 месеца
А нас обикновените българи това какво ни интересува?
95
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ДА ВНИМАВАТ КОПЕЙКИТЕ КВО ПИШАТ, ДА СИ НАУЧАТ УРОКА ОТ СЛУЧАЯ ТАГАРЕВ! ПОСЛЕ ДА НЕ ТОЧИТЕ СО ПОЛИ В ЗАТВОРА, ДОКАТО ВИ ОНО ЖДАТ!
94
2
 
1
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 9 месеца
До Боби глупости, иранците нямаше да се оплачат, ако руснаците бяха спазили срокът за доставка. Руснаците се хвалят, че тая година пускат втора партида от су-35, но не доставиха и 1 платена бройна на Иран. Решението е политическо, който прави бизнес с Русия трябва да си има едно на ум, че утре може да остане с пръст в устата. Допълнително су-35 не се ползва за бомбандировки, затая цел ползват су-34 или су-25.
93
3
 
20
 
! Отговори
Феята без зъбките преди 9 месеца
Украйна е фашистка терористична държава.

Спонсорирани публикации