Дъното е безкрайно! България изпусна дузпа и отново загуби от Черна гора

Гол в 96-ата минута посече националите
Обновена: 10 сеп 2023 21:07 | 10 сеп 2023 21:03, Красимир Ангелов
161
Дъното е безкрайно! България изпусна дузпа и отново загуби от Черна гора
Снимка: Lap.bg

Българският национален отбор по футбол отново загуби от Черна гора в квалификациите за Евро 2024 и така продължава със слабото си представяне.

Момчетата на Младен Кръстаич изпуснаха дузпа, пропиляна от Кирил Десподов, и загубиха с 1:2, въпреки че играха повече от 30 минути с човек повече.

На стадион "Под Горицом" през първото полувреме мачът беше равностоен, без голови положения, но в самия край домакините натиснаха. И след няколко пропуска и неуважени претенции за дузпа, дойде първата минута на добавеното време, в която Стефан Савич откри резултата след корнер.

След почивката срещата продължи да бъде равностойна и в 59-ата минута Игор Вуячич спъна Спас Делев в наказателното поле. Главният съдия Ханс Осмерс от Германия моментално посочи бялата точка и изгони защитника на Рубин Казан с втори жълт картон.

Зад топката застана Кирил Десподов, който избра малка засилка и стреля към долния ляв ъгъл, но бившият вратар на Левски Милан Миятович с чудесна намеса спаси.

В 79-ата минута "лъвовете" все пак изравниха чрез Преслав Боруков, но дълбко в добавеното време Стеван Йоветич с глава донесе успеха за домакините.

В класирането България е на дъното с 2 точки. Черногорците събраха 8 пункта и се изкачиха до 2-то място, но с мач повече от Сърбия.

През тази календарна година "Лъвовете" са още без победа – 3 ремита и 3 загуби,  и нямаме успех в последните 7 двубоя. За последно България спечели на 16 ноември в контролата срещу Кипър – 2:0 като гост.

Следващата ни среща е на 14 октомври, когато приемаме Литва.

Всичко за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
6 кръг преди 8 месеца
УНгария - Сърбия и България - Литва на 14 окт в събота.
70
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 8 месеца
държавата моля да закрие националният отбор по футбол!
69
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 8 месеца
Перуката ни води, той е нашия пастир... Хахахаха какъв човек трябва да си за да не се махнеш. Толкова срам как го понася.
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Първия гол на ЧГ показа че бг няма защита. От корнер и ЧГ бият спокойно че даже и добавка. А втория гол ЧГ минаха през целия терен и никой не ги спира все едно бг получи червен и не могат да тичат. Бг сякаш са по-стари и от ЧГ които са на 40 г.
67
0
 
0
 
! Отговори
не вкарва му вкарват преди 8 месеца
Съдията даде и дуспа и спокойно доиграваха с 1-2. Деспотов трябва да бъде изгонен или да го сложат на вратата че не става за футболис.
66
0
 
0
 
! Отговори
Тръгнали като аслани преди 8 месеца
Всичко е нормално. Идва момент, когато реалностите в обществото стават такива, че футболът не може да отклонява вниманието на хората от истинските проблеми...
65
0
 
0
 
! Отговори
ННН преди 8 месеца
Айде бе разформитовайте го тоя национален отбор и да се приключва!
64
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 8 месеца
Така е при евроатлантизЪма.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Абе каквито феновете, такъв и футбола бе! Масово в тия форуми сте комплексари, самотници и мастурбатори с русофилски уклон! Как пък не познавам един човек с щастливо семейство, който да е фен на Расиа??? Ще критикувате когато сте в позицията за това!
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
тези всичките тряббва да ги сменят! ама май и те като пингвина... са се помислили за несменяеми и че трябва да ги търпим и храним до последно!
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Време е да спрем държавно финансиране за футбола!! 0 лв и закриване на отбора за 2 години!
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
С този левашки детски отбор толкоз...
59
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Ако не бяха Локо Сф и Лефски да подкрепят перуци вече щяхме да сме забравили за тези престъпници! Да "живеят" 40 годишните приятелства и тъмните обещания! Цялата бфс клоака в затвора!
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ей,ей Играво смо врло добро,али ни смо имали шанса
57
0
 
0
 
! Отговори
Голямата Перука преди 8 месеца
Закривайте този вид спорт в България.Перукан е за разтрел.Ние сме най слабия одбор в света.
56
0
 
0
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 8 месеца
Няма да ги коментирам, само ще кажа,че си направиха екскурзията до там на държавни разноски даже и ще си вземат и парите за повиквателната, тези спортове когато се закрият ще е добре за народа
55
0
 
0
 
! Отговори
Хо преди 8 месеца
Да си на дъното с две точки, мач повече и да отдаваш това на "малшанс","липса на късмет" или "лоша карма" си е доста притеснително за психическото състояние на отбора,а и на целия щаб барабар с тренира.......ю
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
В чалгата и позирането нямаме конкуренция
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да вземем и замразим футбола като спорт в България предлага. Аз! И да го оставим,за по благоприятни времена! Сега е война,нестабилно стоене във финансов смисъл,нито на Европа,нито на САЩ! Нещата са непредсказуеми в икономически аспект! И най вече " Капитализма" като финансово икономическа форма! Комунизма се спомина на 10,10,1989 г! Смъртта на Капитализма тепърва предстои! Така че ни очаква световен икономически И най вече Политически Катаклизъм !-:)
52
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Няма нищо. Продължаваме напред.

Спонсорирани публикации