Разкриха кой се е притеснявал за кожата на Арчи - Чарлз и Кейт

Иззет е тиражът на скандална книга
30 ное 2023 11:49, Петър Бойчев
14
Разкриха кой се е притеснявал за кожата на Арчи - Чарлз и Кейт
Снимка: БГНЕС

Расисткият скандал в кралското семейство е бил предизвикан от крал Чарлз и Кейт.

Това разкрива в "Пиърс Морган без цензура" британският телевизионен водещ. тези две кралски особи са имали "притеснения" относно цвета на кожата на сина на принц Хари и Меган Маркъл, Арчи.

Това стана ясно и от книга за британското кралско семейство, която бе изтеглена от пазара в Нидерландия на фона на съобщения, че в нея се посочват имената на членовете на семейството, които са повдигнали въпроса, съобщават БТА и ДПА.

В "Endgame" на базирания в САЩ британски журналист Омид Скоби авторът публикува няколко твърдения за причините и начина, по който херцозите на Съсекс се оттеглиха от ангажиментите си на високопоставени членове на британското кралско семейство. Твърди се, че авторът е близък на принц Хари и Меган. Когато бяха интервюирани от Опра Уинфри през 2021 г., съпрузите за пръв път казаха, че член на кралското семейство е попитал какъв ли ще бъде цветът на кожата на детето им.

В книгата Скоби твърди, че 42-годишната Маркъл е написала писмo, в коeто посочва кралски особи, които са участвали в предполагаеми "притеснителни" разговори около кожата на неродения тогава син на Хари. Издателството, публикувало преведения роман в Нидерландия, съобщи, че "временно изтегля" изданието от книжарниците в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 4 месеца
Явно затова в Албиона е само облаци и дъжд а слънце не се показва . Ще вземе някой англичанин да се хване тен и да смени цвета на кожата си .... и ще стават национални скандали всеки път когато някой го попита що е "почернял" толкова . хаха. Моргавата актриса си ги съчинява тия небивалици за да търси винманието на другите и да я съжаляват. В Англия живеят цветнокожи от над ТРИСТА години. Всеки прекалено точно знае ако се чифтосат блед риж англиччанин и тъмнокожа мулатка , какво бебе ще излезе.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Стига с тези глупости. Нормално е всеки да си зададе такъв въпрос, дори и да не е на глас и какво от това. Истинските англичани са прозрачно бели и на всеки ще му е странно точно в кралското семейство цвета да е друг. Меганката излъга Хари и сега всички страдат от безкрайната и алчност. Да се сърдят на рижко, той им докара това чудо.
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Ти да видиш! Не. Всъщност Меган си е измислила цялата история. Никой нищо такова не е казвал и не си е помислял. Само че тя нали трябва да се изкара жертва.
10
5
 
17
 
! Отговори
Ти да видиш! преди 4 месеца
Значи МегитУ иска кралските особи да бъдат наказани само защото са се осмелили да се запитат какъв ли нюанс ще има кожата на детето, което тя ще роди? Ау, какво нахалство! Днешният крал на Великобритания да се осмели да разсъждава по въпрос, който касае Великата Американска Незначителна актриса! Извод: Ако предварително не е получил разрешението на Мегън, Кралят няма право да разсъждава, включително и относно бъдещ свой внук!
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Човек няма ли право да се притеснява?
8
5
 
8
 
! Отговори
По-добре преди 4 месеца
Няма раси вече бе! Какво значение има кой какъв цвят е? Важна е човешката душа. Ако душите си пасват и за зелено човече от Марс ще се оженя, женско да подчертая.
7
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Явно и Катрин си е типична расистка. Одумваща хората. Поне рогата й отиват. Уилям си има любовница някаква херцогиня в съседство.
6
2
 
11
 
! Отговори
Политкоректен преди 4 месеца
Раздам се, че някак успяхте да го изкарате на расизъм и дискриминация. Иначе нямаше да е политически коректно. А сега отивам да се потреса от поредните потресаващи разкрития по темата. Защото ако не се потреса, тогава разкритията няма да са потресаващи.
5
3
 
27
 
! Отговори
Негро преди 4 месеца
До гуша ми дойде от расистките мрънканици на всякакви *** с комплекс на жертва. "бяла привилегия", насаждане на "бяла вина", имало "твърде много бели" в белите държави. Аз съм бял човек и се гордея с това. Не изпитвам вина за глупостите на глупавия човек, който не познава световната история. Тоя Скуби Ду и бившите кралски особи са точно такива. Хари да си отгледа един чифт. Меган да спре да мрънка, защото на белите хора започна да им писва от мрънкалници.
4
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
Е нали сте демократи и обичате свободата на словото защо тогава скрихте книгата?
3
8
 
6
 
! Отговори
Джексън Майкъл преди 4 месеца
Това са бели кахъри!
2
5
 
1
 
! Отговори
Алов преди 4 месеца
Ми *** е Арчко ко толкоз
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
яко трябва да има драма и скандали. Те от това живеят.