Страстите Христови: Съседски спор за кучета, счупена чистачка, юмрук в лицето и пистолет

Заплашената жена е 36-годишната Патриша Тийвс от Люксембург
Обновена: 23 фев 2024 14:58 | 23 фев 2024 14:04, Петър Бойчев
472
Страстите Христови: Съседски спор за кучета, счупена чистачка, юмрук в лицето и пистолет
Снимка БНТ

Нападнатата и заплашена с оръжие от Христо Шопов жена е чужденка. Патриша Тийвс е от Люксембург и от няколко години живее със семейството си в съседство на 60-годишния актьор, чиято фамилна къща е в столичния жк "Малинова долина", предаде БНТ.

Напрежението между двете семейства започнало преди около 2 години след спор за кучета. До скандала снощи се е стигнало, след като по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража. Съпругата на Христо Шопов - Мариана Станишева, обаче оставя своя автомобил така, че съседката й да не може да излезе. Чужденката, която трябвало да отиде на вечеря в заведение, вика такси, но преди да тръгне, вдига едната чистачка на колата на Станишева.

Още по темата
Няколко часа по-късно, когато Патриша Тийвс се връща в дома си, открива, че една от чистачките на нейната кола е счупена. Тогава 36-годишната жена отива до дома на Христо Шопов и Мариана Станишева, за да поиска обяснение.

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева - бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, за да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с юмрук в лицето", разказа пред БНТ Патриша Тийвс.

По думите й това е първият случай, в който се е наложило да повика полиция, въпреки дългото неразбирателство. Според Тийвс причината за междусъседската вражда е това, че тя е чужденка.

Заместник-главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев обясни, че сигналът е подаден в полицията около 1 часа след полунощ.

"В Седмо РПУ е постъпил сигнал от 36-годишна гражданка за това, че е бил нанесен побой и ѝ е отправена заплаха за живота и здравето с огнестрелно оръжие. Изпратен е екип, който установява, че е възникнал междусъседски спор между гражданка на Люксембург и 60-годишния българин. На място е установено, че въпросният гражданин притежава 3 броя огнестрелни оръжия. Същите са предадени доброволно от него и същият към настоящия момент е задържан в поделение на МВР. На госпожата е извършен преглед в център за спешна медицинска помощ и е установено, че същата има охлузвания по ръката и хематом на долната устна. Образувано е досъдебно производство", добави главен комисар Кангалджиев.

Съпругата на актьора - Мариана Станишева - лаконично коментира, че ще изчакат следствието да си свърши работата. Очаква се решението на прокуратурата дали Христо Шопов ще бъде освободен от ареста или ще му бъде повдигнато обвинение и ще остане в килия за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
плашило, бррр
347
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази жена е пълен фрик. На никоя нормална жена гушата не е покрита така плътно с татуси
346
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само на мен ли ми се струва, че, ако на Патриша се сложи ботокс на устните и мине през солариум, ще прилича на Вовк
345
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това китайско плашило от къде го извадихте, да плаши нормалните хора в българия?
344
9
 
6
 
! Отговори
Виж преди 2 месеца
сега 345, ако ще да е от Околовръстното. Не съм я гледал. Ти явно -да. Въпроса е друг - толкова е "як" плешивия, че му трябва пистолет, за да набие жена. Много сте жилави. Не мога да си представя, че ще вадя КНО на жена /в касата имам 1 къса и 2 дълги цеви/. Каквито и оправдания да му измисляте - *** е тюфлека. Затвор и отнемане на разрешителните за огнестрелни.
343
4
 
14
 
! Отговори
негър от Нигерия преди 2 месеца
На татуирано г*ведо не можеш да имаш вяра за пет цента. Това са фактите.
342
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Китайците нямат нищо човешко у себе си. Моралът за тях е непознат! Те са готови да минат през човешки трупове само и само да успеят! Университетите са претъпкани от китайци. Имам един студент, Ли Минг. Трети курс. Кара едно порше над 250 000 долара. А ме моли да му преснимам учебника. Няма 150 долара. Питам го Ли Минг, и за да го амбицирам му казвам - та това е много скъпа кола. Сигурно струва 50 000 долара? 50 000 долара ли? - възмущава се Ли Минг? струва 250 000 долара. Баща ми е Китайски бизн
341
1
 
1
 
! Отговори
Спас преди 2 месеца
До АнонименОтмъщението на китайката.Имаше един виц,за една тухла в леглото.
340
8
 
19
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 месеца
Евалата Ицо!!! Пистолет и Юмрук на жена, а на мъж какво щеше да направиш?!? Оръдие и Нокаут ли??? :-)
339
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо го оправдавате?Излиза че при спор всеки трябва да удря и размахва оръжие.....
338
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Факт! Така е било и така е и днеска! От някъде се появяват китайци, които тичат с горещи коси, защото са си играли на " Аре аз ще те запаля и ще те рeндосвам, после ти ще ме запалиш и ще ме рeндосваш"!
337
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Факт! Така е било и така е и днеска! От някъде се появяват китайци, които тичат с горещи коси, защото са си играли *** " Аре аз ще те запаля и ще те рeндосвам, после ти ще ме запалиш и ще ме рeндосваш"!
336
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази китайка, какво прави в Люксембург и в София? Въпрос! Защо не си заминава за комунистически Китай? Отговор - понеже в китай е баща и и той има завод за производство на дрехи и обувки и там хиляда китайки му работят за купичка орис на ден, а дъщеря му е рекламата на фирмата му и затова тя си надървя шерушината и се фучи, че е богата със скъпа количка, която има право да паркира навсякъде! Ако и кажеш, че колата и струва 5000 лева, ще ти удари един шамар и ще крещи 300 хиляди бе ***!
335
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нее, против съм да се удря и размахва пистолет. За това, той ще получи каквото реши съдът. Идеята ми е, че това е преднамерено създаване на обстановка от люксембурката. Сега ще си прави каквото иска като съседка, защото той ще бъде с условна присъда.
334
5
 
6
 
! Отговори
ДА, АМА не преди 2 месеца
До Анонимени Какво излиза ?ВСЕКИ МОЖЕ ДА УДРЯ БЕЗНАКАЗАНО И РАЗМАХВА ПИСТОЛЕТ..
333
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Провокирала е Шопов и съпругата му преднамерено. Подготвила е всичко, за да изопачи истината в своя полза. Ако Шопов не си е изпуснал нервите, следващата стъпка ще е била пак публикация вижте го този, не предприема нищо. Направила е така, че Шопов да няма полезен ход. Изводи, игнорирай такива с мълчание
332
5
 
7
 
! Отговори
чичо преди 2 месеца
Сигурен съм,че никой в Люксенбург не знае къде е България и дали има такова нещо.А татуираните и ръце,каквито няма вече и в Нова Гвинея,подсказват що за птица е.Welloy шебек.
331
5
 
15
 
! Отговори
сватята преди 2 месеца
Тази е пенсионирана ***,може и да е издирвана защото има пластична операция.Татуирана наркоманка.Бяга от нещо.Та да отговори ,какво търси тук,когато всички бягат.Има и жълти гени.Възможно е,да и е платено за да предизвика конфликт.Но пак питам :какво прави тук? Та Люксембург е с най-висок стандарт на живот!Все едно от София ,да отидеш да живееш в Дръндар.
330
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ударил й един шамар, а тя го изкара юмрук. Наистина трябвало е да и играе един юмрук на наглярката. Не стига че паркирва пред гаража му, тръгва да вдига чистачката на колата на жена му а и пита защо й е счупена чистачката след това. Хем е виновна че е паркирала пред неговия гараж, хем вдига чистачката на колата на жена му. Наглоо същество. Но то от украинка какво да очакваш. Тази ако не знаете е украинка по произход. Името й не го гледайте.
329
8
 
13
 
! Отговори
българин преди 2 месеца
Тоя Шопов за какъв се взима? Законът е за всички. В панделата, ***...