Медведев: Украйна "със сигурност е Русия"

Той отхвърли преговори със Зеленски
432
Медведев: Украйна "със сигурност е Русия"
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев заяви по време на Световния младежки фестивал в Сочи, че Украйна е част от Русия и отхвърли възможността за преговори с настоящото ръководство на Украйна, съобщи Ройтерс, цитиран от БТА.

Медведев заяви, че Русия ще продължи своята т.нар. "специална военна операция", докато Украйна не капитулира. Той допълни, че "историческите части на Русия“ трябва „да се завърнат у дома".

Още по темата
Бившият руски президент говори пред карта на Украйна, в която страната е без излаз на море, като Русия напълно контролира нейната източна и южна част, заедно с черноморското ѝ крайбрежие.

"Един от бившите ръководители на Украйна (вторият президент на страната Леонид Кучма – бел.ред.) заяви навремето, че Украйна не е Русия. Тази концепция трябва да изчезне завинаги. Украйна със сигурност е Русия", заяви Медведев, получавайки аплодисменти от публиката.

Той отхвърли преговори за мир с настоящото ръководство на Украйна, начело на което е президентът Володимир Зеленски, и заяви, че едно бъдещо украинско правителство ще трябва да признае „новата реалност на място“, ако иска преговори.  

Коментирайки отношенията между Запада и Изтока, Медведев, който обвини специалните сили и военните съветници на САЩ, че водят война срещу Русия, заяви, че връзките между Вашингтон и Москва са в най-лошото си състояние от Кубинската криза през 1962 г. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
371
2
 
5
 
! Отговори
Ами преди 1 месец
Значи Русия трябва да бъде присъединена към Украйна, Митя, много добре си забелязал !
370
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия иска Украйна,защото без нея изчезва славянската теза и остава едно азиатско,угрофинскомонголско блато. Това е истината.
369
4
 
6
 
! Отговори
Правило преди 1 месец
Щом Медведя пищи,значи някъде дерат мечката.
368
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия се върна в средновековието Путин ще обяви че Адам и *** са руснаци и целия свят е Руски а ние сме Руснаци хаха вече ми идва в повече тая шизофрения -----///------/. Още преди години го обяви. Каза, че по стечение на обстоятелствата, в СССР се получила най-добрата раса. А отскоро мъжът на Симонян разправя, че с тия оръжия, дето са добили по Божия воля, нямат избор - длъжни са да направят империя...
367
1
 
4
 
! Отговори
Bulgur преди 1 месец
Русия е България.Това е толкова вярно,колкото Украйна е Русия или Русия е Украйна.
366
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако смятате, че човече с такава гизиономия трябва да стои над вас, значи сте сериозно болен...
365
5
 
11
 
! Отговори
Loyko преди 1 месец
НАТО не е нападнало и анексирало нито една държава,но Русия го направи и все още войната продължава в Украйна.Русия не иска НАТО да е на границите и,защото това е лишава от възможността да завоюва съседни държави когато и както си реши.Това е истината.
364
6
 
3
 
! Отговори
Детелин Димитров преди 1 месец
До Ако е така Имаше договорка НАТО да не се разширява на Изток.....иначе бой!
363
1
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 1 месец
Исторически Господине, там е имало държава България векове преди русите! Изтръпналяк!
362
2
 
2
 
! Отговори
Bungar преди 1 месец
Русия- голяма къща без прозорци.Казах Ви аз,че Русия се интересува само от крайбрежните територии на Украйна.Няма как военни кораби и подводници да се държат на Червения площад.Беше ясно и преди,но сега вече си го признават открито.
361
3
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Тоя пак е пил от вълшебният сироп и бълнува буден :))))))))))))))))))) В Украйна навеки ще мразят всичко руско. Все едно Ердоган да каже, че България е Турция?!? Никой не уважава поробители.
360
2
 
12
 
! Отговори
Сбъркана стратегия преди 1 месец
Все едно аз да убия сина на някого и да искам той да ме заобича! Трябва да си много, много заблуден да се надяваш на подобен сценарий и независимо от изхода на тази война Русия пося едни отровни семена, които рано или късно ще дадат плод! Бъдете сигурни в това!
359
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия се върна в средновековието Путин ще обяви че Адам и *** са руснаци и целия свят е Руски а ние сме Руснаци хаха вече ми идва в повече тая шизофрения
358
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Путин поиска ревизия на Нато но получи повече Нато Медведев иска Украйна да е Русия но Русия да не стане Украйна
357
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 373 - точно ние живеем във 5ти век преди новата ера,от глу, паци като ВАС, НАВЕДЕНИ И РАЗТВОРИЛИ "БУЗИ".
356
8
 
5
 
! Отговори
ОМСБР преди 1 месец
369 - АМИ ТЯ ЧЕРВЕНАТА ЛИНИЯ СЕ ПРИДВИЖВА НА ЗАПАД. БАВНО И СИГУРНО.
355
2
 
8
 
! Отговори
ффф преди 1 месец
В кой век живеем или управляващите русия са ввкове назад
354
6
 
3
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
Ти май не си прецени възможностите или чакаве САЩ,НАТО.ЕС да ти защитават родината...явно си подценил Руските ВС и сега ти са други виновни!!! Вземи се договаряй ,дока цялата ти земя не стане Руска !!!
353
3
 
7
 
! Отговори
Ако е така преди 1 месец
Защо Русия се съгласи при разпада на СССР да има независима Украйна, подписа обвързващи международни документи като и при това стана ГАРАНТ за нейната цялост и неделимост наред с Великобритания и САЩ? Кой нормален човек и коя уважаваща себе си държава ще приеме ревизиране със сила на подписани договорености.И какъв ще е този пример за реда по света?Първо се МИСЛИ, а след това се прави нешо и още в началото на войната Андрей Козирев им каза, че Русия ще има да плаща репарации на Украйна!
352
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Медведев просто озвучава руските планове.Украинците да свикват от рано че пак ще се върнат към Русия.Иво Минджев изходи ли се по въпроса

Спонсорирани публикации