Цачева била член на БКП и не се срамува от това

Преживявала със заплатата си от НС и 250 лв. наем в Плевен
Обновена: 10 окт 2016 12:07 | 10 окт 2016 10:30,
220
Цачева била член на БКП и не се срамува от това
Снимка: архив, Bulphoto

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева не се срамува от членството си в БКП. "Това е моята биография, това съм аз", заяви тя пред Нова тв.

Цачева разказа, че като студент в Юридическия факултет на Софиския университет, е била активен човек и логично са й предложили да се присъедини към партията. Тя бе категорична, че не е била номенклатурен кадър.

Още по темата

Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков 2" коментира мандата на сегашния президент Росен Плевнелиев. По думите й това са били сложни години: "Нека да изчакаме с оценката. Всеки президент дава най-доброто от себе си. Историята е тази, която ще даде оценка".

Цачева отрече мъжът й да е участвал в приватизацията на "Булгартабак" и съобщи, че той сега работи в РВД и взима 1200 лв. на месец.

Кандидатът за президент разказа и за сина си, който е блестящ математик. "Още от четвърти клас учи математика", обясни тя. В момента синът е учи в Бостън.

"Не учи в България, защото тези състезания, които спечели като ученик, му дадоха възможност да следва в престижни университети навън, но не е загубил връзката със страната си. Учителите у нас му вдъхнаха увереност", разказа тя.

Цачева разказа още, че живее с парите, които получава от заплатата си в Народното събрание. Имала и малък наем от 250 лв. от кантора в Плевен. Нямала кредити, но имала кола на лизинг.

Според нея най-лошото й качество е, че е много строга, когато говори по работа.

"Не мога да обясня с прости думи нещата, така че хората да ме разберат", сподели още Цецка Цачева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още по темата: БКПГЕРБЦачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
9
 
! Отговори
Позор преди 7 години
Номинирането на БКП селската партийната кариеристка тетка Цицка за президент обезсмисля Президентската институция и е една от най-големите издънки на Бойко Борисов ! Демократичните, родолюбиви и здравомислещи български избиратели нямат друга алтернатива. Трайчо Трайков е единственият десен, при това граждански кандидат за президент, който е необременен от БКП/БСП/ДС зависимости ! Да го изберем !
115
1
 
9
 
! Отговори
Срам за България преди 7 години
Номинирането на БКП партийната кариеристка тетка Цицка за президент е едно от най-големите издънавния на Бойко Борисов ! Демократичните, родолюбиви и здравомислещи български избиратели нямат друга алтернатива. Трайчо Трайков е единственият десен, при това граждански кандидат за президент, който е необременен от БКП/БСП/ДС зависимости ! Да го изберем !
114
0
 
16
 
! Отговори
nemam nervi преди 7 години
"Цачева разказа още, че живее с парите, които получава от заплатата си " -горката
113
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който се срамува си ходи в къщи и никъде не може да си намери работа. Пък и не е срамно да грабиш от партийната каца пълнена от всички български граждани с двете шепи.
112
0
 
19
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Наблюдател,а големия антикомунист,как са го приели в ''Симеоново''щом дядо му бил ''убит'' от Народния съд,или на тази лъжа само той си вярва.
111
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 135 НАПЪЛНО СИ ПРАВ. НЕБЛАГОНАДЕЖДЕН И ВРАГ НА НАРОДА СА КАТЕГОРИИ КОПИРА.ОТ СЪВЕТСКИТЕ КОМУНИСТИ.
110
0
 
15
 
! Отговори
Oчаквайте , скоро. преди 7 години
Цачева ще стане член , и на ДПС и на ЕВРОРОМА , само и само да е на власт.
109
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ДРОГАРЕТЕ СА ОБЕЩАЛИ НОВЕ КРАЖБИ- 2013 БАНКАТА, ИЗПУСНАХА ПАТАРОКА, СЕГА ЩЕ ЛОВЯТ ЮЖНИ ПАТКИ А МОЖЕ И АТОМА СЪВМЕСТНО С ЕДИН ДЕТО ОТ ГОДИНИ ЦЕПИ АТОМА НА КУХНЕНСКАТА МАСА- АБЕ БАНДА НЯМА ЛИ СЪД ЗА ГЬОЛА В БЕЛЕНЕ- ТРЪГНАЛИ НА БАБА ВИ ЦАЧЕВА ПОД ПОЛАТА ДА ГЛЕДАТ, А ЩО НЕ ПОГЛЕДНИТЕ В ГАЩИТЕ НА ВАШАТА ЛИДЕРКА, АЗ НАСТОЯТЕЛНО МИСЛЯ ЧЕ ТАМ ИМА ТОРБИЧКИ.
108
1
 
10
 
! Отговори
...не се срамувам.. преди 7 години
А ТРЯБВА!!!
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I partien sekretar zezo donosnik ot u4ilischte si bila ima6 sau4inizi posnavat te i majat ti komunis a koi plaschta na sina ti v usa
106
2
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
До Я, па Я, не е вярно това, цял живот съм бил офицер от българската армия БНА, преди да те приемат във военното училище проверяваха политическото минало на родителите ти до 9-то коляно. След това те проверяваха теб колко си надежден и ако, не дай си Боже, родителите ти са те кръстили в Църква те вкарват в графа "неблагонадежден", същото проучване вървеше и за юристи и т.н.. После като тръгнеш да се жениш проверяват и фамилията на жена ти и нея самата и не може да се ожениш без разрешениеотБКП
105
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СОЦИАЛИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ СИ НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ ДАНЪЧЕН РАЙ С 10% ПЛОСЪК ДАНЪК И ОБЕСИХА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СОЦИАЛНАТА - НЕМА ТАКОВА СЪВРЕМЕННО СБЪРКАНО ПОЛИТИЧЕСКО ОБРАЗУВАНИЕ- СОЦИАЛИСТ ОЛИГАРХ МИЛИОНЕР, МИЛИАРДЕР.
104
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ ГЛЕДАЙ ТЕТКА ЦАЧЕВА КВА БИЛА ПРЕДИ 27 ЛЕТА- ТИ ВИЖ КОЙ СЕГА Е СОЦИАЛИСТ- АКТИВЕН БОРЕЦ ЗА РАВЕНСТВО, БРАТСТВО, СВОБОДА И СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ- НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСА ЗАЩО ВСЕ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ СЕ БОРЯТ БЕДНИТЕ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ДЕТО ВСЕ ОЦЕЛЯВАТ ДА СЕ ИЗРАВНЯТ С МИЛИАРДЕРИТЕ- ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМОТО ЛИЦЕМЕРИЕ НА ПРЕХОДА, А НЕ ЧЕ ТЕТКА ЦАЧЕВА БИЛА КОМУНИСТКА, ЗАЩО СЕГАШНИТЕ ЛЕВИ СА МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ- Е ТЕ ТОВА Е ВЪПРОСЪТ- УЖ ЛЕВИ ПЪК ОЛИГАРСИ, А? ! ЛИЦЕМЕРИ ИЛИ АЗ НЕ РАЗБИРАМ.
103
0
 
7
 
! Отговори
Край преди 7 години
Цецка да маане тия лакърдии ми да фане метлата и да обере паежините из парламента че много ще и отива. Не да я яха метлата а да я върти.
102
0
 
4
 
! Отговори
make komunist преди 7 години
стига сте спекулирали с думата комунисткомунисти никога не е имало във властта ни при бай Тошо ни сегапреди беха дръжавни капиталисти ся са частни кат бат ви Бойко сака да ги направи па дръжавникомунизъм има при племената в амазонка ескимосите и други малки общности
101
0
 
13
 
! Отговори
КАЖИ СИ БАЦЕ... преди 7 години
Айде Баце да обясни, как така се срамува от комунистката Бокова, но не се срамува от комунистката Георгиева или Цачева?
100
1
 
6
 
! Отговори
Талев преди 7 години
И да знаеш, Цецке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Цецке, какъв народ...
99
0
 
10
 
! Отговори
комуниста Тиква преди 7 години
Цецке тогава твоя син *** кои комунисти плюеше .Себе си и теб ли или ЦЦ.Вие все комунисти се извъдихте.Май сте по близки до БКП от БСП кандидатите защото ген Радев не може да е бил член на някаква партия а завършил и в Сащ.
98
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Бултрас,бивш комунист няма,както няма малко бременна жена,и малко ***,а най ме е яд на комуниста от банкя,такива изказвания прави ,ни в клин,ни в ръкав,цецка не я е срам,че е била член на бкп,той не иска да осигурява комунистически фамилии,на това какво му казвате, другари герберуги.
97
2
 
3
 
! Отговори
за кого да гласуваш преди 7 години
Объркана работа.БСП пълно с капиталисти,ГЕРП с комунисти,Патриотите агенти на Москва и повече руски патриоти отколкото български,ДПС защитава Русия вместо Турция и пълно с агенти на КГБ.Вижте колко от кандидат президентите са агенти на ДС и тогава да ти пикам на горбачовата перестройка която беше само подмяна.То май най-свестните ще излезнат Митьо пищова и педофила Кузов..