София днес: Хора и улици, огради и полиция…

Непълнолетните зрители на концерта да са с родители, съветват от МВР
Обновена: 29 окт 2016 14:44 | 29 окт 2016 14:43,
231

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Хора, разхождащи се по "Цариградско шосе", улици, затворени за движение, вдигащи се заграждения, полиция, д оброволци. Това представлява София днес - часове преди да започне концерта на Слави Трифонов.

Както Dnes.bg писа центърът на София около кръстовището на "Орлов мост" е затворено и ще остане така за 32 часа. Очакват се около 60 -70 000 души да пристигнат за безплатния концерт, съобщи bTV.

Още по темата
"Няма конкретна заплаха, но при събиране на толкова много хора трябва да предприемем всички мерки, за да може събитието да протече нормално", обясни директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов.

За концерта е ангажиран целият ресурс на столичната полиция, както и служители на реда от провинцията.

"Трябва да покрием и други точки на столицата – уязвими места и възлови кръстовища, където ще преминават хора", уточни Маринов.

Той предупреди, че не е желателно на концерта да отидат малолетни и непълнолетни без придружители.

Столична община пък е ангажирала и доброволци.

Красимир Димитров от дирекция "Сигурност" към общината посъветва гражданите да използват за придвижване метрото.

"Цариградско шосе" вече е затворено до алея "Яворов". След 16 часа днес се затваря участъкът от бул. "Васил Левски" до "Евлоги Георгиев" и бул. "Евлоги Георгиев" от "Драган Цанков" до бул. "Мадрид".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
18
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 7 години
По Цариградско шосе: милиционер, роднина, милиционер, роднина...
141
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 161дай ми линк къдетъо Дългия е приветствал Костовк!
140
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рефереднумът обслужва мутрите.-----------------------------------------------------Истината в едно изречение. Точно затова и Слави Трифонов го "иницира", по- точно инициатори са неговите кукловоди, той само го представлява за пред народа. Мижи да те лажем, както казват шопите. Ами като има такъв лесно манипулируем народ, що не? Слави каза:, това са точките в референдума, подкрепете го, подпишете се. Чакай малко, народът може да има други искания или да не е съгласен с някои точки. Защо не го подложи на публично обсъждане.? Сега
139
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък една София)))))
138
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 158Дългия пя за идването на Мавъра или за свалянето на Мавъра, брат? Я се уточни със себе си, че изглеждаш доста смешен!
137
10
 
11
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
ДО КОЛКОТО СИ СПОМНЯМ ДЪЛГИЯ ПЯ И ЗА ИДВАНЕТО НА ИВАН КОСТОВ,КОГАТО СЛЕД КУФАРЧЕТАТА,ЗАПОЧНА ДИВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ Т,С КРАЖБА,ДЪЛГИЯ ПЕЕ ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ,НО НИЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕЗИ ПЕСНИ,ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА СТАВАМЕ ПО БЕДНИ.ГЛЕДАТЕ САМО СОФИЯ И КАК ДА СИ НАПЪЛНИТЕ ДЖОБОВЕТЕ,ОКРАДОХТЕ СЪЗДАДЕНОТО ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ,НАЛАПАХТЕ ТЕ СЕ КАТО *** С ЛАПАТ.СЛАВИ СЪС ПЕЕНЕ НЯМА ДА СТАНЕ,С КЮТЕК ПО МОЖЕ НЕЩО ДА СЕ ПОЛУЧИ.НИКОЙ НЯМА ДА ВЪРНЕ ОКРАДЕНОТО С ПЕЕНЕ.ПЕЙТЕ СИ ВЪВ СОФИЯ ЗАЩОТО ВИ Е ШИРОКО ОКОЛО ВРАТА.
136
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за жалост народа с тези наши партии изпростя напълно никоя партия няма да ви каже че да живеете по добре зависи само от нас самите а не от тях , както е във шфейцария европа и другите бели държави
135
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След 50 минути идва Дългия на центъра и оня селяндурт от Банкя по-добре да се изпарява доброволно, че тази нощ ще му запали не само парламента, а и *** в Банкя народа.
134
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тими, страх ги тресе и Тиквата и сие, затова няма да има онлайн предаване. БТВ също е на Тиквата!
133
4
 
10
 
! Отговори
тими преди 7 години
никоя телевизия няма да го дава по принцип по закон това е мероприятие за кампанията на националния референдум и би трябвало по закон да се излъчи но тук е България нали не мислите че СЕМ ще каже нещо по въпроса както се дават кампаните за президент така би трябвало и това но за него ще го пропуснат все едно не било
132
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тотално ще фалшифицират изборите! Милиционерските коли на Бъчварова/Цветанов, Борисов/ ще разкарват в изборната нощ насам-натам чувалите с бюлетини и протоколи и ще ги фалшифицират НА КУП! За това не приеха да се гласува по пощата от чужбина, защото трябва да ги фалшифицират ЕДНА ПО ЕДНА! СЛЕД ИЗБОРИТЕ-ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА! СОФИЯНЦИ, ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО/ЦИК/!
131
3
 
22
 
! Отговори
Славито бе преди 7 години
И още едно намусено "бед-ес" лице изгрява на хоризонта: този път на политическия. Нямам нищо против да си прави музичката (признавам, и аз съм си пускал някое друго парче). Тук обаче Дългият почна здравата да се олива. Сори, ама яко ме дразни подобен бурсук да ми бучи от екрана всяка вечер какво е правилно и какво не. Мерси за инфото Славчо, знаем ги тия неща. И не, няма да гласувам да ме управлява поредния мутрафон с клика от джафкащи злобни джуджета (а.к.а. сценаристи разбииш ли...)
130
6
 
24
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
Вчерашният БарекОФ, днешният ТрифоНОВ!
129
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мога ли да попитам защо трябва да има полиция да ме варди след като участвам в митинг? 1990-та имаше ли полицаи които да охраняват 1 милион души по булевардите на София?
128
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радвам се, че Слави прави нещо да се разбута спокойствието на ГЕРБ. Лошото е, че той е по-голям *** и от тях и ако има власт ще е не по-малко вреден. Но пък ако не беше ***, кой щеше да го подкрепи? Хората си искат чалгата, тъпите сериали, биг брадъри.... това е техният живот, другото не го разбират, а човек се плаши и не подкрепя това, което не разбира.
127
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен това Веселин Маринов има да се отблагодарява на ГЕРБ, защото уредиха на работа дъщеря му в РВД на висока заплата, както и мъжът на цецка (явно коя), който е специалист по гробещни паркове, но работи в РВД, както и съпругата на сметкаджията Михайл Константинов и др.
126
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквяата нацапа гащите яко и впусна всички служби срещу концерта на Дългия.
125
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави си има лична охрана, ченгетата и баретите ги е пратил Тиквата за да няма кървав преврат тази нощ. Правите ли разлика?
124
7
 
8
 
! Отговори
край преди 7 години
Властта ненужно пресилва мерките за сигурност за да компроментира концерта от там и Референдума. От снощи медиите са включени да реват срещу "блокадата на София".За тяхно съжаление не си дават сметка че лоша реклама няма - довечера половин София ще е на концерт. Познайте дали телевизиите ще го дават...
123
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 140Градът не го е затворил Слави а герберастките Фандупкова и Бъчвестата, които умират от страх народът да не гътне бащицата им.