Борисов до "моите" депутати: Подам ли оставка, гласувате я!

Премиерът настоя, че Цачева е била по-добра в дебата от снощи
11 ное 2016 09:07,
374
Борисов до "моите" депутати: Подам ли оставка, гласувате я!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави Цецка Цачева и посочи, че за него тя е била по-добрата в снощния дебат.

"Гледах вчера дебата и първо искам да поздравя Цецка Цачева. Аз повече няма какво да й кажа. Радвам се, че тя в последните два дни, когато се наслуша на толкова обиди, показа коя е", обясни Борисов.

"Според мен във всяка една сфера беше категорично по-добра от г-н Румен Радев – от военния пенсиониран. Когато си даде оставката каза, че летците ги е страх да летят, защото двигателите са втора употреба. Аз му казах да остане и му гарантирах, че до една година ще върнем ремонтите на самолетите в България", заяви Борисов.

Още по темата

По думите му вчера още за 10 двигателя са платени 42 млн. лв., така че българските летци да летят с оригинални МиГ-ове.

"Може би благодарение на това, че Радев си отиде, стана. Той като летец е добър, но той не се е борил. Той ако стане президент, няма как да работи с мен. Управляваме, защото имаме самочувствието и достойнството да го правим. Изборите са морал. Без БСП да са участвали в изборите, само са подкрепяли някого", посочи той пред Нова тв.

По думите му преди две години България е била в политическа криза, след като БСП подвела избирателите си, че Пламен Орешарски е най-добрият експерт.

"Когато поехме държавата с фалита на банките трябваше да се направи правителство. Тогава с никой не се харесвахме, но за да не вкараме държавата в политическа спирала, съставихме кабинет. С РБ още не можем да разберем кой от тях управлява и кой е в опозиция", коментира министър-председателят.

За сълзите на Цецка Цачева в ефир коментира: "Като са убили роднините й, ще плаче. Грешката за резултата от изборите не е нейна, а моя", отсече премиерът.

За заявената оставка, ако ГЕРБ загуби балотажа, Борисов посочи, че е абсурдно депутатите да не му я приемат.

"Как си представяте аз да подам оставка и моите депутати, моите, да не ми я гласуват?", попита премиерът.

"Това са 6-7 години практики. Трупаме негативи заради всички непопулярни неща, които правим".

Така отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос защо преди пет години всеки кандидат на ГЕРБ би спечелил президентските избори, а сега положението е коренно различно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Убиха ,грешка .
215
0
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Моля ви се бе хора,не съм млада ,красива и дядо ми обиха,НО ВЛАСТ И ПАРИ ми трябват !За почтеност и разум да не говорим!
214
0
 
34
 
! Отговори
валентина преди 7 години
проблема на Бойко знаете ли кой е?Народа на избори го наказва,защото през останалото време народа се оплаква,мъчи се по всякакъв начин да каже СТИГА с тая мизерия,но..Бойко не чува..Това му е проблема,сега са отворени ушите и народа крещи..А бойко дали ще чуе?дали този път и да спечели ще промени нещата?исками се да е така,да си е отворил ушите,да е чул,..но така ми се искаше и преди години,не се случи,дано този път наистина,наистина да чува.
213
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
моите...Твоите са си там у банкя-другото-депутати,пътища и т.н са НАШИ,стига с тая твоя бащиния,поне като се мислиш за велик=що не дигна заплатите?
212
12
 
15
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Eй, голяма радот , че Бойко ще подаде оставка. И после какво ? Тежка зима, пари за ток, парно, дърва, въглища. При това няма кой да псуваме, понеже Бойко го няма. После избори напролет и познайте, кой ще ги спечели отново ? Някои се радват, че изборите ще са мажоритарни. Кои ще са кандидатите обаче ? Хора с пари. А къде са парите? По партийните сметки и каси от субсидиите. Ще има тук там някой влязъл случайно депутат и масата ще са все същите познайници от изминалите 27 години.
211
2
 
36
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Ето тази думичка "моите" ти изяде главата Боце. Никой и нищо не е твое, как не го разбра. Затова сега си отиваш безславно.
210
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета как се цепим, като виждам каква ни е държавата - ами май си го заслужаваме...Промяната неможе и няма да дойде на бял кон, тя е вътре в нас. Хората променят хората и така докато всичко се измени.Адаптирай се, оцелява,й но можеш ли да променяш - действай.
209
1
 
41
 
! Отговори
Любака преди 7 години
Той, виждати ли Той нямало да работи с президента, който ние народа сме си избрали.Алооо много полетя, арогантно и нагло момченце."Неговите"депутати и министри, "Неговите" сипещи обиди и заплахи.Толкова ми паднахте в очите...Боклуции.Хора гласувайте, за да направим по-малко възможно измамата с гласове и смяна на чували из пътищата на страната в неделя полунощ.
208
1
 
49
 
! Отговори
Имигрант преди 7 години
Бойко, престани да рекетираш собствения си народ! Сам си измисли проблема с оставката и сам ще ни разтуриш държавата. Всички са втрещени от малоумната ти постъпка. Еднолично си отговорен от днес нататък за последствията за страната ни. Абсолютно неадекватно, незряло и истерично поведение, нищо общо с разумната и градивна политика. Нали последните 5 години си имаше собствен президент, когото натири в миша дупка?????? Имаш пълен комфорт да управляваш и вечно си недоволен. Срамота!
207
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама нали до вчера Цецка беше грешка, сега какво стана? Нищо де, то до неделя останаха 2 дни, да видим още колко пъти ще обърнеш лопатата. Щом имаме генерал от МВР за президент защо да нямаме генерал от ВВС за президент
206
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига си на плашил че без теб няма да е има България !Аз ако съм ти един от твоите министри такива шамари ще ти отпоря та да *** помниш цял живот .Тиквуня иска да се отегли за три месеца пак и после пак да атакува .Така направи един път сега втори път иска служебно правителство .Опасни номера за да е на власт винаги !
205
1
 
35
 
! Отговори
емо преди 7 години
с неттърпение чакат всички пловдивчани тиквата да си подаде оставката и наи после наи крадливият герберски кмет мамин ваньо да влезне директно в затвора е то беше пладнешко крадене крадене чак не се издържа повече
204
1
 
38
 
! Отговори
смях преди 7 години
Бойко, в неделя слагаме генрал Радев, на президентския пост, ти я подадеш я не оставка, щото си фурнаджийска лопата, но ако това смяташ да изпълниш : "Той ако стане президент, няма как да работи с мен" , поне 5 години, ако не и 10 няма да помиришеш премиерския пост !!!
203
1
 
32
 
! Отговори
Митьо Пищака преди 7 години
Прави доста тревожно впечатление, че Цецка прави изборите сама, няма щаб, оставили са я сама да се оправя, а Цв. Цветанов се е покримл тази седмица...Много ме притеснява, че ще има фалшификации на изборите пак...
202
1
 
26
 
! Отговори
Нико преди 7 години
айде сега ще плаша с оставка банкянски фасони- но може и да да не подам вече и на избирателите условия поставя нали един път подава или си мисли да разиграва цяла българия тоя надмина живков по намкьорлък
201
1
 
35
 
! Отговори
Да де преди 7 години
Щом е за твоята оставка - ще гласуваме...
200
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов се самонадцени за пореден път. Въпросът е кой да е следващият? Труден отговор при такава политическа класа. На всичките сме им сърбали попарата.
199
0
 
3
 
! Отговори
До235 преди 7 години
Браво!!!
198
0
 
42
 
! Отговори
Оня с коня преди 7 години
Бях му фен на бат Бойко, ама егото му почна да става прекалено голямо! Народа те е избрал, бате, поемаш ОТГОВОРНОСТ и управляваш! И ако имаш място за критика - приемаш, учиш се и продължаваш до края на мандата си! Народа е шефа и умния политик не губи връзката си с народа през цялото управление. Аман от егомани - няма незаменим човек, бат Бойко! Има и млади и талантливи хора - ако не ти се е управлявало, за кво си се кандидатирал??? Да беше разпуснал партията и готово - нямаше да си премиер...
197
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво значи: "Той ако стане президент, няма как да работи с мен."?????? Борисов чува ли се въобще какво призаква? Няма ти, няма той, всички сте длъжни да работите за България и да сте над личния егоизъм и партийни пристрастия! Не ставаш за държавник, Борисов, не ставаш!!!!!!!!!! Махай се! Да не говорим, че в резултат от управлението на ГЕРБ богатите станаха по-богати, а бедните - по-бедни, на дъното на всички класации сме, резил..... Оставка!