ГЕРБ коментираха Нинова: Глупости за милиарди!

От партията на Борисов нарекоха обещанията на БСП нелепици
Обновена: 7 мар 2017 16:07 | 7 мар 2017 16:07,
258
ГЕРБ коментираха Нинова: Глупости за милиарди!
Снимка: архив Булфото

Нелепици, неистини, глупости, популизъм... Така в ГЕРБ видяха обещанията на лидера на БСП Корнелия Нинова.

Партията на Борисов свика извънредно медиите с обяснението, че е притеснена от посоката, в която поема предизборната кампания след сутрешното телевизионно интервю на шефката на социалистите.

В него тя обяви, че БСП са готови да формират правителство дори и да останат втора сила на изборите. От ГЕРБ припомниха и обещанията на социалистите за безлихвени кредити, намеса на държавата в икономиката и др.

Още по темата

"Огорчени сме от факта, че системни партии като БСП използват реториката на крайния популизъм", каза бившият финансов министър Владислав Горанов и дори сравни изказванията на Корнелия Нинова с тези на Волен Сидеров.
Според Горанов Нинова била готова да изрече откровени неистини.

"Страшно ще стане, ако нелепиците, които изрече Нинова, се материализират", каза още Горанов и допълни, цитиран от "Фокус": "БСП са правили много грешки, но досега не изричаха на глас толкова много глупости".

Горанов обвини социалистите, че изместват дебата от реалните теми на държавата. Той попита и как БСП обещават, че няма да взимат нови заеми, след като всяко едно от обещанията им се измерва в милиарди.

Бившият финансов министър коментира и желанието на кабинета да придвижи присъединяването на България към еврозоната.

"Герджиков си го каза - търси повод и причина да остане в историята", каза Горанов.

"Желанието на някой, че се е изфукал, че е пуснал една бележка, на която отговорът ще бъде "не" и ще влоши перспективите ни за присъединяване към еврозоната", описа ексминистърът идеята на служебното правителство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
3
 
! Отговори
Дедката преди 7 години
До АнонименРазбира се, че ще ги има, те няма да пуснат кокала до смъртния си одър, мръсни пиявици.. трябвало е да ги избием още преди 20 години всички червени кърлежи, сега има да ни смучат до последната капка кръв! Само лъжат и простите наивници им се връзват на простотиите.. и всеки път ни връщат с още 10 години назад..
218
0
 
3
 
! Отговори
Правете си изводите преди 7 години
Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........
217
2
 
3
 
! Отговори
Пижо преди 7 години
Питам къде са парите16 000 000 000 ти българино питаш ли или само гласуваш за Герб без да питаш
216
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Г-жа РешетниковаНе съм симпатизант на БСП, но в никакъв случай не и на *** като Б.Б и останалите в неговата партия. Достатъчно видях от него за около 10г едно нищо и толкова зле не сме били нито при БСП, нито при тройната коалиция, а за периода до 89 беше най-хубавия за България и за крадците след 89. Да не забравяме че от построеното от бай Тошо ние имаме такива милионери и милиардери, които още има какво да крадат от него вече 26 г
215
2
 
6
 
! Отговори
аз преди 7 години
Като гледам каква кампания се е развихрила в полза на ГЕРБ и нямам думи. По 20 статии в прослава на Божеството на всеки час и всички *** едновременно в атака. Но пак няма да помогне.
214
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това гербаво кразливо ци..гане защо не е взатвора- 16 милиарда дълг за 2 години- рекорд
213
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Toja smilionite si e ok goranov da govori sa gerb i sebe si dankov e ok toja ne kombinatior jiveesch li s 460 lv ili s 159 lv pensia lekarska pri tova
212
3
 
9
 
! Отговори
стефан преди 7 години
И ГЕРБ и БСП са вредни за България
211
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласуваш за БСП-получаваш Пеевски ,а както знаем това е депутата на ДПС-дългогодишният депутат на ДПС ,който им се отчита подобаващо ,Борисов и Горанов също както знаем са си приятелчета с Пеевски ,защото никога нищо лошо не казват и не го закачат дебелака. Тия три партии са се оплели като свински черва в корупцията и лакомията така ги е завладяла ,че никога няма да се оттървем от тяхната лакомия. Радан Кънев е тяхният противник и най-оплюван политик в медиите на дебелака,защото е общият им враг
210
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МИСЛЯ СИ НАИСТИНА ЛИ СМЕ ТАКИВА МАЗОХИСТИ ,ЧЕ ПАК ИСКАМЕ БСП И ГЕРБ ДА ДОЙДАТ ПАК НА ВЛАСТ. ТОВА СА ХОРАТА ДЕТО ЗАТРИХА БЪЛГАРИЯ И ДОКАТО НАРОДА ОБЕДНЯВА ТЯХНИТЕ БАНКОВМИ СМЕТКИ ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ. И ДВЕТЕ ПАРТИИ НЕ СПОМЕНАВАТ ЗА СЪДЕБНА РЕФОРМА,КОЯТО ГИ КРЕПИ ,ЗА КОРУПЦИЯТА КОЯТО Е ТЯХНАТА СПЕЦИАЛНОСТ. БЪЛГАРИ СЛОЖЕТИ ИМ КРЪСТА НА ТЕЗИ КРАДЦИ ,ТЕ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ ,ГЛАСУВАЙТЕ С БЮЛЕТИНА 4 ЗА РАДАН КЪНЕВ -НАЙ-УМРАЗНИЯТ ИМ ПОЛИТИК И НА ДВЕТЕ ПАРТИИ ЗАЩОТО ИМ КАЗВА В ОЧИТЕ КАКВИ КРАДЦИ СА !
209
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жа Лъжа така се уплете, че накрая призна, че от правителството на ГЕРБ са изтеглени до сега не 16, а 10 млрд. и то не каза, че 6 от тях за плащане на емисия от правителството на Сакскобурготски, КТБ, реакторите на Белене и т.н. все неща сътворени при правителствата на комунистите, а останалите 4 млрд. са в държавния бюджет. Освен това Орешарски остави през 2014 - 8,6 млрд. в бюджета, а януари 2017 същия е 13.8 млрд.-оставен от ГЕРБ. Не вярвайте, че може да накара банки да дават кредит безлихви
208
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберасти ще гниете в затвора! Децата ви ще растат сами под благотворното влияние на дилъри и чалгари.
207
7
 
29
 
! Отговори
Ало другарите преди 7 години
Лека нощ .На следващото интервю по някоя телевизия наблюдавайте внимателно,как Нинова поклаща глава като пияна кукувица,а вие които и вярвате първо четете за какъв човек лъжец става дума,не гледайте като бухали с отворени уста,когато ви обещава всичко,което не може да направи един корумпиран човек!Тя си е уредила живота с народни париСветлото бъдеще от такива политици ще го видите през крив макарон.Преди да гласувате прочетете поне малко документи и факти.Оръжейните босове я пазят!Спете спокойно
206
7
 
30
 
! Отговори
още от късата памет преди 7 години
Да не забравяме и че Нинова е уволнена от Станишев като зам министър на енергетиката. По същото време министър е Р. Овч. и започва делото срещу Вальо топлото. Сметай колко трябва да си курумпиран за да те уволни Станишев.
205
6
 
25
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
Това което пише Ало другарете е истина, но не е всичко. Като шеф на борда на Булгартабак Нинова е замесена в скандал след който Бритиш Американ Табако оттеглят оферта за 200 млн долара, малко по късно Булгартабак е продаден на Пеевски за 110 млн долара. През 2007 е отстранена от поста и срещу нея започва разследване за престъпления срещу правосъдието.
204
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пишете минуси другарки и другари,но това което пише тук от` Ало другарите` е пълната истина,ако щете цяла нощ да минускувате ,това го има документирано.Наистина,какво ли е дала на Командира?
203
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 213.Можеше да откаже подобна среща,защото ако немска компания реши да дойде да инвестира тук,и ако положението е толкова страшно,тогава няма ли президента Радев да бъде оплют пред целия свят?
202
1
 
20
 
! Отговори
Ало другарите преди 7 години
Следва от 215.Има близки приятелски отношения с Черния Краси с тефтерчето и други криминални приватизатори,които тя покровителства и твърдо и отказва ревизия за която настояват Сегашната БКП,затова те се оттеглят и не желаят да водят предизборна кампания с БСП.От тъмно синя демократка се превърна в тъмно червена комунистка-извинете социалистка-милиардерка.Пита се в задачата на 28 години без никакъв опит,като юрист,какво ли е дала на Командира-извинете Костов за да стигне до тук ХАМЕЛЕОНА?
201
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ало другарите - ами ако беше Боко щеше да разкаже и за 'убития' си дядо и за 'мъката' с филийте мас, за 'унижението' да мачка ушите на 'диктатора' - все едни такива неща. Ама явно Радев е от друг калибър. И не може да плюе и се оплаква от страната и хорат които представлява. Е, не е 'приятел' с Юнкер, Берлускони не му е мерил гърба с педи - ама е Българин!
200
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като юрист консул в БТК.Става и директор на борда в завод Горна Оряховица за готова продукция,който произвежда палети.От касата изчезват 800 000 долара за внос на месо от Белгия и Франция.В последствие такъв внос не идва.По това време нейният съпруг работи в Софийската митница.Като изпълнителен директор в Булгартабак е открита мащабна контрабанда с арабина Мома Омарт.В България това разследване спира,но в други държави има изнесено публично това дело,защото задкулистната влас в България е КОЙ!п