Пълен крах за десните: Хем без депутати, хем без пукната пара

Само една партия е минала сама 1-процентната бариера - "Възраждане"
Обновена: 27 мар 2017 20:50 | 27 мар 2017 20:40,
193
Пълен крах за десните: Хем без депутати, хем без пукната пара
Снимка: архив Булфото

Партиите от Реформаторския блок претърпяха пълен крах. Те хем няма да са в парламента, хем няма да получават държавна субсидия.

Освен това са заплашени да загубят и партийните си централи, които им се полагат от държавата.

Без субсидии и офис този път ще остане и партията на Светльо Витков "Глас народен". Формацията традиционно взимаше субсидия и централа за сметка на хазната, защото, макар и да не влизаше в парламента, получаваше над 1% от гласовете на избирателите.

Още по темата

Сега обединението РБ-Глас народен взе над 3%, но законът не предвижда коалициите, извън парламента, да получават държавна субсидия.

Същото се отнася и за обединението "Нова република", както и за "Да, България".

Така всички десни партии СДС, ДСБ, ДБГ, БЗНС и т.н. губят субсидиите си и централите си, пише "24 часа".

Парите и офисите си от държавата ще загубят и АБВ и "Движение 21".

Една единствена партия, която остава извън парламента, ще получава държавна субсидия, показват резултатите. Бариерата от 1% е преминала само партията "Възраждане".

Това е формацията на бившия активист на ВМРО, след това общински съветник от "Атака" във Варна, а сега директор на музея в Добрич Костадин Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 95 АнонименАбе за кой цвет на нацията пишеш , че нещу несващам ?. Абе да неси нещо пушил ?.
74
3
 
17
 
! Отговори
хммм преди 7 години
Европа щяла да падне в плен на Турция, ти на кой свят живееш бе ахахаха. Каква турция те е загонила, я се оправи малко. Имаш ли представа какво може да се случи ако турчулята не дай си боже пробват военен натиск към европа. Само една Германия ако я обърне тая икономическата сила във военна може да разтури целия близък изток, не само чалмоносците. Какво говориш за цяла европа, ти имаш ли си представа какво ще се случи. Съвсем друг е въпроса че Америка стои зад Европа и това хич не е нужно.
73
0
 
24
 
! Отговори
Червенополски преди 7 години
Най -силно надолу дърпаше десните Найден Маринов Зеленогорси от село Садовец Плевенско ! Защото влезе в политиката като любовник на Йордан Соколов ! Защото баща му бай Марин беше партиен секретар на БКП в родното му село и не на последно място защото като кмет разсипа град Плевен !!!
72
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този проблем не е нито за подценяване, нито за присмех. Това е проблем на държавата. За първи път цвета нанацията остава без парламентарно представителство... Казвам го без грам ирония и всички знаете, че съм прав (въпреки, че първосигнално, ще насвяткате минусите)
71
1
 
19
 
! Отговори
Богат преди 7 години
Ам да им съберем по някой лев а....... нещастници
70
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ги мислете, там са от милионер нагоре. Имат по над 10 имота, взимат заплати от какви ли не организации, университети, бордове на директори и тн.
69
3
 
30
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Заслужават си го сините крадци. И с ДПС управляваха СДС, нека не забравяме това. Нека не забравяме и изцепките на Костов с неговата декларация за признаване на възродителния процес. Нека си припомним как Костов продаде половината държава за жълти стотинки. За щастие вече ги няма сините крадци, но за съжаление останаха само червените крадци, но скоро и от тях ще се отървем.
68
2
 
19
 
! Отговори
Да бъда откровен преди 7 години
Сълзи ми краставицата за десните !
67
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иван Костов да не се стиска,ами да ръзвързва кесията! Малко ли краде дъртия вампирин!туй БГА,Мариците,Кремиковци и какво ли не още дето продаде за жълти стотинки,пари има да плаща пенсиите на всички пенсионери,поне за десет години напред!
66
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като съм гледал в съда какъв адвокат е рамадан той с какво ще се храни.....
65
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надявам се сега вече някой прокурор да опандизи Пръмовица!
64
0
 
18
 
! Отговори
Народна мъдрост преди 7 години
"Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи."... а заедно можеха да имат над 10% ... нали бяха красиви и интелигентни ... явно не са интелигентни ... а Пинокио и Радан са най-големите красавци, които съм виждал
63
8
 
25
 
! Отговори
До Василев преди 7 години
Нинова вдигна два пъти резултата на БСП, айде твоя Вожд да направи това!Е затова Нинова е по мъж от всички мъже в Герб и е достойна за уважение!Но не бързай да се радваш, скоро спират фондовете а остатъка от заемите ще свърши, тогава ще гледаме търкалящо тиквено шоу!То е логично! Все едно да изтеглиш 20 000 лева и да се правиш на баро мен и да си стабилен финансово! Да ама колко време ще е това?Известно време , и след това започва сеxa!
62
2
 
4
 
! Отговори
f преди 7 години
Така сме чували за евентуални радиации в Русе, не знаем дали е така.
61
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppАко ще пият акъла на Лукарски, май ще си ходят жадни!
60
1
 
1
 
! Отговори
f преди 7 години
Отделно някаква прокурорка в Русе не е ли да има грижата за най-редовните радиации и мутациии насред града?!
59
2
 
25
 
! Отговори
Рамадан Кунев преди 7 години
Синята идея е тотална щета, от което нормалните хора в България ще имат само и единствено ползи. Ако пак изпълзят отнякуде, тогава и за най- наивните и заблудени хора ще е ясно, че всички "десни" се финансират от чужбина с цел да работят против Република България и българския народ.
58
5
 
9
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
И кво сега? Мавъра успя! Разцепи за пореден път едва свързаното наново СДС!Радан затъна Дълбоко в собственото си блато от лична омраза! *** льо Иванов е зачислен и подведомствен на Со рос! Дупка, та чак черна дупка! Какво ли да очакване от следващия "проект" на "лабораторията" му?
57
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъдещето е в партия "Възраждане".
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кви десни ве, това са елементарни крадци. Кокошкари и фалшива ***!