Подвижните избирателни секции ще решат проблеми на вота, смятат от ВМРО

Готвим се за избори и ще участваме честно, увери Красимир Богданов
Обновена: 28 яну 2021 22:16 | 28 яну 2021 22:16, Красимир Ангелов
11

Парламентарните избори в България ще се проведат на 4 април, а поставените под карантина ще могат да гласуват с подвижна урна.

"Така или иначе датата за тези избори е определена. Ние от ВМРО винаги сме били против да се променя Изборният кодекс и то дни преди изборите. Заради това не подкрепихме предложенията, които бяха внесени от опозиционните партии. Смятаме, че нагласите на обществото не бива да бъдат насочвани в посоки, които да удовлетворяват исканията на когото и да било",  каза депутатът от ВМРО Красимир Богданов за "Денят ON AIR".

Още по темата
Той припомни, че в минали години сме станали свидетели на други промени в Изборния кодекс. А тогава ясно личало, че всяка една партия се е стремила така да промени правилата, така че да удовлетворят само нейните интересни.

"Особено важен е въпросът с гласуването на хората, които са поставени под карантина, или са настанени в лечебни заведения. Той може да се реши удовлетворително с подвижните избирателни секции. Те са доказани във времето - много хора, които са трудно подвижни, гласуват по този начин", коментира още Богданов в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите му този начин на гласуване ще е малко по-натоварен, но с подготовка и спазване на мерките - около 20 000 ще бъдат хората, които ще бъдат заявени и ще гласуват по този начин.

"Готвим се за избори и ще участваме по начин, по който винаги сме го правили - честно и по начин, по който позволяват условията", допълни депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
БГ преди 3 години
внимавайте БЪЛГАРСКИЯТ ЦАР САМУИЛ ДА СИ НОСИ ТИТЛАТА ЦАР!!!!!НИКАКВИ ОТСТЪПКИ,ГРЯХ Е! НЕ ПИПАЙТЕ ИСТОРИЯТА НИ ЗАРАДИ ПРОМИТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МОЗЪЦИ! ЦАР САМУИЛ Е БЪЛГАРСКИ ЦАР,НЕ МУ ОТНЕМАЙТЕ ТИТЛАТА!
8
0
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Вотът ще ги реши ЦИК на БКП/ Герб, ДПС, БСП/. Вътре в ЦИК, вътре в парламента.
7
0
 
1
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
АМИ ПРАВИЛНО!ПОДВИЖНИТЕ УРНИ , НАЛИ РЕШИХА И ПРОБЛЕМА НА *** НА ПАРТИЙНИТЕ ИЗБОРИ НА БКП/БСП....???!!!КЪВ Е ПРОБЛЕМА, ТОГАВА...??!
6
0
 
2
 
! Отговори
чарли преди 3 години
Не е важно как си гласувал,важно е кой брои бюлетините.
5
3
 
2
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Подвижи измамници!!!
4
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
През тях ли ще гласуват умрелите???...така ли ще ги печелите с измами???...в чужбина ги режете...на мъртвите давате право на "глас"...ще ви съдим...децата ви...внуците ви...1400 г. сме тук и сме ви виждали...еничари...чуждопоклонници
3
0
 
3
 
! Отговори
20 лева на глас преди 3 години
На тия избори ще падне голямо мамене
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом няма да има проблем що се обесняват по телевизията. Туй значи че ще има проблем. То подвижната секция ще те пропусне, то няма да са достатъчно, то ще мине във време, когато си за гъби в гората..
1
0
 
6
 
! Отговори
Мнооо гот си е преди 3 години
Рум сървиз. .