БСП ще прави пълно паралелно преброяване на изборите

Левицата се готви да спечели вота
89
БСП ще прави пълно паралелно преброяване на изборите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„БСП се подготвя да спечели изборите и трудностите, които се поставят пред нас, ще ни амбицират допълнително“. Това коментира пред БНР Кристиан Вигенин, зам.-председател на парламента и депутат от БСП.

Той поясни, че партията ще търси варианти, за да стигне до избирателите си в рамките на предизборната кампания.

„Част от нашата кампания ще бъде да убедим хората, че не бива страхът от епидемията да доведе до това България да продължи да се спуска по нанадолнището при едно ново управление на ГЕРБ“, коментира депутатът.

„Смятам, че ще успеем да обединим усилия с тези, които искат изборите да са честни. Ще се опитаме да направим пълно паралелно преброяване на изборите“, допълни той.

Вигенин коментира и темата за специален прокурор, който да може да разследва обвинител номер едно.

„Ако искаме да бъдем правова държава, която да постига резултати в борбата с корупцията, трябва системен подход и ясно поставени цели. Всичко друго е прах в очите... Съдбата на България е в ръцете на българските граждани. Каквито и реплики да си разменят посолствата, трябва да имаме самочувствието, че ние определяме бъдещето на България“, обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още по темата: БСПВигенин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Нека.Те имат 80 годишен опит,знаят как правилно да броят.
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 78Като гледам БСП са в паралелна държава И паралелн0-червена деменция.:)))))))))))
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 77Кога ще се направи алея на избитите Горяни, борците за независимостта на България?Когато БКПто със всичките си мутации бъде отстранено завинаги от държавата България! БКП = БСП, Герб, ДПС, Патриоти, Воля, Независими, Славчове и пр
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам БСП са в паралелна държава
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще се направи алея на избитите Горяни, борците за независимостта на България.
69
2
 
15
 
! Отговори
подробно по години преди 3 години
2009 ГЕРБ печели евроизбори организирани от тройната коалиция на БСП2009 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от тройната коалиция на БСП2013 ГЕРБ печели предс. парл.избори организ. от служ.кабинет на Марин Райков2013 ГЕРБ местни избори във Варна-орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели евроизбори орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели предс.парл избори орг от служ.прав. на Г.Близнашки2017 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от служ.кабинет на Р.Радев
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласовете се броят само от цик. Тая не може и да припари до бюлетините.
67
1
 
13
 
! Отговори
до 56 преди 3 години
От 2009г. до 2017г. ГЕРБ са организирали само президентските избори. Другите избори ги подготвяха служебни кабинети.Или искате да кажете, че ГЕРБ са фалшифицирали изборите, за да изберат Румен Радев за президент???? Айде..да видим кой кога и как е организирал изборите!(Ще Ви разясня подробно в следващ коментар)
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия Нинова с ключова роля в аферата "Хохегер" :D далаверите и нямат край. Измами с панаира в Пловдив.
65
2
 
11
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 години
Кой ли ги брой в калабалъка, тези гладни кучета, комунистите.
64
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече си представям речта на Нинова след като са завършили втори-Ние сме моралните победители,изборите бяха фалшифицирани. Няма да давам оставка. Представихме се много добре. И всякакви такива глупости.
63
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто комедия от грешки!
62
2
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Абе то и Д. Пенев не е прочел нито 1 книга, ама е написал 5. Например Волен - руския лъжец, няма да мине 1% вече, ако ще и 150 книги с лъжи да напише :))))))))))))))))))
61
3
 
5
 
! Отговори
Резултат преди 3 години
Те са свикнали да печелят само с 99,9 иначе не става!
60
4
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Още един мандат глад и БСП ще се спомина окончателно :))))))))))))))))))))))))))))))Гарантирано от ГЕРБ!!! После ще го мислим :)))))))))))))))))))))))))
59
1
 
12
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Тези от БСП май взеха да си вярват. Това кой ще спечели на изборите зависи от народа.Не може да се разчита само на късата памет на българина. Просто...НЕМОГАТ. Доказали са го не веднъж. За сега търсят само предварителни оправдания за поредната си загуба.
58
5
 
13
 
! Отговори
Винету преди 3 години
До Хендел.Това с книжката за Винету не ви ли омръзна? Ти, като си прочел повече, какво постигна в жалкия си живот бе, ***?
57
3
 
21
 
! Отговори
анономен преди 3 години
Досега ГЕРБ са организирали само последните президентски избори. Ако мантрата за фалшифицирането дето я повтаряте е вярна- значи Фигуранта Мунчов е нелигитимен!!!!!!!!!!
56
3
 
22
 
! Отговори
гербер преди 3 години
До 56. Айде сега много ясно и конкретно да обясниш как точно ГЕРБ фалшифицират изборите. Щото ми е писнало от манипулативни иддиоти като теб. Нали във ВСЯКА СЕКЦИЯ, на всички нива има представители и на опозицията, има застъпници, наблюдатели, журналисти. Как бе, оххлюв? А Цветанов, между другото, го нямаше на последите два избора, но ГЕРБ пак ги спечели.
55
4
 
3
 
! Отговори
муспи преди 3 години
И едните и другите дават да се разере - че има броене на гласовете. Съмнения по този въпрос се приравняват с Отричане на Холокоста!