Кандидатите за протестния вот били много

Мая Манолова, Слави Трифонов, Румен Радев...
52
Кандидатите за протестния вот били много
Снимка: Dnes.bg, архив

Когато има протести, насочени срещу властта, това означава, че налице е гражданска енергия, която може да бъде канализирана в някаква посока, коментира политологът Стойчо Стойчев пред bTV.
 
„Разликата между тези избори с други е, че преди сме имали една алтернатива на канализиране на тази енергия. Последната такава голяма вълна беше през 2009 г., когато ГЕРБ дойде с претенцията да отстрани проблемите с организираната престъпност и корупцията, които бяха символи на управлението на Тройната коалиция. Сега подобна роля изпълняват много субекти – от една страна Мая Манолова и „Отровното трио“, от друга страна президентът Радев, който сам по себе си е нещо алтернативно на всички, Слави Трифонов и неговата партия", обясни политологът. 

Изобщо много са кандидатите за протестния вот и това би могло да го разпръсне до такава степен, че и тримата да останат под чертата, смята той.

„Със сигурност ще присъстваме в новия парламент, но не съм убеден във възможността политическото лидерство  да преодолее този диктаторски режим и да установи нещо сериозно и стабилно, което да реформира страната“, отбеляза Арман Бабикян от „Отровното трио“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: избориСтойчо Стойчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе глупости бе!Нали виждате какво правят ГЕРБ сега?!Отварят молове,фитнеси,учениците тръгват и след две седмици заразата ще е толкова голяма,че пак ще затворят.Ваксините ги бавят,за да няма много безстрашни.Така много хора ще се уплашат и няма изобщо да се завират в секциите за да гласуват.Колкото бяха на протестите толкова ще гласуват против ГЕРБ.Другите са си ядра на партиите,които си имат членове и задължително гласуват.Много слаб ще е % на гласувалите избиратели.
25
3
 
20
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
Много сте смешни с тоя цветанов!
24
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутри обединете се около Борисов и чакайте да спечели хахахахаха
23
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ Е ВЕЧЕ НАПОЛОВИНА. ХОРАТА ОТИДОХА ПРИ ЦВЕТАНОВ.
22
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГЕРБ имат алтернатива на тези избори! Гласувам за Републиканци за България защото не искам спестяванията ми да бъдат окрадени от второ КТБ.
21
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикян, в този живот няма нищо сигурно, така че не е сигурно, че ще влезете в парламента
20
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МНОГО СА, СИЛНИ СА, МУТРИТЕ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ
19
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб дойдоха с добри идеи, но задминаха тройната коалиция по корупция, кражби и лобизъм.Сега ще си понесат заслуженото.
18
1
 
1
 
! Отговори
съжалявам преди 3 години
До ДО 16Не знаех!
17
0
 
5
 
! Отговори
ДО 16 преди 3 години
Нямаш ли страх от Бога - човека отдавна лежи в Гроб ?
16
2
 
4
 
! Отговори
:))))) преди 3 години
Може и Кире Либерало,колко му е!:)))
15
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!
14
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ нямат алтернатива на тези избори, гласувам категорично за тях. Не искам спестяванията ми в банката да бъдат откраднати от Нинова и Сие!
13
23
 
4
 
! Отговори
ИЗБОР преди 3 години
Аз лично ще гласувам за партията на Слави Трифонов .Статията е подвеждаща - нито Радев , Нито Мая Манолова имат Партия за Избиране .Така написана Новината си личи че е писана и платена от *** на ГЕРБ (Българка Партия която е на Власт от 15 Години ) .
12
8
 
20
 
! Отговори
гербераст преди 3 години
До Анонимен 9Избираме кой да е,важното е да не е Герб,така ли!?Ми добре,обединете се около Йоло Денев,нямате проблем!И чакайте да ви управлява!
11
17
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Хайдееее! Шестокласниците с големи бради, които са имали дълги мустаци когато са били в трети клас и затова от рекетьори и организирани престъпници се превърнаха в ГЕРБ-ери, днес масово налазиха нета. За всички с над средно ниво на интелигентност: четете и се смейте на глупостите на тези ГЕРБ-ери! Оставете ги да си преписват от листчетата, които са спуснати от партията им и се смейте! Не им отговаряйте, СМЕЙТЕ СЕ!
10
1
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До ехаааСлави - слугата на мутрите от 90-те не е никаква алтернатива. Щял да докара юпита от чужбина - мерси. на царя юпитата ги видяхме. Коалиция с ДПС, крадене и фалит...
9
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избираме някой друг и така до следващите избори. Иначе става едно окопаване на едни и същи. Те пак идват пребоядисани, но трябва всеки да знае, че депутатското място е свързано с някаква работа и е доста ветровито.
8
3
 
20
 
! Отговори
ало,бабикяне преди 3 години
Това за парламента е мокър сън,приятелче!Що ли си мисля,че ще го гледате ОТВЪН!?
7
16
 
6
 
! Отговори
ехааа преди 3 години
До Зозослави викаш бияч го изкара...а го подкрепят много млади хора....достатъчно е да се види колко са пълни концертите му ! а и от чужбина ще получи достатъчно гласове. и коя алтернатива предлагаш ти ?? викаш друго си е избирателите на герб които боко купива с народни пари и постоянно увеличение на заплатите им...администрация,учители ,полиция,военни..а нещо да кажеш за патриотите продаващи Български паспорти на макединците които плюят на България ?