Васил Божков ще се кандидатира за депутат на предстоящия вот

Искал да отърве българския народ
Обновена: 31 яну 2021 13:30 | 31 яну 2021 13:25, Камелия Цветанова
288
Васил Божков ще се кандидатира за депутат на предстоящия вот

Бизнесменът Васил Божков, който е с обвинение от прокуратурата за ръководене на престъпна група и се укрива в Дубай, ще се кандидатира за депутат.  

Още по темата


Той сподели, че винаги е имал мисии - като подпомагането на спорта, като събирането на културното наследство на България. Сега иска да отърве българския народ.

„Другите обещават, после не изпълняват. Всички партии са част от статуквото, нищо не правят, не могат да променят нищо. Ние не искаме рестарт на системата, искаме всичко да започне на чисто. Играем за победа. Ако партията реши, ще бъда в листата. Ще се опитват да ни пречат всячески за „Българско лято“, което показва, че ги е страх. Дори да не успеем да се регистрираме в срок, ще намерим партия мандатоносител, но ще се явим на изборите при всички положения“, каза Божков пред БНР.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още по темата: Васил Божковдепутат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради този неприятник от 1990 почти до сега имаше монопол на фирмата му Еврофутбол за залагане, нямаше къде другаде да отидеш, чрез рушвети нарочно спираше онлайн залагане в други фирми, чрез рушвет успя да направи бет365 да не получи лиценз, има подозрение, че е платил да убият негов конкурент, и още много престъпления. Но въпреки това няма да се учудя, ако го допуснат до избори, и получи доста гласове. Но няма да спечели. Пречи на един по-силен, който идва след него.
191
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е,всички да се обединяти да махнат ГЕРБ от властта,това е първата задача на всички партии - да се обедини народа,за да изхвърли герберите от властта,страха и свинщината,която сътвориха!Напълниха гробищата с мъртъвци и предледват населението като дивеч,като животни ,да се махат!БСП да се обедини с други партии и да се връщат на власт!
190
1
 
4
 
! Отговори
до 197 преди 3 години
На 100% сигурно. Божков се отказал да сваля Борисов, вкарва депутати през листата на БСП. Интригата е свързването на Нинова с Божков.Всички босове и топ бизнесмени са срещу Божков-Маджо, Маргините,Домусчиев, коментира източник от кръга на Георги Гергов.Ако обаче БСП спечели изборите и Корнелия Нинова получи мандат за съставяне на правителство, Васил Божков ще реди кабинета, заявиха източниците от "Позитано"20. Нинова няма да направи кабинет, но Божков ще иска ресто срещу милионите за кампанията.
189
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепа още се заблуждава,че е някакъв фактор!Чрез яйцедоматените потреси които режисира срещу обществени сгради с някаква платена глутница без лице и алтернатива ,гнусотии всякакви до дъно,натиск срещу полиции,а да борци срещу " хунтата",тотално лицемерие,предварително подговени провокации с чакащи фотографи,фалш на квадрат и сега чака депутат да става,да получи държавата, по неговия начин.Мисли,че е показал качества и то такива,за " светло "бъдеще.Каква ирония,гротеска!
188
2
 
4
 
! Отговори
Може преди 3 години
Черепа ще раздава талончета за търкане, вместо топла бира и студени кебапчета като Бречката и сестра Галева.Менте до менте майно льо.Дали да си взема талонче или една топла бира?Това е въпроса.
187
1
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Честно ли? Не мога да повярвам! Ако и този човек влезе в парламента ....... просто напълно ще съм сигурен, че България и всичко българско е мъртво.Народ оцелял 500 години беше смазан и претопен за 30!
186
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До тема за размисъл...Ти не помниш.Цвък Цветанов го изритаха кат мръсен ***.Не той е зарязал.
185
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До U2Това ще е ритуално харакири.
184
7
 
3
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Пожелавам му успех точно толкова, колкото на БМБ. И двамата са един дол дренки!
183
3
 
9
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Сигурно от БСП ще му издигнат кандидатурата.... Той си е техен кадър.
182
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимензадрасканото е П...Р....О....СТ....А....К
181
12
 
3
 
! Отговори
Гласоподавател преди 3 години
Всеки друг на мястото на мутрата *** ББ ще е спасение за България....
180
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що пък да не стане депутат човека. Пари има да си купи необходимия брой гласове. А има и доста полезни *** които ще гласуват за него безплатно. Даже само служителите му ако сметнеш. После с депутатския имунитет се връща в България на бял кон. Пич е, не може да му се отрече.
179
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Бойко се осмели да подпука червените престъпници!
178
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв бизнесмен е Божков?Какво благо е произвел и е платил данъци в държавата?А да националната лотария!
177
2
 
8
 
! Отговори
мисли му РадеФ ! преди 3 години
Явно Фигуранта не оправда очакванията му...Яко ще му набие канчето и нахлупи фуражката до клепналите уши.
176
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 180Не знам, но е верно", че по време на един процес, дето се водеше възродителен, е понабил доста невинни хора.
175
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Te4oТой премиерът е за затвора, ама какво от това?
174
8
 
8
 
! Отговори
помните ли? преди 3 години
Аз съм *** и вие всички сте прости,затова се разбираме.Помните ли кой каза това?Имато му започва с буквата Б,а лъжите му край нямат
173
3
 
13
 
! Отговори
Te4o преди 3 години
Батенце, какъв депутат? Ти си за затвора! Нещо май си се объркал.