"Воля": Коалицията ни с НФСБ може само да бъде от полза

Не е момент да се разединяват патриотичните партии, убеден е Пламен Христов
11 фев 2021 23:15, Анисия Иванова
34

Коалицията между НФСБ и "Воля" изненада българските избиратели, след като през последните години лидерите на двете партии имаха редица вербални конфликти в публичното пространство. Социалните мрежи се изпълниха с шеги и хумористични колажи по адрес на новото сдружение.

Нека всички да се упражняват на наш гръб във Facebook. Забавлявам се на колажите. Българинът винаги е имал чувство за хумор", каза депутатът от "Воля" Пламен Христов в ефира на "Денят ON AIR".

По думите му двете партии имат достатъчно допирни точки.

"Това сдружаване може само да бъде от полза на хората. Нито "Воля", нито НФСБ успяха да бъдат вкарани в корупционни схеми", добави Христов пред Bulgaria ON AIR.

Той смята, че все пак е възможно и в бъдеще да "прескачат искри".

"До колкото познавам г-н Марешки и Валери Симеонов, те са колоритни характери и биха се критикували и в бъдеще", смята депутатът.
Той каза още, че не е моментът сега да се разединяват патриотичните партии, тъй като от това печелели само старите партии и етническите партии.

"Смятам, че ще прескочим бариерата от 4% от вота на гражданите. Но няма смисъл да извадим пред обществеността огромна предизборна програма и да им свалим звездите", допълни Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
24
 
! Отговори
Герб крадец преди 3 години
Герб крадат 11 г.Каракачанов, Марешки Симеонов им помагаха да крадат
10
1
 
24
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Герб обезобрази хубавата архитектура на градовете с безразборното си разрушителното си строителство
9
1
 
16
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
4% са напълно достатъчни за да влязат крадците на б*е*т*о*н*о*м*о*р*и*е*т*о. Тях въобще не ги интересува, който и да е.
8
2
 
10
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
настоящето б*е*т*о*н*о*м*о*рие
7
2
 
18
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Кой промени закона от 2012г., че в морската градина не може да се строи?? Марешки да обясни на гражданите! Марешки да обясни кой му разреши да строи 3етажен курника с алеи и кипариси, с басейни и т.н. До кога Герб ще застроява брега на бившото Черно море и настоящо черноморие, заради подкрепа от Марешки да крадат??
6
2
 
21
 
! Отговори
Марешкенцето преди 3 години
Въпроса е на живот и cмърт.Въпрос за 29 млрд евро. Който влезе ще облажи. Събираш се с враг, с бивша жена, с куче, с котка, със свои, с чужди, с ***, с кючекчи със всякакви. Иначе оставаш без пая
5
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо са смешни, пуста жажда за власт. Гнусни са и отвращаат.
4
3
 
21
 
! Отговори
Горчиво преди 3 години
Марешки си плаща 50 лв за глас от 10 години.Повече застъпници ще прати опозицията и Марешки разбра че няма да стане само с 50 лв. Прегърна тариката Симеонов.
3
7
 
4
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
Много добре ди пасват двете партии - общия принцип е липсата на принципи и морал. Но другите партии не са по-различни. Мая Галевска вика мутри вън, Христо Иванов с приятели като Маджо, Слави Трифонов който обслужваше на повикване кой ли не през годините - и Бойко, и Кунева, и Гергов и мутрите... БСП може би са най-последователни в продажното лобиране за руските интереси и фалирането на държавата.Така че Неволя си е дисра читава като се замисля... А и морето ги обединява
2
3
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
само икон полза ги свързва нищо друго лафовете за патриотизъм са за 80 процентавнимаваите на изборите защото после е късно
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И двамата видяха, че ще са аут и само и само за да влязат отново си плюят в лицето. То не бяха обиди един към друг и сега вече всичко е точно. Дори в политиката има морал но явно за тези тази дума е непозната, особено като става въпрос за власт пари. ДОЛНИ ХОРА!!!