Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!

Премиерът посети Ямбол в традиционните съботни инспекции
Обновена: 13 фев 2021 12:24 | 13 фев 2021 12:11, Петя Славова
321
Борисов: Строи се, прави се, ако има нещо го дооправяме!
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов продължава с традиционните си съботни инспекции. Този път той посети пречиствателна станция в Ямбол в компанията на финансовия министър Кирил Ананиев и зам. министъра на регионалното развитие и благоустройство. На място бяха посрещнати от кмета Валентин Ревански.

Борисов попита каква е ситуацията в града, а кметът го увери, че водата е пречистена и е в норми. Стана ясно , че най-добрите пречиствателни станции, които са в Европа, ги има и у нас.

Готов е проекта за кръговото на околовръстното в града, обяви Нанков и обеща, че ще бъде сменена и канализацията на града.

Борисов допълни, че много са се повишили доходите от заплати и пенсии, а Ананиев обясни, че над 6,6 милиарда лева повече има сега спрямо 2017 година. Тази сума е инвестирало правителството за доходи и пенсии в рамките на настоящия мандат.

Финансовият министър допълни, че през четирите години от 2017 до 2021 г. до пенсионерите са достигнали 52 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,366 млрд. лв. което е ръст от 37,23 %. За мандата до заетите в бюджетната сфера, включително  учителите, полицаите и лекарите са достигнали над 33 млрд. лв., като номиналното увеличение за периода е 3,252 млрд. лв. или има ръст от 61,66 %.

"Нека хората в Ямбол знаят, че се строи, прави се и местната и централната власт работят в пълен синхрон", каза категорично Борисов.

Той допълни: "Всичко е на наша страна. Толкова добре сме направили и там, където има нещо да се доправя, го дооправяме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


321
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
1
 
5
 
! Отговори
Майтапчийски преди 3 години
ЯКО ЧЕ СЕ МРЕ !
221
1
 
5
 
! Отговори
Сирака от Банкя преди 3 години
До Анонимен Министър -председател-....Камъните падат ...Безсилие ,некадърност ,кражби ,корупция ..Единственото ,което може да прави ,е да лъже. Лъже и винаги като пате в кълчищата .НО има огромна опора от Козяк ,бардака Брюксел ,защото дели краденото с тях .
220
2
 
5
 
! Отговори
Бойко Харам преди 3 години
ТЕГЛЕТЕ ПОРНО ОТ ХИКС ХАМСТЕРА ДОКЪДЕ МОЖЕ, ЧЕ ПОСЛЕ С МАЙТАПЧИЙСКИ ЧЕ ВИ ЗАТВАРЯМЕ ПО КОШАРИТЕ И КАМАЛАТА И БИДОНЯ СА НИ ДАЛЕ ЧЕКМЕДЖЕТА С ЕВРАЦИ И ЧЕ ТРЕБЕ ДА ВИ СПРЕМ ИНТЕРНЕТА И ЗАВИНАГИ ЧЕ ВИ СПРЕМ И ТОКА ДА МИ ПАДНЕТЕ НА КОЛЕНЕ НЕЩО СТЕ МЕ ИЗНЕРВИЛИ ТИЕ КРЕДИТИ ВИЕ ЧЕ МИ ГИ ВРЪЩАТЕ ТАПАЦИ
219
5
 
3
 
! Отговори
Башпакан Бойко преди 3 години
КАМАЛАТА И БИДОНЯ СА НИ ДАЛЕ МНОГО КИНТИ ЗА ГРЕЙТ РЕСЕТА И ЧЕ ТРЕБЕ ВИ ЗАТВАРЯМ ПО КОШАРИТЕ ТОА ПЪТ ЗАВИНАГИ, ЩОТО И МУТАФЧИЙСКИ ВИ Е НАБРАЛ И ЧЕ *** ЯКО, НЕМА КАК ТОВА Е БИЗНИС
218
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей,велик.Най големия държавник за всички времена в света.
217
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори няма нужда от избори .И какво е разното ,че ще победи герб ? Победата пак е за Някои ! А не за тези които ще гласуват . Освен обслужващата герб кохорета от администратори. Ще има все пак кой да къса билетчетата за кой ред е всеки...Цик .Всичко се играе с малки промени в декора . И отбора . А урните са място за ...прахът ви...Колкото повече размърдваме правителството,толкова повече страда и умира народа и вони,останахме без население!
216
3
 
15
 
! Отговори
Овце сте преди 3 години
Дъртата мутра, се просра от крадене и лапане и която си говори сам пред камерата на дебело охранената си пи ар ка.Да, но пак ще си плати с крадени пари и пак ще ще трябва да му гледаме сикаджийската мутра по телевизията, а не в затвора!
215
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н премиер, Боце, защо не станеш надзорник по строежите на пътищата? И без това с твоето пожарникарско образоание, придибито във ВМШ- Симеоново, не ставаш за висок административен пост, камо ли за премиер. За там трябва ум, акъл, а такъв трябва да се има по рождение. При теб Дядо Господ не е отпуснал такъв и затова си станал СИКаджия. Защо реши да станеш Падишах, та БГ от 12 години е най-бедна, РЗ най-ниска и в ЕС ни се смеят, че на 3 пъти си избрахме лице, което не знае English, а само м-у-ч-и
214
3
 
7
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...predizbornite teatrani postanovki na Borisov !!!Ne vi li omrazna veche be ?!??
213
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ремонта ремонта
212
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строи се, прави се, ама по-точно се правите че строите!!!
211
3
 
18
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До Анонимен 250: ОЛАФ ще разследва бат'ти Бойко:На 7 октомври 2018 г. на пищна церемония с водосвет Бойко Борисов тества един от новите 341 джипа за МВР. "Хубаво му е вътре, ли си"Автомобилите са в пълна готовност да изпълняват задачите, за които са предназначени. Искам да поздравя колегите и да ги използват в услуга на обществото, допълва гордо министъра на вътрешните работи Младен Маринов.Договора за автомобилите, е подписан февруари същата година от правителството на Бойко.
210
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарю Борисов каним ви да инспектирате нашия месокомбинат в компанията на няколко ваши дебели от преяждане колеги да влезете в нашите големи машини за да се запознаете по-отблизо с производството на нашия нов сурово-сушен колбас Банкянкски суджук. След производството му задължително ще сложим вашия лик на етикета за да си спомнят хората че сте се жертвали за тях в името на прехраната им.Чакаме ви с нетърпение другарю премиер.
209
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най много да си докарате 3000 лева за един долар.
208
5
 
7
 
! Отговори
Накъде след изборите преди 3 години
Не е толкова важно кой ще има повече депутати след изборите - ГЕРБ или БСП. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха. Марешко-патриотите я минат 4% я не, а с ДПС Бойко няма да посмее да направи явна коалиция (те са скрита патерица).Така че, ще се наложи да се направи правителство с мандата на някоя от останалите партии. И ако тогава се изпокарат кой да води бащината дружина, може пак да си докараме Бойко. А това ще е най-лошият сценарий.
207
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОЛАФ в момента се занимава с крадливия президент.
206
4
 
7
 
! Отговори
Кабинет Фончо 4 преди 3 години
ДАЙ МУ! Еврофондове и бело за всички.ОЛАФ КЪДЕ СТЕ?!
205
5
 
9
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
Корнелия Нинова го каза ясно: Няма да има коалиция с ГЕРБ.Искаше му се на Бойко, но няма да стане. Предлагаше на Нинова председателско място в НС, а на Деница Златева - министерство, но не мина номера.
204
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да разбереш дали се краде виж какво оставят след себе си управленията, след БСП задължително държавата е леш.
203
2
 
2
 
! Отговори
До ГЕРБ-аджиите: преди 3 години
Ще има ли Фончо 4?