Слави Трифонов няма да е депутат, за какво се гласи?

Той намекна, че може да носи отговорност и от друга институция
Обновена: 7 юни 2021 10:15 | 7 юни 2021 10:14, Нели Христова
590
Слави Трифонов няма да е депутат, за какво се гласи?
Снимка: БГНЕС

На следващите парламентарни избори Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат. Това обяви самият той в профила си във Facebook. Той заяви, че мястото му не е в парламента, а да носи отговорност за хората, които са там и намекна, че може да носи тази отговорност и от друга институция.

Ето какво написа Трифонов:

Състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно.

В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е така, нали? Последните събития го доказват особено ясно. Аз живея така. Говоря тогава, когато има какво да кажа, правя това, което смятам, че е морално и правилно, и се стремя да нося отговорностите си достойно.

И това, че аз и моите колеги създадохме партия „Има такъв народ“ въобще не променя това, даже напротив. Всъщност ние направихме платформа, на която искаме да се качат професионалисти, отговорни хора, които имат желанието и смелостта да правят, каквото трябва.

Аз няма да се кандидатирам за следващия парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят.

Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


590
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
385
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчу! Тизе си моа гирой!
384
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, трябва да върнете ГЕРБ и да се гласува за ГЕРБ, БСП, ОП на изборите ,не всички гербери са извършвали грешни деяния, още повече,че вожда им и само още 2-3 човека командваха! ДПС са се засилили за седващите избори,а с увеличаването на секциите в чужбина,ще се увеличат гласовете на ДПС!
383
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак се опитва да се измъкне но е късно вече, хората разбраха кой колко струва.
382
35
 
4
 
! Отговори
Слави Номер 1 преди 2 години
Слави е най - достойният и честният човек и българин. Гордея се с теб и винаги ще те подкрепям във всяко начинание. Ти си феномен за България. Обичам те. Завинаги с ИТН
381
5
 
25
 
! Отговори
ЗЛОБНИ, ЗАВИСТЛИВИ. преди 2 години
ТРИФОНОВ, РАДЕВ.......... МЪЖКИ ПЕПЕЛЯНКИ........
380
3
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ох,боже,и ти ли Бруте,пардон Славейче чалгапойно?Нещо парламентЯ май не ти хареса много,макар че не си стъпил там,та сега май се запъти я към премиерството,я към президентсвото.Разбери бе човек-не ставаш за тия работи.Цялото ви жалко воинство не ставате за нищо смислено.Стойте си в смешната ви телевизийка и се смейте на своите т ъ п и шегички,свирете си чалгата.Какво му трябва на човека(уточнение-такъв като вас)?
379
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слафтшу отдавна е минал под дъгата... Ама иска и да му плащат. Тошко Африкански се е ангажирал! А да видим докъде ще го докарат въпреки цензурата! Трийте бе, шашавляци!
378
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коментра ми е 420 до"Дедо"! Та трябва да помниш тогава "дедо" когато МУтрите съратници на др Борисов.След 1989 г завзеха" охранителният" и "застрахователният" низнес!Васко от Вис 2 помниш ли интервюто му?"На никой не му се умира"!Това бяха негови думи! Ама си отиде момчето! Та прябва да помниш мутрите ,когато биеха собствениците на магазини,изискващи хилясарката "такса спокойствие"! Бях в Сливен през 1991 ва година,и биеха шамари 3 мутри на собственика,каза,бизнеса не върви,но ще намеря парите!
377
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гласуваш за чалгаря - получаваш маймунарника му.
376
6
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Слави покри се като мишка ...сигурно зубри английски.
375
4
 
18
 
! Отговори
от северозапада преди 2 години
Само тоа се не усети как го работи онова дребното, то ще му вземе и партията и телевизията и све!! А това, че уж за президент се гласи е партенка, като стигне дотам, пак ще му измислат нещо!!!
374
1
 
19
 
! Отговори
ку40 преди 2 години
***, трябва да спреш да мечтаееш да си мутра и да почнеш да се държиш цивилизовано и да спазваш законите. Все някой друг да спазва правилата за вас.
373
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави не е червен!Слави е плешлив?
372
3
 
8
 
! Отговори
ку40 преди 2 години
в сомалия вземат повече пари от северозападна българия. много сте заблудени.
371
2
 
8
 
! Отговори
Салфетките эсвършват преди 2 години
Дълбоко е съмнението за наличие на тежко заболяване олекотяващо теглото му и скъсяващо както лайфата така и височината на висините от където отправяше високомерен поглед към още по сияйните висини, поради което без колебание в обществото цари нагласата че след изгрева и дългия ден най вероятно вечерта ще е къса а ноща ще е последна. . . . Сериите за комиците са крайни. Славиновски да попита Зеленюефски
370
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави, нали е фен на Радев, кое ще му е различното? И двамата са червени, обичат парите и Русия. За ЕС и НАТО са, защото така трябва, а не защото искат.
369
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо има нередно в този човек
368
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
плъх със плезещ език
367
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малееее ако махнат фейсбук случайно кво правим бре Слави тогава не мога да те мисля ни президент ни политик ще си останеш пр,,ст шоумен по една телевизия за 78 стотинки
366
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо скочи и тогава кажи "Хоп!".Славчо може, да поиска и патриарх да стане, Нафарфорий ще го препоръча. Марш, обратно в скечовете, заедно с твоите тъписценаристи, за друго нищо не ставате. Създадохте хаос в държавата.