Още шест леви партии се присъединиха към БСП

Левицата продължава разговорите за обединение с още формации
Обновена: 11 юни 2021 13:07 | 11 юни 2021 13:05, Камелия Цветанова
77
Още шест леви партии се присъединиха към БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова Нинова подписа споразумение за обединение с още 6 партии и  граждански движения, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Към голямото ляво обединение днес се присъединиха ГД Народна сила, Общонародният комитет за защита на националните интереси, ПП "Българската левица",  Федерация на потребителите, Съвет на европейската научна и културна общност и ПП ОБТ.

Така партиите и гражданските структури, които си подадоха ръка за обща лява и ляво-център политика стават 16. Продължават разговорите  между БСП и още  партии за обединение.

"Във време, в което българският народ е разделен и постоянно противопоставян, ние даваме пример как може да събираш и обединяваш в обща цел - сигурност в промяната  и грижа за хората" , каза Нинова на срещата.

 


77
Още от Общество
"Прозрачност без граници": На локално ниво говорим за контролиране на вота чрез местната бакалия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Винаги количеството, е за сметка на търсеното качество. БСП губи височина,политиката й е много разнебитена,пълно е с троянски коне в организацията,затова тази партия не беше никаква опозиция през последните 12-години от дерибействането на олигарха от Банкя.
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Бкп е извън закона.Както са обединени са удобни за изчегъртване
54
1
 
5
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 ден
Огладняха, горките и вече не са от статуквото, чисто нови са! Герб постабилизираха икономиката и сега трябва да се поограби създаденото от нас, работещите. БСП/БКП само това могат. А протестърите - чегъртачи вече се вихрят като депутати, служебни министри, висш ешалон, окопават се, клеветят всичко и всички, рушат и се изживяват ксто спечелили избори. Да, ама не, ако ще и още 60 да се присъединят за авантата.
53
0
 
4
 
! Отговори
Краси преди 1 ден
БКП се обедини със себе си !
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Малко за политика - През 90-те години имаше такова правило. Не знам докога е действало, но това може да се провери. Не помниш ли, че по онова време имахме над 300 регистрирани партии? Нали тогава беше актуален майтапът "Баба, мама, татко, батко и аз си учредихме партия!"
51
1
 
1
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 ден
До Анонимен: Никога не е можело с 5 човека да се регистрира политическа партия. По действащият закон за политическите партии, за учредително събрание са нужни поне 500 човека.
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Още ли е в сила правилото, че е достатъчно да се съберат 5 човека, за да учредят партия? Ако е така, чудя се защо "още 6", а не още 66 новоприсъединени уж-леви измислени уж-партии?
49
0
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 дни
Борбата е за субсидии или каквото остане от тях.Ще останат излъгани .
48
2
 
8
 
! Отговори
Krom преди 2 дни
Се тая. Никой не Ви ще, ДрОгари. Особено с пребоядисаната СДСарка начело. Ще си останете с по една розичка в сещайте се в кое!
47
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не 6, и 10 да са.. пак ще е същият резултат.
46
6
 
9
 
! Отговори
другари и другарки преди 2 дни
утре всички леви в бсп централата , там ше се проведе гей парада и присъединяването !
45
2
 
8
 
! Отговори
победа преди 2 дни
На 12 юни ще има парад на левите ,да ги насметем.
44
0
 
6
 
! Отговори
??? преди 2 дни
бкп присъедини ли се към бсп ?
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Коалират се в името на банковите си сметки. Къде ще взимат по 10 бона заплати ако не в парламата. За какви ни имат тези сеяндури. За бавноразвиващии се. ГЕПИ се коалира със СДС нищо че народа не ги иска никакви. Все някои недоносени ще се излъжат да гласуват и за тях. Не съм гласувал от първите избори в началото на 90-те. Тогава гласувах за безпартиините които се оказаха Комунисти. Тогава им теглих майната и край с гласуването. За кои да гласувам. За мутрите или за техните създатели.
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Последните партизани слязоха от гората..
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Че то за БСП не остана място в тази коалиция!Много партии, много желаещи..
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тези 6 партии носят на БСП още 60 гласа. Браво! :-) Впрочем никого ли не смущава, че в коалицията на БСП открито влиза партия която се нарича комунистическа?От партията на Европейските социалисти където членува БСП не им ли пука за това? В Германия ако някой се коалира с АзГ веднага бива анатемосван доживот, а тук се коалират с комунистически партии и никой не им държи сметка.
39
5
 
17
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 2 дни
Госпожи и господа, крийте парите, златото и скъпоценностите, шумкарите идат!!!
38
3
 
18
 
! Отговори
Shark преди 2 дни
До 30. Погледни Бойко, пазач на бай Тошо, погледни Иван Костов- преподавател по политикономия, Цецка Цачева- комсомолски секретар, Сотир Цацаров- комсомолски секретар....... пребоядисани демократи! Да продължавам ли???
37
15
 
9
 
! Отговори
Чавдар преди 2 дни
След 10.11.1989 г. в България се пръкнаха и продължават да се пръкват и никнат като гъби стотици партии еднодневки, които после бързо потъват в забвение. А социалистическата партия никога няма да изчезне. Защото тя въплъщава в себе си една вечна и най-хуманна идея, колкото и утопична да изглежда тя днес, под американския ботуш.