Българските патриоти обвиниха Турция, че се меси в политиката ни

Имало контролиран вот и риск ДПС да се върне във властта
Обновена: 17 юни 2021 12:15 | 17 юни 2021 12:15, Камелия Цветанова
66
Българските патриоти обвиниха Турция, че се меси в политиката ни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Това, за което предупреждавахме се случи – опасността Ердоган да се меси по недопустим начин и диктува управлението на държавата ни чрез ДПС вече е факт.  Турската държава  разкри 114 изборни секции. Очакваме те да нараснат още“. Това заяви водачът на листата на Българските патриоти  в Пловдив-област Борис Ячев пред БНТ.

Според него има контролирано масово гласуване в Турция.

Още по темата

„114 секции досега, по 1000 – 2000 души, направете сметка каква опасност за България се задава“, подчерта Борис Ячев.

„Факт е, че националното предателство, което извърши ДПС – да отиде на крака при Ердоган, за да поиска той да се намеси в изборния процес у нас, даде резултат. Турската държава впрегна цялата си административна машина за влияние върху изборния процес у нас. Резултатът от това ще е пагубното за идентичността и суверенитета на България завръщане на ДПС във властта. Тази опасност се увеличава от заявените вече индикации от страна на т.н. партии на протеста, че са готови да управляват заедно с Доган“, заявяват в декларация Български патриоти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С малката разлика, че до като патриотите бяха на власт, Борисов и Доган са се договорили. Аз ако съм патриот и ме излъжат по този начин, няма да оставя Банкя на спокойствие до като националните предатели Захариева и Борисов не избягат при Ердоган
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква българска идентичност? Вие в СИ 'България' били ли сте?
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ауууууу много се изплаших, сега веднага ше гласувам за Шкембе-Патриота, понеже Бойко има нужда от патерица в следващия парламент!
2
5
 
8
 
! Отговори
станало е така преди 2 години
защото Народът така е искал!ИТН и ДБ - новата пътеводна светлина на българският гласоподавател си бяха внушили че имат резарв от гласове извън България и пуснаха безконтролно гласоподаване навън.Следващите парламенти ще се избират вече от хора извън България докато и ако се прекрати това безобразиеТова искахте - това получихтеЧестито
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква 'българска държава' кви 5 лева?