Борисов: Радев и Рашков искат физически да се саморазправят с ГЕРБ като Народния съд

От комунизма не е имало такива репресии, заяви лидерът на ГЕРБ във Видин
Обновена: 8 юли 2021 21:47 | 8 юли 2021 21:45, Елка Василева
666
Борисов: Радев и Рашков искат физически да се саморазправят с ГЕРБ като Народния съд
Снимка: БГНЕС

"От комунизма не е имало такива репресии! Влизат по къщи, тарашат, арестуват. Акция "респект" тече с пълна сила. И после някой се чуди защо не направиха правителство със 160 души мнозинство!? Трябваше да се даде поле на Радев и Рашков да се саморазправят с ГЕРБ. Физически! Така работят комунистите. Без съд и присъда. Обвиняват и наказват. Като при Народния съд. Не знам докъде ще стигнат. Това са безскрупулни хора", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща във Видин.

По думите на Борисов ГЕРБ е градивна партия и нейните членове са го доказвали многократно с дела. "Затова сме заплаха и толкова ни мразят. Затова и мутрите ни наричат мутри. Вдигнахме доходите, пенсиите, учителските възнаграждения са двойно по-високи, направихме пречиствателни станции, спортни площадки, зали, пътища, газопроводи", напомни той.

Още по темата

Бойко Борисов отново попита защо другите партии не говорят за програмите си. "Те само отричат. Веднъж не казаха какво ще направят те. Нямат лидери и ги посрещат празни зали. И на фона на това са канят да печелят изборите. "Нещо друго" ще значи еднолична власт на Румен Радев и подмяна. Няма да се изненадам, ако и след тези избори не се формира кабинет", подчерта лидерът на ГЕРБ, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Слави Трифонов се показа веднъж за две кампании. Заблуди много хора. Нито ще е депутат, нито ще е премиер. И когато има проблем, ще се отрича от хората си. Така не се носи отговорност!", категоричен бе Борисов.

Председателят на ГЕРБ и бивш премиер коментира, че без Видин-Ботевград за Северозападна България няма шанс. "Бяхме обещали до 2024 г. тази отсечка и "Хемус" да са готови. И щяхме да го изпълним, както става с всеки един наш ангажимент. Само така в региона ще дойдат инвеститори и ще се вдигнат доходите. Е, "Хемус" вече я изчегъртаха. Не била спешна. Дано не пипнат и пътя на Северозапада", каза в заключение Борисов.

"Цяло едно правителство е ангажирано да ни проверява. Това е добре, нека го направят. Но скоро ще им свърши мандатът, а те не са направили нищо друго. Нищо от това, което се очаква от тях. За ревизии си има специални органи. Сигурен съм, че предизвикателствата, пред които сме изправени, ни правят по-силни. Имаме хиляди хора зад себе си, имаме цел, имаме лидер, имаме експертност. Така постигнахме успехите си", посочи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

"Всичко, което беше обещано за строителството на пътя Видин – Ботевград, се изпълнява. И това е така, защото бяха осигурени нужните средства и бяха предплатени дейностите. Държавната и местната власт работиха в синхрон. Ще направим всичко възможно това да продължи. Затова призовавам за пълна мобилизация на вота в неделя. Бъдещето на Северозападна България е тясно обвързано с реализацията на този проект", коментира водачът на листата на ГЕРБ-СДС във Видин Росица Кирова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


666
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
442
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ReptileпАРИТЕ ГИ ИМА КАТО СЕ СПРАТ *** ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ И КОРУПЦИЯТА ЗА ВАШИТЕ ДЕСНИ ОЛИГАРХОКОТАРАЦИ И ПАРИ ИМА ТОВА СА 15 МИЛИАРДА НА ГОДИНА КОРУПЦИЯ И НИКАКВА ПОЛЗА ЗА ИНФРАСТРУКТУРАТА, РАЗХИЩЕНИЕ. ЕТО ОТКАДЕ ЛЕВИТЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ПАРИТЕ, ТЕ ГИ ИМА, НО ЩЕ СЕ ДАДАТ ЗА НАРОДА А НЕ ЗА ТИЯ КОИТО ТИ ПЛАЩАТ ДА ТРОЛИШ КОЛКО СА ПА УБАВИ ТИКВИТЕ ОТ ПЛЕВЕН И СОФИЯ.
441
6
 
19
 
! Отговори
SS преди 2 години
тоа буда-барселонски на снимката е забравил как едно време е бил член на БКП и сътрудник на репресивния апарат на същите тези комунисти, които сега плюе. А и кариерата си на мутра е направил пак благодарение само на лазенето пред тях
440
4
 
8
 
! Отговори
:-) преди 2 години
СЕГА ГЕНОЦИДНАТА ДЯСНА ОЛИГАРХИЯ ВИ ПУСКА СЛАВИ, СЛЕД 4 ГОДИНИ ЩЕ Е ЗА РЕЗИЛ ТОЗИ МАРИОНЕТ, ОБАЧЕ ЩЕ ВИ ПУСНАТ ДРУГ ЗАБЛУЖДАВИ И ВИЕ ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕГО, СПРЕТЕ СЕ БЕ, АБЕ ЕЙ, КАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НА МИЛИАРДЕРИТЕ ЗА ПЛАЗМОДИИИТЕЕ, ИСТИНСКАТА РЕФОРМА Е ЕДНА ДА СЕ СПРАТ ПАРИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА МИЛИАРДЕРИТЕ А НЕ ДА СЕ СЪКРАТЯТ ХОРАТА НА ЗАПЛАТА. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП И ПО-ЛЯВО...АКО НЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ САМОУНИЩОЖАВАТЕ, ПУСКАЙТЕ ЗА МЪЧИТЕЛИТЕ СИ...
439
7
 
10
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Рев в хаоса.Боко носи отговорността в Босфора,коленичил пред своя султан.
438
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦЕЛТА НА ТОЯ Е ДА СИ СПАСИ КОЖАТА. ХЕРО МУ КАЗА ДА НЕ СЕ ГЛАСИ ПОВЕЧЕ ЗА ВОЖД. ЦЕЛТА МУ Е ДА НЕ ГО ЗАКАЧАТ САМО РАЖКОВ ИМА ТОПКИ ДА ГО ЗАВЕДЕ ПРИ БАЙ СТАВРИ
437
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и ДНЕС ХОРА НЕ ПОЛУЧАВАТ МЕДЕЦИНСКИ ГРИЖИ А ТЪРГОВСКО ОТНОШЕНИЕ В гербесто-костовите болници!
436
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сТАНИШЕВ Е НАПРАВИЛ 108 КИЛОМЕТРА МАГИСТРАЛИ И НЕ РЕВЕШЕ ДА РЕКЛАМИРА ТОВА ГЕРОЙСТВО, ЧА 4 ГОДИНИ. АМА БСП СА ЛОШИ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ. ТРИМАНДАТНИЯ НАПРАВИ 480 КИЛОМЕТРА МАГИСТРАЛИ А НАЛИ Е ГРАМОТЕН ТВЪРДИ ЧЕ Е НАПРАВИЛ ПОЛОВИН МИЛИАРД КИЛОМЕТРА, ТО ТОЛКО МАГИСТРАЛИ НЯМА НА ПЕТ ПЛАНЕТИ ЗЕМЯ... ПРОСТО, ОЩЕ ПО-ПРОСТО, НАЙ-ПРОСТО, ГЕРБЕРСКИ ИЗБИРАТЕЛ...
435
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
' "Така не се носи отговорност!", категоричен бе Борисов' -- а ти как носиш отговорност?пред куратора на чуждата служба ли? Досега за нарушенията си не си получил никаквонаказание.
434
3
 
7
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Гарантироно от ГЕРБ, ДПС, ХРИСТО ИВАНОВ, ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ И ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ - 2009 - БЪЛГАРИНА 38 ПРОЦЕНТА ПО-БОГАТ ОТ РУМЪНЕЦА.2021 ГОДИНА - БЪЛГАРИНА 65 ПРОЦЕНТА ПО-БЕДЕН ОТ РУМЪНЕЦА! БЛАГОДАРИМ ВИ, ОПРАВИХТЕ НИ!пРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ сЛАВИ ПРАВЕШЕ МАЗНИ ТУРСКИ ИНТЕРВЮТА С ДОГАН КОЛКО Е ВЕЛИК ПОЛИТИК!
433
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Де да можеше, да го направят, ама не става!
432
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОГАТО АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ БОРЯТ С КОРУПЦИЯТА, АКО НАИСТИНА СЕ БОРЯТ, ЗАЩО НЕ СПОМЕНАТ ПОЛИТИК В ЗАКОНА МАГНИТСКИ А СПОМЕНАВАТ САМО ИЗНУДВАНИЯ БОЖКОВ... ИЗЛИЗА ЧЕ ПОЛИТИКА ПРИБИРАЧ Е НЕВИНЕН, А САМО ДАВАЩИЯТ ЗА ДА СИ ЗАПАЗИ БИЗНЕСА, НЕ ЧЕ МУ СЕ ДАВА Е ВИНОВНИЯ И ЗА ДВАМАТА...
431
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога няма да простя на г-н Бойко Борисов как обиди тая достойна, горда и интелигентна жена от Кърджали. Тая бе, как и викаха...Едно такова засукано. беше....
430
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как 30 годин в Румъния да управляват левите и да не се оправят. Е, оправиха се. А тука 30 години десните почти управляват и ни се разказа фамилията. Продължавайте да гласувате за десните и гледайте как икономическия растеж в Румъния върви нагоре а у нас надолу. НО НЕ СА ВИНОВНИ ДЕСНИТЕ А ВИЕ, БРАТЯ И СЕСТРИ, ЧЕ ИМ ДАВАТЕ ВЛАСТТА, ТОВА СИ Е ВАША ГРЕШКА ФУНДАМЕНТАЛНА. ЧЕСТИТО ПОГРЕБЕНИЕ НА БЪКИТО, ДА ВИ ЧЕСТИТЯ И НЕГО ГОСПОД ГО НАМЕРИ У ДЕСЕТКАТА.
429
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влизат по къщи, тарашат, арестуват - Борисов говори за управлението от 2009 г. насам. Той мачкаше наред.Полиция,съд,прокуратура - все назначени от него хора. Той мачкаше всички,кой да го пипне него. Колко народ съсипа.................... Ся са прайна мъченик и репресиран. А в полиция,съд и прокуратура всички са негови хора и никой няма да го закачи.
428
5
 
8
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Голямо "чегъртане" на тоя Бойко,повече от 10 години държи мародерите далеч от властта, това вече не се издържа! Толкова надълбоко им е навлязъл , че цикълът им е неудържим!
427
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"За ревизии си има специални органи." -- да, има, ама защо не работят тези органи от доста дълго време и се вижда на повърхността? Заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев -- отстрани този човек изглежда като зомбиран.
426
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жан Виденов не е докарал хиперинфлацията, той с БСП е жертвата. Западът така атакува МАЛКИТЕ СТРАНИ, за да успее да се намърда със свои кукли на конци и да ги експлоатира. Днес народът ни е пазар а страната източник на суровини. Е няма държава - колония, която да е с добър стандарт на живот. Ето Азербайджан е колония, пълна с нефт и газ и средния човек там е три пъти по-беден голтакк и от нааас.
425
4
 
5
 
! Отговори
НеоКомунист преди 2 години
Комунистите кожата и името си меним, но тоталитарния нрав и подчинението на Кремъл никога!
424
4
 
10
 
! Отговори
Съдия преди 2 години
теквоний, целия народ иска да ви НЯМА!
423
2
 
10
 
! Отговори
помни се помни преди 2 години
До Христо ХристовИстината за онези години е ясна. Организирано сваляне на властта, за да може Костов и СДС да приватоокрадат народния капитал и да го направят частен капитал. Отделно Костов сам еднолично за лесно смятане хахаха обедни българския народ като административно направи да се влезе във валутния борд не при 830 лева за една марка а при 1000 лева за една марка. Това е човекът, гуруто на ДБ днес. Синия кардинал в сянка. И Славито участваше в сценария за този пладнешки обир и преврат.