Кубрат Пулев: Слави Трифонов няма лидерски качества

Лидерът трябва да има сила, воля и интелект, посочи боксьорът
11 юли 2021 22:05, Красимир Ангелов
76

Гласувах за България, която да е силна, истинска, да е държава, която да се грижи за своя народ, да има точни и ясни правила и по този начин да живее по-добре. Това сподели в изборното студио на Bulgaria ON AIR боксьорът Кубрат Пулев.

"Българите искат промяна. Те не вярват на политиците и на системата. И гласуват за певец и шоумен като Слави Трифонов. Няма лошо. Омръзнало им е да ги лъжат всякакъв тип измамници", посочи спортистът.

Според Пулев, лидерът на "Има такъв народ" не притежава необходимите лидерски качества да ръководи България. "Лидерът трябва да има силата, волята и интелекта да се справи с всичко това. Аз не виждам това у Трифонов", смята Кобрата.

По думите му шоуто на Слави Трифонов в политиката едва сега започва.

"Дано не съм прав, но виждате, започва шоуто. Почва се криеница, няма го, през Facebook комуникира - такова управление не съм виждал никъде по света! 10 години живях в Германия, никъде не съм виждал такъв лидер. Не виждам как ще успее по този начин. Близо са, но... много трудно", категоричен е Пулев.

Той самият не се определя за мотивиран политик, който "на всяка цена драпа за тази власт". И споделя, че в България се чувства в Рая.

"За мен България трябва да се ръководи от съвсем нов тип политика. Познавам много политици - и от БСП, и от ГЕРБ, и от ИТН, говоря с тях - просто оставам с впечатлението, че нямат любов в сърцето си за България. Никой от тези политици не носи силна любов в сърцето си. Всички искат едно и също - искат България да се оправи. Но никой не успява", изтъкна Пулев.

Надежда той вижда в любовта на българите.

"Целта ми е България да е по-силна, по-истинска, с ясно правила, с повече любов. Родителите да възпитават децата си с много любов към България, защото това е бъдещето", завърши боксьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой нормален журналист би се допитал до боксьор за мнение извън ринга ?
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да той няма лидерски качества, но и ти нямаш просто ни писна от вас, ми всяка жаба да си знае гьола. Оставете управлението на страната на умните и образованите, има разлика от това някой да има диплома и от образованите, знаещите и можещите хора, които либералната демокрация стъпка а останалите не могат да се управляват но не си го признават....
15
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баааххтти държавата: Слави - премиер, Пулев - президент, "Ша ти скъсам ГЗ" - национален химн! А защо Мика Зайкова да не стане Мис България!?Закриваааааай !!!
14
2
 
13
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
Че Славунеца за нищо не става не е ясно само на глупавите и гламавите.Но и Кубрат не блести нито с интелект,нито с лидерски качества необходими да се управлява една държава.
13
8
 
12
 
! Отговори
Професор Черешов преди 2 години
Славун определено няма лидерски качества и мишкуването му не е случайно. Нито Славун, нито Пулев имат лидерството и интелекта за политиката. Всяка жаба да си знае гьола. Славун трябваше да си гледа шоубизнеса, а Кубрат трябваше да се занимава спортно с българската младеж. И двамата са видяли пролука и ще се опитат да се присламчат към властта, за да се облагодетелстват преди да бъдат изритани безпардонно от народа. И двамата ще бъдат поредното недорозумение в политиката преди възхода.
12
3
 
19
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Борисов и Царя като имаха?!
11
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пульо, Пульо. Отивай на ринга да ти набиват кухата кратуна.
10
2
 
17
 
! Отговори
Кличко и Джошуа преди 2 години
ти показаха кой си. Нещо да кажеш ?
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината боли, много боли.
8
1
 
25
 
! Отговори
Сушито преди 2 години
Тоя ли говори за качества дето се кри по ъглите на ринга като мишок Джошуа да не му разбие голямата уста? Ае бегай от тука. И тоя политик ще ставал. Смях. ***
7
7
 
15
 
! Отговори
.. преди 2 години
Още ли не сте разбрали, че Слави е проект на овергазкият олигарх? Славчо само прерпредава нарежданията, като развален телефон
6
2
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
А Ти - Нямал качества на Боксьор,По скоро чистят ринга с теб,, Обърсваше подовете,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
5
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оле боже ! Ти ли ги имаш бе много ме размя много .
4
4
 
18
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Ааа, ти пък щото имаш, кръчмарски бабаите!... Не мога да ви разбера вас, мух.ль.овц.ите! Как беше: "Продължаваме напред!"... Колкото пъти се изцепваш, толкова пъти те разбираме колко си к.ух и пр.ос.т, момченце!... Земи се скрий некъде!...
3
5
 
35
 
! Отговори
Пульо преди 2 години
То и ти нямаш боксьорски качества ама пак се напъваш нали.
2
10
 
37
 
! Отговори
zeus преди 2 години
Пулев, то и ти не ставаш за боксьор, как позорно бяга по ринга спомняш ли си?
1
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф, ама това избушено същество от яки ъперкъти си мисли, че има лидерски качества.