Румен Радев: Надявам се, че партиите извлякоха своя урок от предишните избори

Той призова българите масово да излязат да гласуват
Обновена: 11 юли 2021 11:49 | 11 юли 2021 11:21, Нели Христова
154

СНИМКА: Димитър Кьосемарлиев

Силно се надявам, че партиите извлякоха своя урок от предишните избори и ще подходят много по-конструктивно и по-отговорно, за да бъдат на висотата на очакванията на гражданите.

Още по темата

Това заяви президентът Румен Радев на въпрос очаква ли новият парламент да състави правителство. Държавният глава гласува в  в Професионалната гимназия по транспорт „Макгахан” в София.

Гласувах за България, в която гражданите живеят достойно и младите хора виждат своето бъдеще, за държава, която принадлежи и работи в интерес на обществото, а не на скрити кръгове, обясни Радев.

Той призова българите масово да излязат да гласуват. Защото това е начинът да осъзнаем, че ако искаме да имаме легитимно и стабилно правителство и парламент, ние трябва да ги направим - всеки един от нас, с нашия глас, каза държавният глава.

Радев поздрави всички служители на МВР за превенцията и профилактиката най-сетне да се справят с "уродливото явление на българската демокрация" - купения вот.

Политиката на България спрямо РС Македония не зависи от това кое правителство ще е на власт, зависи да имаме открит конструктивен диалог и той да се води в една от двете столици – София или Скопие, а не в Брюксел, Париж и Берлин. Тук трябва да се разберем между нас си, заяви Радев относно Република Северна Македония.

Ние очакваме нашите приятели и братя от РСМ сами да вдигнат блокадата, тази блокада не е наша. Ние очакваме реални необратими устойчиви резултати в нашите отношения. Очакваме да се променят учебниците, паметниците с техните надписи, музеите, публичните медии, така че да изкореним езика на омразата. Очакваме ясни и решителни действия от вас, каза Радев в отговор на въпрос на македонска медия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
1
 
1
 
! Отговори
Край преди 2 години
Бате и Корни правят перфектно правителство с помощтта на Демократите или на ДПС или на люспи от други.4 години пефектен мандат. После Слави ще си е изяснил точно какво иска и ако е жив може да спечели изборите.
110
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умирам от кеф как всички до един от гласуващите спазват мерките... Никога нема да гласувам!
109
2
 
1
 
! Отговори
Подмяна преди 2 години
До реалистИзрита дебелия разбойник за да вкара Румен Спецов със 6 тте милиона неплатени ДДС и Бойко Рашков с 19 тте апартамента.
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още по-големи изводи си направиха от настоящите избори. Повече няма да допуснат коремни калинки да им правят избори.
107
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За предишните ПРЕЗИДЕНТСКИ избори иска да каже. Да, извлекли са си. Спете спокойно, повече няма и да си помислят да предложат такова нещо.
106
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката един неграмотен военен.
105
1
 
4
 
! Отговори
Баба Яга преди 2 години
Кога се очаква да обявят резиля?
104
1
 
6
 
! Отговори
Знаменосец преди 2 години
Черни избори са това бе Радев.Но ти едва ли ще разбереш, защото си папагал с украса на червено съветско знаме.Само сърпът и чукът липсват.По сред лято хората са на ПОЧИВКА .
103
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу диктатурата на хунтата на Радев!
102
1
 
10
 
! Отговори
Сишо преди 2 години
Ало, Радев, това да ти е казармата, че да ми говориш с такъв назидателен тон???
101
3
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Щом президента не го е разбрал,че партиите търсят келепира,трудно други ще го разберат!С 25-30% АКТИВНОСТ ИЗБИРАМЕ НОВИТЕ 240 ХРАНТУТНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ!Трудно е да го напиша,но...старият,нов победител,крадеца ....Бойко БОРИСОВ!Радев,ти се оказа - ЛЕТЕЦ -ПРИЗЕМИТЕЛ!!!
100
1
 
11
 
! Отговори
Край преди 2 години
Който го МОГАТ гласуваха за Бате. Те и при него го можеха и при други ще го могат.Които НЕ го могат гласуваха против Бате. Без значение за какво и за кого.Те така или иначе при никой нема да го могат.
99
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РАДЕВАТА ХУНТА СЪЗДАДЕ ИСТИНСКИ ХАОС ВЪВ ВСИЧКО, НО ИНАЧЕ С ПРЕТЕНЦИИ, А ИЗБОРИТЕ СА ИСТИНСКИ БЪРКОТИЯ, БЕЗРЕДИЕ, РОМИТЕ СА КУПЕНИ ОТ ИТН И ЧЕРЕПИТЕ- НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА ДЖИПОВЕ СЪС СОФИЙСКА РЕГИСТРАЦИЯ ДА ВЛИЗАТ И ИЗЛИЗАТ ОТ ТАМ, ДАЖЕ СА ВИДЯЛИ И ФЕРАРИ.
98
1
 
3
 
! Отговори
Радев преди 2 години
АЙ ХОУП ДЕТ ДИС СИЧУЕЙШЪН ИС КРИТИКЪЛ. :)))))) Така е, Радев, грешката е вярна и. най-накрая надеждите ти се сбъднаха. Сега българите да му мислят. :)))))
97
0
 
5
 
! Отговори
О,Шипка-радефф преди 2 години
НЯКОИ КУ4КИ ГИ Е СРАМ , ДА СЕ НАРЕКАТ БЪЛГАРИ !
96
1
 
10
 
! Отговори
иво преди 2 години
радефф: ГЛАСУВАХ ЗА БОРИСОВ ! В НЕГО НИ Е НАДЕЖДАТА !!!
95
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Радев: Надявам се, че партиите извлякоха своя урок от предишните избори....Да, БКП-то за пореден път разбра как да омая повечето българи но за техен ужас много скоро ще го усетят отзад в дирника.:))))))))
94
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смърт за тиранина Радев! Застреляйте го, като президента на Хаити!
93
3
 
13
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ЗЕЛЕНОТО 4ОРАП4Е - ЕДНО СИ ЗНАЕ ЕДНО СИ БАЕЕ !!!!!!!!!!!
92
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извлякохме си поуките за тези два месеца ваше управление, никога повече Радев на власт.