Тошко Йорданов: Гласовете от чужбина ни извеждат на първо място

Той прогнозира, че ДБ ще изпревари БСП
247
Тошко Йорданов: Гласовете от чужбина ни извеждат на първо място
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ИТН запази мълчание и на тези избори. Единственият коментар дойде от заместник-председателя на партията Тошко Йорданов в ефира на партийната телевизия "7/8".

Още по темата


„Като дойдат гласовете от чужбина, защото тенденцията я знаем каква е там и получаваме първите протоколи от там, най-логично е да бъдат подредени така: ИТН на първо място, втори, за съжаление, ГЕРБ, трети - „Демократична България“, четвърти – БСП“, каза той.

Междувременно последните данни от паралелното преброяване на „Галъп“ сочат, че 23,2% от избирателите са гласували за ИТН, а 22,9% за ГЕРБ-СДС.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
4
 
9
 
! Отговори
Тошко преди 2 години
Машинното гласуване беше наложено за да може да се опорочи вота на президентските избори. Тези избори бяха за тренировка.
149
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
162 Повръща ми се от Тошко ***, Слави чалгаря, Рашков ченгето от ДС, Христо на Маджо, Мая черепова. Това са стари муцуни от статуквото, платени от Божков, не са никаква промяна. За двете юпита, които им служат, заедно със спеца по укриване на ДДС, дори не си струва, да се говори. На есен, нови избори, без машини. Машините бяха манипулирани.
148
11
 
10
 
! Отговори
Запомнете преди 2 години
Дс си го кажем, ниската избирателна активност не е заради жегата, машините, отпуските, ковида. Ниската избирателна активност е защото Правителството спря схемата с купуването на гласове от партия герб! Запомнете това: партията на толупа от банкя не успя да купи ромския вот. Това ще се види след преброяване на вота - липсва избирателна активност в ромските квартали. Само заради това на Рашков трябва паметник да се издигне!
147
2
 
13
 
! Отговори
Сс преди 2 години
На Тошко няма ли кой да му обясни че като са първи трябва да излязат със някъква позиция а не се едно са на селски мач у учиндол и са били и готово!!Истината е че спечели Пеевски и тежки мафиоти който създадоха Слави !!! Българина 500 години турци са го водили водкаджий ние си обичаме да сме овце!!!
146
1
 
13
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Вече територията няма да е на българите. Планът върви.
145
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласовете от чужбина, са абсолютно манипулиран вот. На есен, нови избори, заради Слави чалгаря, който доведе червената хунта на власт.
144
7
 
16
 
! Отговори
Татул преди 2 години
Аз съм твърдо за тези , които не живеят в България повече от 5 години ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ. Не искам някой, който е навън да решава моята съдба и тази на децата ми. Като дойде тук, изкарава парите си тук, плаща данъците си тук и отглежда децата си тук, тогава да гласува колкото си иска.
143
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не мога да разбера как може да се гласува за партия, която не казва какво предлага освен изчегъртване на ГЕРБ. И не казва като я питат. И аз какво да им избера като не казват какво предлагат. И също как може да имаме толкова ниска избирателна активност и да мрънкаме срещу купуването на гласове.
142
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До158По-леко с обобщенията.Това,че ти познаваш само такива млади,които не стават за нищо си е твой проблем.
141
6
 
9
 
! Отговори
факт преди 2 години
Ще спомена само факти ,без коментар.Добре,живеещите в чужбина са изпратили на роднините си 1 милиард долара.Те са 2 милиона.Значи всеки е изпратил годишно 500 долара.Значи по 41,66 долара месечно.Сметнато по днешен курс това са 68,71 лева.Това са фактите,както казах коментар няма да правя.
140
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше един филм за 3 гепарда, които се сбиха за раз-гонена гепардка. Дойде един лъв и удуши гепардката, но гепардите продължиха да се бият. България умря, да живее територията! Младите българи не стават дори за боклу-джии, на никой не са нужни празно-главци. Моето поколение си отива и закрива България. Не ми е жал за младите, те не заслужават тази територия, а и да я искат, не могат да я задържат за себе си, нямат нужните качества. Прочетете доклада на г-н Хан, той казва истината.
139
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално е Слави да спечели с гласовете на слугинажа, работещ в ЕС за половин заплата на студент на 22 в кол център в София
138
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шоуто на Слави се премести в Парламента (може да е за малко де):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
137
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тамън се зарадвахме, че махнаха шоуто на Слави от БТВиту у вие пак го върнахте да го избираме всеки месец. Има ли такива натрапници, като вас?
136
14
 
15
 
! Отговори
Тцтцтцтцтцтц преди 2 години
Браво на тия от чужбина. Дано не им видим никога мутрите и да нямат право да гласуват в държава, в която не плащат и лев данъци.
135
3
 
2
 
! Отговори
Йфйд преди 2 години
Щом отричате официалната статистика, то вие чужденци сте ***!
134
13
 
14
 
! Отговори
ТигреТигре преди 2 години
Гласовете от чужбина са на бачкатори или прости нищоправци живеещи от помощи или измами поръчали си музичка(на бай славе...купон да става..цигарки и алкохол на има)... крайно малко уви е групата на критично мислещите хора и то в посока развитието на нашата клета държавица...опростачването е на ниво...хората не виждат по далеч от носа си
133
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберите скоро ще извадят статистики и колко лош е Брюксел, и колко пропаднали са САЩ, и колко лошо гали по главата папата... О, миг, поспри.
132
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Става забавно. Холандци, евреи и турци ще се сбият за територията населена с турци и роми. Българите не са им нужни.
131
0
 
10
 
! Отговори
факт преди 2 години
Имаше едно интервю със Владислав Карамфилов за историята на предаването Куку. Там той разказа кой стой зад Слави Трифонов .Няма случайни неща.