Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Вижте ги в галерията на Dnes.bg
12 юли 2021 15:12, Красимир Ангелов
756
Министрите на Слави Трифонов – нови лица и позабравени стари

Николай Василев е предложението на "Има такъв народ" за министър-председател на България. Василев е бивш вицепремиер и министър на икономиката в правителствата на Симеон Сакскобургготски, както и министър на държавната администрация по време на тройната коалиция. Роден е през 1969 г. във Варна. През 1994 г. завършва икономика и мениджмънт в Университета за икономически науки в Будапеща, през 1995 г. получава бакалавърска степен и по бизнес администрация, финанси и икономика в Щатския университет на Ню Йорк, а през 1997 – магистърска степен по международна икономика и финанси в Университета „Брендайс“ (Уолтъм, САЩ) и Университета „Кейо“ (Токио, Япония). Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви официално тази сутрин имената на министрите в проектокабинета на "Има такъв народ". Те ще бъдат предложени на народното събрание, след като партията получи мандата от президента Румен Радев.

Още по темата
Трифонов призна, че е поискал трима министри от служебния кабинет на Румен Радев - Кирил Петков, Асен Василев и професор Николай Денков. Те обаче са отказали да станат част от кабинета.

Кои са предложенията за министри на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари