ДПС се регистрира за вота, ще има ли кандидат президент?

Карадайъ зове избирателите да се отнесат сериозно към вота
37
ДПС се регистрира за вота, ще има ли кандидат президент?

ДПС внесе документите си за регистрация за участие и в двата избора на 14 ноември – парламентарни и президентски.

Лидерът на движението Мустафа Карадайъ съобщи, че ще има онлайн заседание на ДПС и тепърва предстоят номинации и ще бъде взето решение дали политическата сила ще издигне своя кандидат-президентска двойка.

Още по темата

„В тези условия на кризи за трети път отиваме на избори тази година. Призивът ми към всички български граждани е да се отнесат сериозно към този вот, защото на тези избори трябва да изберем президент, който обединява, а не такъв, който разединява включително и в Народното събрание, това което видяхме два пъти тази година”, заяви той.
„На 14 ноември трябва да изберем и програми за ускорено икономическо развитие за България. Някои държави от ЕС изхарчиха парите от Плана за устойчивост и развитие, а ние още не сме си пуснали фиша. В тези кризи страната има нужда от стабилност, от ускорено икономическо развитие, българските граждани имат нужда от сигурност в тези криза, а не допълнително напрежение с противоконституционни и противозаконни комунистически приоми, такива каквото видяхме през юли”, коментира Карадайъ.

Лидерът на ДПС призова още хората да дават гласност  на всеки полицейски произвол на вътрешния министър Бойко Рашков.

„Президентът Радев няма как да не знае, а може и да участва в указанията към служебния министър Рашков за погазване на права, за унизяване, следене, обиски по домовете, по коли, на улицата“, коментира Карадайъ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
4
 
! Отговори
Я преди 2 години
Сериозно да се отнесем към изборите,аферим, ашколсун,машала,все едни и същи призовавате глупавия народ да гласуват за вас.и сега пак плюете Радев,Бойко Рашков, защото виждате дебелия, Рашков много добре го каза днес по радиото,че Боко ,догя на,и други нямало имунитет.кирядее ако народа от мюсюлма.н.и е п р о Ст , други са много умни.
7
8
 
1
 
! Отговори
суверен преди 2 години
Искаме Шиши и никой друг!Шиши Президент!
6
3
 
5
 
! Отговори
dvb преди 2 години
Слагайте Шиши и да става весело. Българинът обича сеири и бая гласове ще събере
5
18
 
3
 
! Отговори
В.Узунов преди 2 години
Крайно време е президента да е от нашите. Да дадем пример за етнически мир когато изберем поомак за президент.Толкова кадърни имаме и сме работливи. Особено да развие връзките с майка Турция. Не да ми държат слово само на нова година ами на Байрям.
4
14
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Статуквото ала бала, освен Бойко никой няма топки и акъл да управлява както се видя два пъти. То да крякаш клишета не е като да управляваш.
3
16
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Румен Радев натвори много злини! това е поредната, етническа партия да издигне свой кандидат за президент! Този президент, колкото повече стои на този пост, толкова повече вреди нанася на народа и даржавата, а иска и още един мандат! Докъде ще се стовари юмрукът му?!
2
5
 
7
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
И на последните 2 избора нали разбихте статуквото с нови партии, какво стана?
1
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не им трябва президент на тях! Тази партия не можем я пипна! Те са като стадо,гласуват под строй! Но другите 2 партии от статуквото ГЕРБ и БСП можем да разбием! По добро от новите партии няма! Статуквото трябва да се разбие,иначе още дълго ще е така! Гласувай масово българино!-:) Успех!