Герджиков приема подкрепа от всички партии, най-вече от десните

Целта му била да помогне за обединението в настоящата сложна ситуация
Обновена: 1 окт 2021 11:26 | 1 окт 2021 11:23, Камелия Цветанова
440

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Приех инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент на България, смятам, че мога да бъда полезен именно с това, че имам качествата да олицетворявам единството на нацията, коментира проф. Анастас Герджиков при откриването на учебната година   в СУ „Св. Климент Охридски“.
Още по темата
Работил съм на няколко места, в организации, които са сложни, аз съм ректор на най-големия и сложен български университет и опитът ми за това да балансирам между интересите на хора с различни интереси, така че всички да се почувстват удовлетворени от някакъв справедлив резултат, е голям, отбеляза Герджиков.

Затова единствената ми мотивировка е в този момент, когато политическото и социалното тяло е разпокъсано, да помогна за обединението на всички партии и всички българи, заяви той.

Разговарям с мои приятели от дясно и дясно-центристкото пространство от месеци. През последната седмица разбрах, че ГЕРБ е готова да подкрепи тази кандидатура, ще разговарям с всички партии, най-вече с дясното и дясно-центристкото пространство, коментира Герджиков в отговор на въпрос.

Ще приема подкрепа от всички партии, моята главна цел е да обединим всички български партии и всички български граждани, няма да откажа подкрепа на никой, смятам, че всички могат да помогнат на това обединение, заяви още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


440
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много скочиха червените *** нещо. Ехоо, този човек е истински обединител. При това го е доказал с работата си. Интелигентен е и не затваря вратата пред никого, дори и да не му е приятен, защото негова максима е че истинска справедливост има само тогава, когато чуеш всички страни. Човекът е балансьор и никога не залита в крайности. Всеки, който е учил в СУ и има познати там знае това. Студентите го харесват именно защото е много диалогичен и уважава чуждото мнение. Харесван е от умните.
64
7
 
9
 
! Отговори
Сериозно ли? преди 2 години
Ми... успех му желая. Но ще си остане само с надеждите.
63
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то преди 20 години и Гоце го приемаха за смо.та.няк да се явява срещу бат Петьо Стоянов, ама той отвя символа на сините победи като локомотив цинкова кофа, че и изкара два мандата, а другаря Радев си отива там където си му е запазено мястото
62
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радо шишарката от вчера не е спрял да прави коремни. Ай хоуп дъ сичуейшън ис критикъл!
61
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя крадците го купиха
60
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Младият Неделчо Беронов.
59
10
 
13
 
! Отговори
ЧистО и просто преди 2 години
Радев ше смачка не с юмрук а с плесница Герджиков !!! Просто на професора не му е мястото там !!!
58
11
 
11
 
! Отговори
Животновъд преди 2 години
Ваксинирам радевисти за бяс. За пенсионирани фуражки безплатно. Фуражки вън!
57
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Със сигурност можеше и да станете президент но фактът че зад гърба ви наднична един Лоест Крадец ви обрича на провал предварително!
56
5
 
9
 
! Отговори
Антонио Ресио преди 2 години
Когато мъж харесва да облича женски дрехи, било чорапогащи, бикини, рокли, поли и т.н. се нарича "трансформизъм". Така е отбелязано в учебниците по психиатрични заболявания. Сред практикуващите, по-често използвания термин е "транскуин".
55
11
 
16
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Тролчетата така и не разбраха, че Този няма да е кандидатура на ГЕРБ! Той ще бъде излъчен от Инициативен комитет, който няма да бъде като онази пародия на Радев, сборище на бивши ДС-копои! За ГЕРБ ще бъде достатъчно да изберат някой нормален, който няма да гази Конституцията на лягане и на ставане, и да узурпира цялата власт, без никой да го е избирал да управлява! България си остава парламентарна Република, за ужас на превратаджията Радев!
54
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това Чалгарските рицари кючекиери ли са? Ордена на Чакарака?
53
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отдавна не бяха писали нова статия за Герджиков.
52
10
 
11
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Още една пионка искат да си поставят ГерП , а Герджиков се продава за семки , доста пошло....а уж умен и начетен човек !!! Не му е мястото там да бъде кукла на конци за БаЦе....
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Верно че бях невръстно лапе тогава, ама си спомням как хората стачкуваха и правеха митинги по площадите, докато този лигавия бил във Виена.......хахахахаха :))) Даже незнам Севда как го е допуснала този гаф, или може би е лицемерие, знам ли :))))
50
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споку ве. Като гледам как копаят дъното кандидатите,скоро ще си имам травестит педофил от централноекваториален прозход с носово звучене, общуващ единствено на ингилизки диалект. Нема са плашите. Ще и пробутат узаконяването на педофилията по ЕС директива.
49
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се махне разединителя на нацията, нарушителя на конституцията!
48
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и къде отиде автономността и безпартийността на СУ оставка веднага на долното човечеОтговор
47
12
 
20
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Тоя човек си е плюл на морала.Да се хване с крадците от шайката Герб говори много лошо достойнството и морала на подобни индивиди.Срам и позор за този професор.
46
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доктор Борисов и професор Герджиков. Найс а?