Победата на Радев сега щяла да е по-трудна, Герджиков и Панов не били за подценяване

Задължително трябва да направим правителство, заяви лидерът на БСП Нинова
Обновена: 6 окт 2021 09:03 | 6 окт 2021 09:01, Елка Василева
123
Победата на Радев сега щяла да е по-трудна, Герджиков и Панов не били за подценяване
Снимка: архив, БГНЕС

Благодарение на нас Румен Радев стана президент, ние сме свързани, победата на Радев сега ще е по-трудна, и проф. Герджиков, и Лозан Панов не са за подценяване. Първият път до голяма степен Радев беше безалтернативен. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред БНТ.

"Задължително трябва да направим правителство. Президентските избори изместват парламентарните, но съществените въпроси се решават в парламента, важни са програмите на партиите. Странен е фактът, че "Продължаваме промяната" сключват предизборно споразумение, без да са показали програма, само разбрахме, че дадоха постове", допълни Корнелия Нинова.

Още по темата

По думите ѝ няма нова интрига по оста президентство - Позитано, тъй като според Нинова "едва ли президентът знае какво прави всеки областен управител в страната". Ще решим въпроса със сградата по съдебен ред, поясни лидерът на БСП.

Тя коментира досиетата "Пандора" така: "Няма да повлияе значително на предизборната кампания, трябва да се направи разследване, да се вземат по-сериозни мерки, проблемът е хроничен. Истинското решение е закриването на офшорните зони".

По думите ѝ темата за съдебната реформа стои на дневен ред.

"Ако парламентът се сформира, втората половина на ноември ще имаме късо време за бюджета, настояваме да се започнат разговори за бюджета за 2022 година. Необходимо е намаляване на ДДС на енергоносителите, трябва да се намалят данъците. Раздават се постове, това не е работещо. Ние подкрепяме Радев, но няма да спестим критика към служебния кабинет. Нито едно правителство - нито служебно, нито редовно, не е "свещена крава", добави Корнелия Нинова.

Тя отбеляза, че водачите на листи на предстоящите избори са обсъдени с местните структури. По думите на Корнелия Нинова предстои разширяване с още 3 партии на голямата лява коалиция.

"Когато стане факт, ще го съобщя", каза още лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много Бойкофи,много нещо тука бе братче! Един самовлюбен в себе си и жаден за власт човек ги върти на пръст си! Започнете да мислите вече самостоятелно ей! ГЕРБ и борчето приключиха с голямата " политика" кражбите!-:) ГЕРБ повече няма да го допуснем до властта! Опозиция ще бъдат и това е!
70
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такива като Лозан Панов пуснаха БРАТЯ ГАЛЕВИ, УБИЕЦА НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ, ВАСИЛ БОШКОВ, ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И БРЕНДО..... А СЕГА ЩЕ ИСКА ДА ГЛАСУВАТ ХОРАТА ЗА НЕГО...... А И ВНУШАВА ЧЕ ГЕШЕВ БИЛ ВИНОВЕН !?
69
6
 
22
 
! Отговори
машинка преди 2 години
победата на фигуранта е много невъзможна бе корни . а ако спечели , това ше е манипулация която ше бие и преизбирането на путин .
68
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
панов разцепва десния вот, фигоранта ще победи още на 1-ви тур!
67
2
 
20
 
! Отговори
ДО 79 ЕМО преди 2 години
То и Славчо раздаваше като Волен Сидеров пенсии по 600лв.... ама неговите икономисти ,като го образоваха малко запя ,,НАЗАД НАЗАД БАБО КАЛИНО" пенсииката няма да се вдига.
66
4
 
21
 
! Отговори
защо ли? преди 2 години
Радев и Рашков дамаджаната са готови на всичко за победата. Мисля, че може да фалшифицират изборите. Радев отдавна е прес.***.ник, многократно нарушава конституцията и законите на страната. И властите не се задействат, защо ли?
65
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дали фигуранта ще е на тая или на бб-в се едно!
64
6
 
22
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
И АКО ТОЗИ ПЪТ БЪЛГАРИЯ ИЗБЕРЕ РАДЕВ /освен ако не излъжат с Рашков/ значи толкова ни е акъла... Няма нужда да се сърдя.
63
4
 
22
 
! Отговори
ха, ха преди 2 години
Крушовска биволице, победата на Радев няма да е по - трудна, а невъзможна. Не може зеленият чорап да победи интелектуалеца. Радев е вреден за страната ни. Никога, ама никога не бива да се доближава до властта.
62
5
 
9
 
! Отговори
Нормален преди 2 години
Рейтинга на Юмручния е толкова "голям" че изборите са излишни ! Веднага да му дават втория мандат служебно. При неговото "управление" цените падат инфлацията я няма никаква и заплатите растат. А сега неговите *** и Кокорчо като върнат откраднатите пари от Пеевски от офшорките му и ги раздадат на бедните пенсионери направо ставаме Швейцария ! Шкафчето на Баце ще го конфискуват и го върнат в Банката за развитие за да се разплатят със строителите .Ама няма угодия на тоя неблагодарен народ ...
61
15
 
3
 
! Отговори
USA преди 2 години
НИНЬОВА И БОРИСОФ СА НЕРАЗДЕЛНИ НО ОТДЕЛЕНИ ИЗКУСТВЕНО !
60
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с Нинова и без Нинова БСП е за сметището. Единствената партия в Източна европа, която продължава да е наведена на Русия и да не смее гък да и каже. Нинова не я промени. Нинова си я остави такава каквато си беше до 89та. По--длоги на Русия и продажници.
59
3
 
2
 
! Отговори
USA преди 2 години
КОИ ГОВОРИ ЗА ТРУПОВЕ ?
58
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу Радев! Да си ходи при Путин и Решетников. Тъкма се зарадвахме , че се откъсваме от Русия и ни натресоха Рублев. Айде у лево. И да не беше Герджиков пак нямаше да гласувам за тая руска картица. По-добре Луна.
57
2
 
3
 
! Отговори
ОНЗИ преди 2 години
Абе ОНЗИ ...."БАЙ ***" - много точно си се кръстил и ставаш единствено за кенефочистач - Б.О.К. Л.У.К !!!!
56
5
 
16
 
! Отговори
Промяната продължава преди 2 години
Под юмрука и управлението на Радев България се срива ! Промяната трябва да продължи и в Президентството !
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойте си без вождове най-добре. Не избирайте нито тези селски президенти, нито тези бостански парламенти. Така можете да забогатеете малко и да не умрете от глад, като в Африка.
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В своето амплуа г-жа Нинова както винаги коментира всичко, НО без един малък проблем! Какви са възможностите за "рестарт" и "освежаване" на БСП ако тя си подаде остваката, и просто отиде на пенсия? В партията "й" има много по-съвременни идеи и хора, които не изповядат принципите на Маркс, Енгелс и Ленин, и своите лични интереси, и са готови да направят нещо полезно за Нацията!
53
4
 
13
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 2 години
Хе-хе, нямам спомен досега всеки път преди избори БСП да не са "победители". И почти винаги след изборите знаете какви са им физиономиите.
52
12
 
4
 
! Отговори
ОНЗИ преди 2 години
Абе компанията по-долу разберете :ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ДЕЙСТВА ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ - всичко друко е псевдоролитическа шизофрения !!! БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ГЛУПАВИ - глупави сте вие подли некадърни и мръсни човечета жадни за власт и хайдуклък !!!!