За БСП Радев е безспорен лидер в изборите

Левицата има план за първите 100 дни
81

БСП има план за първите 100 дни на следващия парламент и бюджет за 2022 г., ако спечели изборите. Какви са приоритетите на социалистите?

"Още на миналите избори беше постигнато едно сериозно изборно обединение на голям брой леви партии и формации. Сега се водят преговори с още три. Говорим за разширяване на ветрилото на левите формации в България. Доколко новият политически проект реално ще навлезе в политическия живот - ще видим на изборите, тъй като прогнозите много силно варират. За да се получи един сериозен политически резултат на избори, трябва да има сериозна мрежа от организации", каза бившият депутат от БСП проф. Георги Михайлов в студиото на "Денят ON AIR".

Той подчерта, че такива организации в страната имат много малко партии.

"Една от тях е БСП. Пожелавайки успех на колегите и гледайки техните изяви, в момента по-скоро виждам едно приповдигнато настроение, зад което не стоят нито много ясни програми, нито много ясни цели. Трябва да се представят програмите на формациите, които ще участват в изборите. Това предстои да се случи в предизборната кампания. Нашата програма е заявена. БСП има една основна цел - стабилизиране на ситуацията в България, излизане от многото кризи, в които попада страната", допълни проф. Михайлов.

По думите му сега сме в поредната криза - енергийната.

"Преди няколко дни председателят на нашата партия предложи няколко мерки, които са много сериозни и ние ще ги предложим. Това са мерки, свързани с намаляване цените на горивата, намаляването на цените от малката потребителска кошница, както и даването на т.нар. "енергийни субсидии". В началото на Ковид кризата, когато всички анализатори споделяха, че ще прерасне в икономическа, политическа и че последствията от пандемията няма да бъдат толкова медицински, колкото икономически, тогава БСП предложи да се сложи таван на цените на стоките. Тогава бяхме охулени от всички", подчерта той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Михайлов е категоричен, че ще направят всичко възможно да съставят правителство, тъй като хората вече са обезверени.

Попитан дали е очакван ход БСП да подкрепи двойката Румен Радев - Илияна Йотова за президентските избори, той отговори: "Това е съвсем логичен ход на БСП. Политическата кариера на г-н Румен Радев е инициирана от Инициативен комитет. БСП направи всичко възможно и невъзможно Радев да спечели с огромно мнозинство предишните избори. През своя мандат той се прояви като действителен обединител на нацията срещу обединения в обществото, които тревожеха дълбоко цялата нация. Президентът не е кукла, той не е парадна фигура, която да участва във вдигането на знамето по време на национални празници, да посреща делегации. Той е обединител на нацията, когато тя е застрашена."

Проф. Георги Михайлов смята, че Румен Радев е безспорен лидер в тези избори.

А по повод Ковид кризата - от БСП настояват за разяснителна кампания за ваксините. И според него има много нерешени проблеми в здравеопазването ни.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: БСПРадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, не се прави на ударен с мокра кърпа, че не знаеш за офшорката Акселберт Лимитед (Akselbert Ltd) e регистрирана с номер 1873705 и адрес Роуд Таун, Тортола, п. к. 4649, Кларънс Томас Билдинг! Какво ти обеща Асен Василев, за да го пуснеш с другите двама измамника Спецов и Кирчо в служебното като министри?
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Особено българският мъж силно мразещ и не толкова обичаш, персонаж с "достойнствата " на човек от 19 век е алфата и омегата на българската нищета.
26
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евроатлантическата общност е в глобална криза и съвсем естествено по-силните държави чрез икономически и политически методи ще се възползват от ресурсите на по-слабите. Този човек е гробокопачът на българския етнос. В интерес на истината вината си е наша.
25
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев - Решетниконово Путиния не го щеМ
24
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бях скептичен към Радев, но като видях как ги върти брюкселските бюрократи днес, почвам да си мисля, че е по-добрия избор.
23
1
 
27
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
То и Петър Илиев беше безспорен, ама нещо удари гредата с глава. Та Корнелио, по-спокойно....
22
7
 
29
 
! Отговори
Митева преди 2 години
А за нас е безспорен ... АУТСАЙДЕР ! Хайде,чао !
21
4
 
31
 
! Отговори
Какво правим сега.? преди 2 години
БСП застава ли зад мошенника Румен Радев-чието служебно правителство - мин. на финансите е 100% собственик на офшорна фирма, продал на Китай секретна информация
20
6
 
31
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Безмислен труд.БСП да спечели изборите.Пак са чели повечко фантастика.
19
4
 
31
 
! Отговори
Без коментар преди 2 години
Фaлшив герой...
18
3
 
33
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Кой гласува за червените офшорки на червения почтен измамник от Руменрадевото служебно - Асенчо Василев?! И приятелчето му в Нап? О хо хо хо хо !!!
17
5
 
38
 
! Отговори
Жалък факт преди 2 години
Не може в Инициативния комитет на Румен Радев да има 27 агенти на Държавна сигурност, но е факт жалък за Радев.
16
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е да де ама за радеф, бсп не е никакъв лидер на тези избори.
15
5
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
мръсни комунисти вън от БЪЛГАРИЯ БЕ ДА НЕ ИДВАМ С МЕТЛАТА ДА ВИ ИЗРИТАМ
14
3
 
29
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
АСЕН ВАСИЛЕВ С ОФШОРКА НА ВЕРДЖИНСКИТЕ ОСТРОВИ.МНОГО ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ВЪВ В ТРУД И АГЕН.ПИК
13
2
 
37
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
За червените бабички може и да е, но що се отнася до Импексова тя не признава други лидери освен себе си, а радеФ престана да и бъде Беквокалист и вече припява на други тоналности, така че конфликта който зрее там става все по-зле прикрит и скоро ще даде своите урудливи плодове ... Новият проект на Кирчо и кокорчо е на път да рацепи не само столетницата, но и формациите на Сестрите галеви, бойкикевците и шоумените от КуКуБенда, така фигуранта се отблагодарява на тези дето се строиха по юмрука му
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрън-дрън. На Корнелия макрите сънища.
11
6
 
23
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
АСЕН ВАСИЛЕВ С ОВШОРКА НА ВЕРДЖИНСКИТЕ ОСТРОВИ МНОГО ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ В ТРУД И АГЕН.ПИК
10
3
 
20
 
! Отговори
ф преди 2 години
Пак почнаха с кошниците, после чадърите и т.н. Тези вече сме ги чували. Пък щели да намаляват и цените. Оф бе. Дайте нещо по-така.
9
2
 
28
 
! Отговори
Спас преди 2 години
На това му се вика сметки без кръчмар!