Радев показа добра форма, направи 50 лицеви опори за минута

Лозан Панов откри кампанията си пред недостроената детска болница
Обновена: 16 окт 2021 22:45 | 16 окт 2021 21:58, Камелия Цветанова
684
Радев показа добра форма, направи 50 лицеви опори за минута
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидат-президентската двойка Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе откриха кампанията си пред недостроената Детска болница в София. Според Панов, бетоновата соцсграда е символ на недоимъка и разделението, в което живеем.

"България не е бедна страна. В България безобразно се краде и това обрича малки, големи и още по-големи деца на недоимък", заяви кандидат-президентът

Действащият държавен глава Румен Радев направи 50 лицеви опори за една минута. Предизвикателството се случи по време на турнир по карате, а импровизираното състезание е част от инициативата "Спортувай с президента", която цели да насърчи физическата активност сред младежите.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


684
Още по темата: радевПанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
420
4
 
1
 
! Отговори
София преди 2 години
Това ми напомня на един бивш министър-председател, дето се набираше и той показваше добра форма. Дет се вика, по делата им ще ги познаете.
419
12
 
5
 
! Отговори
Киро Небрейка преди 2 години
Баце е по-добър,даже най-добрия! За една минута може да изговори 50 лъжи и още поне толкова простотии!
418
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом прави лицеви опори да го пратят да организира утринната гимнастика в Северна Корея.
417
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев , член на масонска ложа "Слънце" в Пловдив от 2008 година. Заклел се е да изпълнява повелята на масоните, които да управляват България задкулисно. Това е дълбоката държава. Очаква ни Радева зима.
416
3
 
13
 
! Отговори
СМЕЙТЕ СЕ ВИЕ... преди 2 години
Цирк" Балкански" вече е поканил РАДЕВ да му гостува на манежа 1- седмица преди изборите!
415
16
 
4
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Министерството на вътрешните работи на Чехия потвърди, че Бойко Борисов през периода 1992 до 1994 е лежал във затвора в Панкреац! Сигнала е изпратен от Дойче Веле .Потвърдено е, че и Борисов е бил част от криминална банда, която е крадяла автомобили в Чехия,като той бил просто шофьор
414
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А сметката за тока ще може ли да се плаща в лицеви? Питам, да почваме с тренировките.
413
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А докато се правят лицеви, един кораб потъва и трови Черно море. Питам се с тия мускули защо не отиде да удари едно рамо на морска администрация и да спасят черноморието от тотална еко катастрофа. И за Бога, къде са еколозите?
412
2
 
13
 
! Отговори
Браво, РАДЕВ... преди 2 години
...ти показа , КАК се правят ТЪПИЗМИ----"като за световно" , хем по "руски образец"...!!!!!
411
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ужас. Стигам до извода че в БГто има много пр*сти женуря. Едни пищят като стари стрини на селски мегдан по кривите уста на Кирил канадеца, сега пък други като пияни рускини си представят Радев да им прави лицеви! Абе жени, толкова ли ниско паднахте? То верно, че чалгата промива мозъка и сваля гащите, но на стари години е меко казано грозно да правите такива неща.
410
4
 
20
 
! Отговори
обективен преди 2 години
Браво покрил е теста за милиционери. Кирчо като направи правителство ще го вземе за мин. на спорта.
409
11
 
7
 
! Отговори
Е да... преди 2 години
... ама Баце за 60 секунди мое да изяде 120 кебапчета и 240 кифтета, а Шиши тройно повече... Къде е Президентът, къде са Баце и Шиши!
408
0
 
4
 
! Отговори
Радой Ралин преди 2 години
До 460. Да, ама в момента управлява Радев. Не аз.
407
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извинете, изборите не бяха ли за президент? Защото по прочетеното на долу стигам до извода, че са за спортист на държавата! То вярно, че Кирил суспендира Конституцията, но все пак нямам спомен да е отменена. Та, някой знае ли за какво са изборите?
406
2
 
10
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
До Радой РалинМи явно лицевите опори на *** вдъхновяват електората, особено женурята;))) Ся, ако и подгласничката на Пуньо и тя требе да извърте 50 лицеви в ефир, за да изравни резултата;))) Пуньо нема го караме, опори да прай той да извърти 50 тека около лоста, ша подобри личният си рекорд;))))
405
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Радой РалинКато се замисля, наистина е смешно, явно показва мускули пред Бойко.....хахахаха :)) Да си уредят една боксова среща, белким се кротнат :)) Ако стане това, че бъде най-гледаното предаване евър......хахахахаха :)))
404
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Радой Ралин "В Държавата цари тотална анархия, потъват кораби, инлафиця и Ковид, Радев седнал да прави лицеви." Ами, ДС му дават същите инструкции като КГБ и Путин: да се показва какъв "мъж" е, докато стрната е пълна трагедия. Така се гради култ към личността на вожда. А какъв мъж е го видяхме, изстави си семейството, уреди си ротната на две три заплати, крие се от директни дебати ....
403
8
 
1
 
! Отговори
222 преди 2 години
До Радой Ралин..............................Един пък, докато сме последни по всичко в света за всичките му 13 години, ИГРАЕШЕ МАЧЛЕ. Това за последните е вярно, нали?? Ама си мълчахме и гладувахме! Ай у лево!
402
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 454 "То пък едно СУ.....хахахаха :), навремето си пошибах в Студентски град, много е "престижен" университета." Значи радевистчетата оценяват СУ по .... нощния живот в Студентски град. Защо ли нищо от тоя абсурд не ме изненадва?
401
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А с лицеви ще можем ли да си плащаме сметките за тока? Щото ако може вместо пари -лицеви, ок!