Още 7 леви формации се присъединиха към БСП за изборите

Коалицията вече е от 21 политически сили
21 окт 2021 10:27, Анисия Иванова
38
Още 7 леви формации се присъединиха към БСП за изборите
Снимка: БСП

Голямото ляво обединение около БСП се увеличава със 7 формации, съобщиха от партията.

“БСП за България" подписа споразумение за съвместно явяване на парламентарните избори с ПП “Подем”, Българска земеделска партия, ПП “Българска пролет”, ПП "Българска левица", ПП “Движение за социален хуманизъм”, ПП “Съюз за отчествеството” и Социалистическа партия Български път, увеличавайки голямото ляво обединение с още 7 политически партии.

"Благодаря Ви, че сме заедно. На предишните избори нашата коалиция беше със 17 формации, сега сме 21. Ще се радваме всички активно да участват във формирането на политиките на "БСП за България" в следващото Народно събрание“, заяви заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров.

Пред новите партньори Зафиров обяви, че другата седмица предстои лявото обединение да се разрасне с още 8 граждански движения и организации.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още има неадекватни червени бабички на пейката пред блока. Много са горди като ги извозват с автобуси на Бузлуджа и след това месеци наред си разказват колко било хубаво.
9
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наш червен гРундю със зелени чорапи на 14 ноември ще бъде дарен от българския народ със зелен сертификат за да отпътува от Дондуков.... т.е. ще бъде освободен от поста
8
2
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами ще се присъдединят ми, както е написано в един Комунистически манифест - "... Пролетарии от всички краища и кьошета съвЪкуплявайте се ..." само че не знам чий ще го дирят тезимити социалисти при партията на Едрите капиталисти от Прехода, които приватизираха за жълти стотинки трудът на майките и бащите им и си направиха Акционерно дружество в чиито активи влязоха както червените бабички, така и вярата им в "Светлото комунистическо бъдеще ..." !!!
7
0
 
22
 
! Отговори
съвет преди 2 години
Ако ги докарате до 50 ще можете да кандидатствате за Гинес!:)
6
3
 
18
 
! Отговори
визия цел преди 2 години
7 леви формации създават коалиция "***"
5
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рундю избЕга в Брюксел по терлици, но преди да излети нареди на Кацаров какви да ги върши.... за да не му дърпат брюкселските чиновници големите червени уши заповяда на Кацата спешно да изисква сертификат...... Важното е на 14.11 НИЕ БЪЛГАРИТЕ да му дръпнем ушаците гласувайки за ГЕРБ и проф. Герджиков
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези партии са с по 5 члена средно. Така че полза няма. Голям отлив има от БСП, ГЕРБ и ДПС към новите партии.
3
1
 
21
 
! Отговори
7 по 5 преди 2 години
още 35 нафталинени човечета
2
2
 
14
 
! Отговори
Сосидж преди 2 години
И десет още да се присъединят- по- малко гласове ще взимат. Да съм честен Нинова се държи най- професионални, така като ги слушаш в Парламента, ама за хората под 40 годишна възраст БСП не е онази партия, която означава нещо, навява им спомени или пък има някаква стойност, но времето ще покаже.
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле, че тия няма да имат толкова депутати колкото партии.