Василев кани Борисов на публичен дебат - къде са 8 млрд. лв.

Лидерът на ГЕРБ ще решава къде и кога да се проведе той
348
Василев кани Борисов на публичен дебат - къде са 8 млрд. лв.
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев предизвика лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на публичен дебат.

Още по темата
Покана е била изпратена днес в централата на ПП ГЕРБ от името на Василев до Борисов.

"Г-н Борисов,
по повод на вашето изказване пред медиите от изминалите дни: "Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен", Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас. Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева", пише в поканата, съобщиха от "Продължаваме промяната".

Василев оставя на Борисов да реши къде и кога преди изборите да се състои дебатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
19
 
16
 
! Отговори
НН преди 2 години
Да си кажем истината, че ББ няма умствиния капацитет да участва в такъв дебат!
170
13
 
12
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Баце , бегай да не се излагаш , а то и Винету не го дочете докрая
169
7
 
19
 
! Отговори
До 188 преди 2 години
Те новите морални и почетенни от ПП не признават съдебните институции и законите, това го видяхме вчера. Те са само по думите и медййните изяви защото си имат медийна империя зад гърба.
168
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този диспут е интересен, всички други са безлични. Голяма част от активните политици подценяват Борисов, но той е умен и има бърза и логическа мисъл. Животът го е образовал, а и пожарникарите в днешно време са най-големите мъжкари. Доброжелателен и добронамерен е към българите, което му печели много симпатизанти.
167
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак опит за помпане на рейтинг като компенсация за престъплението на Котето! Интересно защо няма и дума за това?! Какво ще правят с непочтения Киро? Ще го махнат ли от партийката или ще го наградят в последния ден на Редеф с орден?
166
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И да няма дебат, от "Дойче веле" ще ви напишат къде са вашите милиарди. Само да сте грамотни да четете както казва лицето Борисов
165
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с какво ви излъга Василев или Петков? Вас лично, които ги оплювате. Ако има лъжец и крадец, той е един и е добре познат в ЕС и Вашингтон.....всички, които поддържат големият мишок Борисов са едни малки мишлета.....Много искам един дебат наистина и да се излъчи в Брюксел.....Да видим кой от мишлетата пръв ще се осмели да каже, че царят е гол....
164
7
 
5
 
! Отговори
До БГ преброяване преди 2 години
искаш да кажеш че който ще гласува за ББ-еднокнижника е с коефициант на интелегинтност >240?
163
9
 
17
 
! Отговори
Дядо Йоцо гледа преди 2 години
кокорчо хем не вижда по-далеч от носа си хем се напъва за дебат с премиера, ще му пуснат Кирил Ананиев, той е правил толкова бюджети още от времето на Костов та знае почти всяка ститинка къде е, НО МОЖЕ ДА ИЗСКОЧАТ документи от краткото и почти неграмотно министерстване на цъкльото от май до уволнението му от румбата, да не се налижи да прави компания на канадеца в кауша
162
10
 
19
 
! Отговори
Маскираща пушилка преди 2 години
Кокорчо го пуснаха напред да отвлича вниманието от гафовете на Радев с неспазването на Конституцията на България и реален импийчмънт !
161
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А едни други искат да питат цъклю: Къде е чипа бе аланкоолу?
160
11
 
19
 
! Отговори
Абе рапон преди 2 години
Ти кажи като само трябвало да се засили контрола и изведнъж хазната щяла да се напълни или като бяхте затегнали контрола и сте събрали още 2 милярда лева защо теглите 1.3 милярда още дълг ? Нали си велик финансов гуру, нали на това ви се гради кампанията, а цените високи, има икономическа криза и теглите още и още заеми. Това ли ви е великата промяна, ако е това то по-добре да се връщат гербаджиите и те са измамници като вас ама поне имахме по-добър живот и се градеше нещо, а сега само се руши.
159
8
 
13
 
! Отговори
РАБОТЕЩ преди 2 години
Стига сте плюли!Вместо да искате дебат,да се разбере истината,вие скачате.Трябва да се изнасят факти, за да разбере една част от българите в каква тиня живеем.Прочетете на Платон "Митът за пещерата" и ще видите,че има хора, които искат да ни изкарат от пещерата и да видим светлината,но другите са толкова много и мощни финансово,че искат да продължаваме да живеем в Пещерата.Имайте памет и обективизъм.
158
13
 
19
 
! Отговори
и тоя се изака преди 2 години
Фигуранта и протеженцата му яко ни го нахендриха. Веднага след актуализация на бюджета - тихомълком НОВ ЗАЕМ за половин милиард. ЧЕСТИТО аборигени !!!
157
11
 
11
 
! Отговори
карибски пират преди 2 години
Ако евентуално Буци се съгласи на дебат сигурно ще дойде с две патерици и превръзка на едното око.
156
10
 
11
 
! Отговори
торта СахАр преди 2 години
Борисоff, наричан още Способния, няма да се появи на публичен дебат, защото му е беден речника и то доооста.
155
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кокорчо ,вие все едно сте на село на мегдана,да си мерите.....,в една държава има определени правила ,закони и стъпки ,които се следват при нарушаването им,какво искаш да постигнеш с тези призиви ,ако искаш да накажат някой ,който не спазва закона има съд
154
9
 
10
 
! Отговори
КОФТИ преди 2 години
Ако е на иНГЛИЙСКИ , Бойко трябва да си плати за преводачи !За 13г. , как пък не научи една дума , ЕДИНСТВЕН от всичките си колеги в ЕС , след вожда на герб се влачеха десетина ПРЕВОДАЧИ !Срамота , постоянно излага пред света , И държавата , И народа !
153
2
 
9
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 2 години
Ха, ха, ха Василев кани на дебат Бокича. Ми то си е ясно, че Б.Б. не е експерт, но него не са го споразумяли извънсъдебно за да не се съдим, не е лъгал в декларации за явни неща, няма претенции за "нов" морал(?!?), чудно какъв... Само, дето много се кефи да му галят егото, да го величаят, да му целуват ръка / г'з, да го Фалят... Иначе бих му имала повече доверие, от колкото на тия, "вносни убавци", експерти. Борисов няма и достатъчно кураж, дупе да промени системата и живота на хората, в Българи
152
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев къде си ? Тиквун ще връща 8 милиарда.....Веднага да вкараш Василев в затвора ! Нещо му измислете по бързата процедура....Много се смея когато подставените лица наети като *** от Герб подлагат на съмнение умствените възможности на младите хора. Лично аз познавам такива млади умове и учудващо за годините им преподават и частни уроци.....Времената са други уважаеми...Много информация, много възможности и много акъл. Така се върви напред, а не с Бойко и др.крадци...