Борисов: Кого лъжем с този зелен сертификат? Побългаряваме всичко!

Чака ни тежка зима, заяви лидерът на ГЕРБ
3 ное 2021 12:11, Нели Христова
657
Борисов: Кого лъжем с този зелен сертификат? Побългаряваме всичко!
Снимка: БГНЕС

Турция каква реклама прави по нашата телевизия? Страхотна! Гърция каква реклама прави - стархотна. Ние едно "Вера Су" 36 дни не можем да го мръднем, добре че беше на плитко, иначе можеше да привлечем водолази за туристи. Зимата дойде, вече по планините има сняг. Кой Ханс или Смит ще дойде в червената зона? Миналата година при лошия Борисов всички зимни курорти работеха на макс.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с експерти в сектор "Туризъм"  в централата на партията. На нея присъстваха и представители на туристическия бранш, ресторантьорския и хотелиерския бизнес.

На срещата климатологът проф. Георги Рачев, който е експерт и в сектор "Туризъм", обясни, че в страната ни трябват туристи от чужбина. "Хората, които се опитват да ни управляват, нищо не правят и само отлагат", отсече той.

"Сега сме в тъмночервената зона само защото не се ваксинираха. Не им била достатъчна кампанията за ваксиниране. То само за ваксина се говори, какво повече трябваше да направим. А и когато ние взимахме тези решения, нямаше ваксини, нямаше лекарства, светът не знаеше какво става", каза още Борисов и припомни, че за да стимулира ваксинацията е въвел зелените коридори.

"Имаше по 30 - 40 хил. ваксиниране на ден. Август месец щяхме да сме блеснали. Навсякъде в Европа са пълни стадионите, икономика, туризъм, всичко работи. А ние заради глупостта си да дадем половин милиард за избори, сега ще провалим и зимния туризъм. При тъмно червена зона нямае да имаме зимен сезон", възмути се лидерът на ГЕРБ.

"Без локдаун тогава не можеше да се мине. Но затвори и Франция, затвори и Германия, Италия първа затвори. Тогава въведохме мерките 60/40. Те писнаха, че бавно става и преобърнахме НАП от приходна, в разплащателна агенция. Може да не е било идеално, но това беше най-голямата криза в света, никой не знаеше какво става. А сега Кацаров казва: "Национално бедствие." Ама това бедствие Европа го преудоля, просто трябваше да правим това, което Европа прави. И на Макрон му стачкуваха, и на Меркел и стачкуваха, обаче това са ръководители. А ние пропиляхме времето", заяви още Борисов.

"Вера Су" ни отне 36 дена, сигурно Европа се пита дали не е по-замърсено морето. Сега и кампания, която да показва, че не е ни трябва. Зимен туризъм ще прави със зелени сертификати. Кого лъжем с тези зелени сертификати? Можеш ли да пътуваш до Англия с този фалшив сертификат за една доза? Не можеш - защото побългаряваме всичко! Мерки няма, а те теглят по половин милиард вяска седмица, които никъде ги няма. Къде са?", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Парите за "Хемус" бяха там и те ги взеха. Бяхме ги заделили в отделна сметка. Спряха строежите на пътища и не можеш да стигнеш до красотите на България. Ще убият зимния туризъм. Нали говоря с хотелиерите. Чака ни тежка зима", коменира бившият премиер.

3 млн. лв. повече за ток за уличното осветление плащала сега столична община, обясни пред Борисов кметът на София Йорданка Фандъков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


657
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
448
1
 
1
 
! Отговори
Така е преди 2 години
До мнооооооого прости - Тия къде сте "ТВА" сте !!
447
4
 
3
 
! Отговори
Спрете източването! преди 2 години
С едни 50лв изхарчени за вечеря от туристи/ИТ-та (основно те внасят), та с тези пари собсвеника плаща на доставчик, примерно на вино. Доставчика ги плаща на винарната. Винарната ги дава на някоя (баба, майка) работничка за гроздобера, майката ги дава на дъщера си в софия за джобни. Дъщерята отива на козметик за маникюр. Маникюристката хваща такси до вкъщи. Таксиджията ги дава за ремонт на таксито. Монтьора си плаща наема и т.н. Ако тези 50 лв изчезнат нищо от горнто няма да се случи.
446
0
 
8
 
! Отговори
До DRISNIATA metev T преди 2 години
Много интелигентно изказване ... Сам ли го измисли ... ????
445
4
 
6
 
! Отговори
Така е преди 2 години
До Анонимен - А ти смяташ , че при ГЕРБ щеше да е танц върху рози и слънчева светлина ?! Дървата за огрев НЕ ги раздаваха без пари и при Бойко ако добре си спомням , или вярваш , че тока ще си остане на същите цени , или бензина - или КОЕ -за храните пък да не отваряме темата ..?! Ти знаеш ли при един ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК как щеше да изглежда България за 12г ???????? Няма ка да знаеш , защото за да можеш да избереш правилните хора , се нуждаеш от нещо което не притежаваш - ИНТЕЛЕКТ !!!!
444
2
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 484 ... преди 2 години
Ще има ... Когато изринем тая ***, наречена "държавна администрация" и всички служители преминат тестове за компетентност и интелигентност ... Иначе, от калинки какво да очакваш ... Но първо ще започнем с Каскета ... :)
443
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов за побългаряването знам че само при ромите и то от ромското Общество Дасикане Рома те със сигурност са побългарени дори се самонаричат християни. Айде стига за Ромите а за Насилственото похристиянизиране на Българския Народ през 866 г от Византия дето се крие от срам и позор затова и не се преподава в Училище по История да не узнаят децата и така 11 века
442
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До docА сега при Радев има ли вече регулация?
441
4
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 478 ... преди 2 години
Така е, да ... Щото при Tukвата икономиката цъфтеше и връзваше ...
440
5
 
5
 
! Отговори
Така е преди 2 години
До Еталони за почтеност - НО имаме ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ като нация , ако се окаже , че най-ПОЧТЕННИЯТ и УМЕН е Борисов , с подкрепата на Гешев , Биков , Атанасова и другите ?! Гладът и инфлацията които изглежда ни очакват са нищожни в сравнение с това мислене !! Иначе ако трябва да съм съвсем честен - Борисов ми е симпатичен и съм сигурен , че не бих скучал в неговата компания , НО на МАСА !!!
439
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Селският хитрец усеща, че отиде в трета глуха ... Затова се мъчи аха-аха да каже нещо, ама то от тая словесна салата ... Заек няма да изскочи ... #Никога повече ГЕРБ ...
438
4
 
16
 
! Отговори
?! преди 2 години
Ако не ме лъже паметта още твойто Дупнишко "генералче" от Военна болница беше приготвил многото чували за тези дето щяха " ЯКО да *** " - Така че защо ЗАБЛУЖДАВАШ и ЛЪЖЕШ хората , че при теб щяло да е по-различно , или щеше да "наредиш" на лекарите да "ЛОВЯТ ВИРУСА още във въздуха " като снежинките ?! Нали ТИ с твоите брифинги , глупости и НЕадекватни " специалисти" направи хората АНТИваксъри , или ще ги накараш НАСИЛА да се ваксинират - КОГО ЛЪЖЕШ ?!
437
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев и сл. Кабинет засилиха икономиката към дъното и януари ще го копаем , некадърници
436
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПАК е ПРАВ. Абе тоя Борисов като за "еднокнижник" доста смислени неща говори!
435
2
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
За огромно СЪЖАЛЕНИЕ България е държавица със съсипана икономика , УНИЩОЖЕНО РЕНОМЕ в световен мащаб ( за каквото се сетите : образование , правораздаване , корупция , манталитет и т.н. ....). Всички които чуят за нас вече се подиграват и говорят за нас със съжаление. Обраха де що имаше кадърни и образовани , и сега на тези " многото " дето очакват да бъдат поведени от великия "визионер" ще кажа - А ДАНО , за да видят после всички как сами ще го линчувате от глад в Бойко-Борисовата градина !
434
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 471 Искаш да кажеш,че "калинките" на мутрата го "притесняват" ли? -:) Че те вече се скриха бре! Министър председателят ми Стефан Янев,днес няма нужда от пиари и калинки,да са преди него там където ще бъде! -:) Така както др Борисов предварително им съобщаваше къде и кога ще бъде! Та ПИАРА да е по " як"! Точно обратното! " Калинките" " журналисти" трябва да се интересуват сми,къде ще е министър птредседателя утре,а не да им "съобщават" предварително! Схващаш ли?! -:) Едва ли!
433
3
 
9
 
! Отговори
Еталони за почтеност преди 2 години
Мая Манолова, Кирил Петков, Хаджигенов, Бабикян,Спецов,Черепа,Бойкикев,Василев....За кого се напъват, тук пишещите умни, красиви и кресливи..??.... Кои са ви почтените , бе..?....... Нали всеки ден хората ги гледат и знаят какви са......
432
6
 
10
 
! Отговори
doc преди 2 години
Какви глупости плещи само, наглец. Кой ми такова в гащите. Нямало кой да изтегли кораба, ами като нямаме кораб влекач, къде си бил 12 години. Цялата техника на морето е за скрап. Няма нито един санитарен хеликоптер. Всеки път вождът трябваше да изпраща лично военен, все едно, че е диспечер в бърза помощ. Всичко, което прави е на това ниво. В София има квартали без регулация, без канализация и.и.и. Който гласува за него, ако пък няма и лична полза, е направо ***.
431
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя няма ли съветници да му обяснят да не говори като на ахмед сокола за да не си личи колко му е акъла.
430
6
 
5
 
! Отговори
А РАДЕВ-ЗАЩО БЯГА..? преди 2 години
Бяга от журналистите, бяга от гражданите----толкова е ***, горкия.. Няма мисловна дейност, не може да отговори на елементарни въпроси, ако не ги е назубрил-като в училището.........
429
1
 
1
 
! Отговори
българин преди 2 години
437 На колко си години? Честно обаче!!! Та?-:)))