Последен срок за смяна на кандидатите за изборите

До 17 часа заявления в ЦИК могат да подават и социологическите агенции, които ще извършват проучвания
6 ное 2021 08:15,
15
Последен срок за смяна на кандидатите за изборите
Снимка: БГНЕС

В събота изтича срокът, в който партиите, коалициите и инициативните комитети могат да сменят кандидатите си за президент, вицепрезидент или народен представител.

Това може да се случи, ако някой от кандидатите в регистрирана кандидатска листа почине или изпадне в трайна невъзможност да участва в изборите на 14 ноември, предаде БНР.

Още по темата
Денят е последен и за подаване на заявления от избиратели до кмета на община, район, кметство или кметски наместник за отстраняване на непълноти или грешки в избирателните списъци.

В 17 часа днес изтича и срокът за подаване в ЦИК на заявления от социологически агенции, които ще извършват социологически проучвания в изборния ден.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
X. X. преди 2 години
Истината за Тихомир Йотов Мирчев от с. Лесидрен и жена му Маргарита Петрова Мирчева е много страшна, известна и в нея няма няма никаква обида и клевета. Щом нямат пари за евтина храна и карат много стара кола, кошница е ясно, че наистина са бедни, дори много бедни. Този факт е известен в с. Лесидрен от много години. Значи не става за депутат.
9
1
 
0
 
! Отговори
Змията. преди 2 години
Още нещо да допълня за клеветите и обидите на личността , освен чл.146(1) от НК може да бъде и ползван 147(1) НК.Малко да ви ограмотя.Нищо лично.
8
1
 
1
 
! Отговори
Змията. преди 2 години
Тез ,които изговориха куп глупости и лъжи за Тихомир Мирчев и жена му наясно ли сте,че може да бъдете осъдени за нанасяна на обида и клевета по чл.146(1) раздел VII от НК.Заради такива като вас България е на тоз хаос!За вас няма добри хора.Хайде да ви видим вас перфектните какво можете.Аз ще ви отговоря, нищо не можете дребни душици.
7
1
 
0
 
! Отговори
Пепи преди 2 години
Буци: заменям проф. Атанас Герджиков с проф. Огнян Герджиков. Тука има, тука нема, абе май ще загубим.....
6
0
 
1
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Като ще се сменят, защо им бяха тогава първоаприлските обещания и предизборните кампании ? За трети път принуждавт хората да гласуват. А те изобщо не са виновни за некадърността на политиците в страната. Честито на кандидатите за президент, вицепрезидент и депутати !
5
0
 
4
 
! Отговори
Ч. А. преди 2 години
Тихомир Мирчев от с. Лесидрен черпи на избори с 2 кебапчета, питка и 50 лв., обаче не със свои пари, защото ги няма. Досега успя да стане общ. съветник, но явно вече се цели в депутатска заплата. Няма никакъв шанс на изборите. В с. Лесидрен се фалшифицират изборните резултати. Виждал съм жена му да купува храна, за която няма пари.Пълна мизерия. Двамата ходят облечени като бедни хорица. Кадър на БСП. Известен подлец и престъпник.
4
1
 
3
 
! Отговори
G. O. преди 2 години
Престъпление е корумпиран наглец като Тихомир Йотов Мирчев от с. Лесидрен, област Ловеч да се кандидатира за депутат от листата на БСП, защото е известен с предизборните си кебапчета и 50 лв. Досега на всички избори за общински съветници винаги прилагаше този номер. Всичко това е известно от години. Грозен, затлъстял и подъл. За нищо не става, много хитър селски негодник, беден. Жена му Маргарита Мирчева взима на версия храна, което е фарс. Щом нямат пари за храна, е ясно какво представляват.
3
1
 
0
 
! Отговори
Асан е инвалид преди 2 години
Не му се сърдете... как да му мине времето?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ОмрАт всички политици, дано
1
3
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тиквата сменя Ананас с резервата ПлевнАлиев :)))