Костадин Костадинов: Категорично някой се опитва да манипулира вота

Той коментира и високата смъртност у нас и Ковид кризата
9 ное 2021 22:30, Нели Христова
92

"Категорично някой се опитва да манипулира вота. Решението на ВАС, което не позволи да се въведе броенето на хартиените отрязъци, е допълнителен косвен аргумент в тази посока. Идеята да има хартиени отрязъци в тези машини е да има засичане на резултатите. Може да се касират частично изборите. В България съдът винаги взема политически решения", заяви кандидатът за президент от ПП "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR". Той коментира факта, че ЦИК реши да задържи до края на изборите 228 машини, които са собственост на "Сиела Норма". Устройствата не са сертифицирани и се намират в складовете на комисията.

Според него чрез допълнителните машини служебният кабинет се опитва да създаде организация, с която да манипулира вота.

"Този, който организира вота, той може да го манипулира. До април тази година го манипулираше ГЕРБ. Съответно сега те са тези, които най-много протестират срещу тази организация, защото знаят какво може да се случи, защото са го правили преди това същото", категоричен е кандидат-президентът.

По думите му у хората все пак може да се предизвика желание да излязат и да гласуват "въпреки всичко".

"На предишните два вота, в които бяха използвани машини, случаите на дефектирали устройства бяха 5 или 6 в цялата страна. Това показва, че машините са изрядни", изтъкна Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Събеседникът коментира и високата смъртност у нас и Ковид кризата.

"От една страна, имаме общество, което е застаряло, болно и което е с най-висока смъртност в света от години. Имаме по-висока смъртност от Афганистан и Сирия. Досега това не беше проблем. Сега имаме насаждане на психоза, тук е и голямата вина на управляващите", смята Костадинов.

Кандидатът за президент каза, че се е консултирал с медици относно нормата на антителата, които могат да бъдат открити.

"10 пъти над нормата - това е невъзможно. Няма такива антитела. Лекари ме информираха, че няма такава норма. Сигурен съм, че няма да излезе нито един такъв резултат, освен ако не е манипулиран тестът", категоричен е той.

Според него това се прави с една-единствена цел - да се успокоят хората преди изборите.

"Последните 12 месеци има бум на разкритите лаборатории. Решението е пълна нормализация. В момента 70% от населението на нашата страна е изкарало тази болест", смята Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарю Костадинов, нямаше да говориш така, ако соицологичните проучвания сочеха 49% преднина за теб.
24
21
 
13
 
! Отговори
Перко преди 2 години
Не е луд Костя, а медията, която му дава трибуна
23
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя илитерат Костадинов нищо не му се разбира какво иска да каже. Ама важното е да се плямпа.
22
4
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Венци Чикагото...ха ха ха ха!...Аферим,ашколсун,машалла чоджум !!!!.."Обичам здравия смях" ,а ти ме разсмя яко с полюцията за "Радев наркотрафиканта"..Така че:..Благодарско,жив и здрав да си!
21
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е колкото и да се опитва да се различи от другите пак нищо не каза против противния европейски натиск за масова ваксинация, против външните спекулации с цените на горивата и енергията и как България трябва да отговори и те така ... пак общи дребни приказки
20
9
 
24
 
! Отговори
Вихър преди 2 години
Не го харесвам този, но за готвената манипулация е прав!!! До сега нито едно от обясненията за тези машини не е вярно, защото самите те вече се объркаха в лъжите си,всеки ден ги сменят!!! Най ми хареса последната версия, че ще ги ползват за резервни части... веднага си представих, че за фирмата съм си купил 100 нови автомобила и за резервни части си купувам още 5 броя! Ако го направя за какъв ще ме помислите?
19
26
 
18
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Оф, не го слуша главата това момче. Да ходи да си говори глупостите в кварталната кръчма и да спре да се развява в национален ефир. Стигат ни другите клоуни.
18
12
 
33
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Сиела е гербаджийска фирма.Човека който провокира и манипулира е Боко Тиквата.Нека Костадин назовава нещата с истинските им имена.
17
18
 
12
 
! Отговори
Ние преди 2 години
..."патриотите", душичките си за жълти копейки сме продали! Волен поне беше забавен, а този чирус за нищо не става! Руснаците пак са заложили на дръглив кон!
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Биг Фарма и Козяк
15
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин в действие, да видим колко празни главици ще му се вържат :)))
14
32
 
9
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Тоя пристана на Бойко и напада Радев!Без коментар!Да го затворят вече!
13
23
 
15
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Тоя па!Открадна субсидията, организираше Луковмарш, сега реве!Аре на бунището на историята бе ганьовец!
12
26
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
абе,и кога Костадинов са вля в редовете на Тиквенитечервенотиквеничковчета?..Нящо сам обръкан!..Уж беше "бунтар" с/у статуквото",а изведнъж е започнал да ПРИПЯВА упорито на Боковата Шайка...Защото Тиква рече:..-"Подготва са костинбрадски сценарий"../но е пропуснал да продължи:..-"При който ние от гроп са опитааме да фалшифицираме изборите"../ ,..и наш Костя,и той фанал да тръби:..-"Служебнее кабинет /на Радев/ целял да манипулира изборите"....Какво му стана на това момче?
11
19
 
22
 
! Отговори
Матрьошка преди 2 години
Копейкин,кажи кой те бута под прожекторите?За всички е ясно,че си бушон неудачник.
10
28
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние ще гласуваме за Възраждане!
9
26
 
17
 
! Отговори
PRO SHOP- Прост Шоп преди 2 години
Мисля да гласувам,за Костя само и само на пък на цялата пародия. Не очаквам нищо от него.
8
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин ще бъде един от първите, които Военният трибунал ще изправи до стената. Нека само да му дойде времето.
7
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин пак ще си осигури субсидия и още една къща ще построи с гласовете на заблудените. Голям възрожденец, няма що?!!!
6
10
 
13
 
! Отговори
Няма преди 2 години
нужда да се манипулира. Така или иначе изборът няма никакво значение, командорят ни гоУемите началници. А и Марк Твен преди 100 години е казал, ако изборът имаше значение, щеше да е забранен! Айде със здраве!