Цветанов: ГЕРБ предизвикаха скандала с машините за гласуване

Това ще отблъсне доста от избирателите, смята бившият МВР шеф
Обновена: 12 ное 2021 22:48 | 12 ное 2021 22:07, Красимир Ангелов
75

Само ден остава до изборите 2 в 1, които ще се проведат в неделя, 14 ноември. Как работят системите на държавата?

"ГЕРБ предизвикаха скандала с машините за гласуване. Те реализираха Костинброд, както направи Мая Манолова 2013 година. Това е недоверие в изборното законодателство и в начина, по който ще се проведат изборите. Това при всички положения ще отблъсне доста от избирателите, които няма да се възползват от конституционното си право на глас и ще излязат да гласуват твърдите ядра на тези партии, които разчитат точно на това", каза Цветан Цветанов от Национално обединение на десницата в "Денят ON AIR".

"Ако погледнем какви са преференциите на съответните партии в предишни избори, ще видим дали има контролиран или купен вот. Няма как в условията на нормален избор да постигнеш 15 600 преференции в един избирателен район. Адмирирам тези операции, които бяха проведени в някои от населените места", каза още той пред Bulgaria ON AIR.

По думите му тази кампания е била като предишните две - кампания на отрицание, на невъзможност. Според него се поставят много дебели червени линии, които отвращават избирателите.

"В момента с това политическо противопоставяне ние влизаме в една огромна, много тежка политическа криза, която ще рефлектира върху икономиката и всички останали сектори. В тази политическа криза се лишихме от възможността да получим от Европейската комисия авансови плащания по Плана за възстановяване и устойчивост", обърна внимание Цветанов.

Той заяви, че ролята на президента е много сериозна, но безконтролна.

"Аз съм убеден, че ще се намери някаква пресечна точка, защото страната ни се нуждае от действащ парламент. В момента е необходимо на държавата да има бюджет за 2022 година. Изключително важно е да знаем как ще подпомогнем бизнеса", поясни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цецо има ли го в листите. Кой му е номера. Ще гласувам за него за да разкара Оня от Банкя
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цецо, ти страх от Бога нямаш ли? Да знаеш греховете на бащите се плащат от децата му. Но, ти не вярваш в Бог и не се страхуваш. А, знаеш ли какво е благодарност и достойнство? Борисов от мърсол те направи политик и министър, а ти го плюеш. Дори да е истина това, които казваш, въпреки, че не ти вярвам, дали точно ти имаш право да сочиш "сламката в окото на Борисов..."?
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е този Цецо ??? На много хора ГЕРБ даде вазможност за политическа реализация,а всички са го употребявали...и роворят глупости ! Неблагодарността се връща от провидението .....
51
6
 
13
 
! Отговори
филип ейджи преди 2 години
на цецо за тия работи може да му се вярва защото години на ред ги организираше!
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цецо, ама ти верно си бил голям боклуджак, както говореха червените ***.
49
13
 
2
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
Партията му на този фалира държавата, а той се загрижил, че предизвиква скандали. Кой ти е шеф сега, бе мутро герберска ? Не си ли вече с банкянската мутра. Сигерно не си, защоот той си е намерил членската книжка от БКП, а ти все още си я търсиш !
48
0
 
22
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
Дръж се като мъж бе,махленски интригант.Същия си като фигурантите и ,,почтените " му.
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя па що изплува
46
3
 
23
 
! Отговори
Состин преди 2 години
Цеци на по предишните избори лично твоите хора ми предлагаха пари за да гласувам за теб, така че излеко така с философията ,че е смешно вече
45
2
 
21
 
! Отговори
Диана преди 2 години
А? Откъде цъфна този?-не се е чувал от доста време...Сигурно и сега няма да участва в изборите, поне аз не съм чула нищо за него...Но! Накрая се изказва обобщаващо, като някой шеф, правещ рекапитулация, значи..Немам думи! От много шефове, никой не работи..И този ще подпомага бизнеса, и то - забележете!-не той, а НИЕ ще го подпомагаме, значи..Никой няма нужда от тяхната ПОМОЩ! Политиците просто трябва да си свършат работата с бизнеса, работа, от която шикалкавят и до днес..Ще помагали те, не.годн
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този оредател защо е още жив?!
43
3
 
23
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Този си оказа като бездомник в сравнение с Рашков.
42
10
 
26
 
! Отговори
КОЙ СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ преди 2 години
ДС/БКП ГЕНЕРАЛИТЕ...... КОИТО СЕГА ТЕ СА ЩАБА НА ГЛАВАТАРЯ РУМЕН РАДЕВ.............. ДНЕС НА ПЪРВА ЛИНИЯ ВЕЧЕ СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ВИС1.......... ЗАЩО ЛИ..??......... ЗАЩОТО, КОЙТО НЕ РАБОТИ НЯМА ДА ЯДЕ....... НАЛИ ТАКА, ГЕН. РАДЕВ...??....
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От ЦИК дойде преди 1ч. новината.Кой с кого ще играе и в парламента както играят в ЦИК е ясно.
40
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цвъкьо ментата пак се оцвъка
39
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еййй ГЕРБАВИТЕ си гласуваха за машините нали?Арв гласувайте за Славчо, Чорапа и всякви други.
38
0
 
23
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
Най голямото недоразумение в българската политика през последните 70 г.
37
15
 
4
 
! Отговори
А така, преди 2 години
Кажи им Цецо!
36
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цецо,хубаво хортуваш ама защо не караш докрая,докато бившият ти съдружник-крадец е на свобода в тая държава оправия няма да има!
35
19
 
20
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
Браво другарю физкултурник от помощното училище в София! Така казваха тогава за теб,не съм го измислил аз де! И защо сега виждаш истината? Ако беше още в ГЕРБ,като Биков и Дончев и сие другари,щеше да си нагъл нали? 1% ти пожелавам крадецо и наглеци бивш Гербере! Що се излагаш и се хабиш бре? Всички от ГЕРБ сте мъртви за обществото ни поне за 100 г зав бъдеще!-:))