Герджиков: Постигнахме най-основната си цел - да има балотаж

"Разчитаме на подкрепа от всички българи, това е мажоритарен избор"
Обновена: 14 ное 2021 21:20 | 14 ное 2021 21:16, Веселина Йорданова
128
Герджиков: Постигнахме най-основната си цел - да има балотаж

Постигнахме най-основната си цел - да има балотаж, и то не по технически причини, защото активността е била ниска. Разчитаме на подкрепата на всички български граждани, независимо за коя политическа сила гласуват по принцип. Това заяви кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, който според екзит пол отива на балотаж с настоящия президент и кандидат за втори мандат Румен Радев.

Още по темата
Втората ни голяма цел беше да съкратим голямата разлика, с която влязохме в надпреварата, каза Герджиков, според когото кампанията им с Невяна Митева е била успешна.

Герджиков смята, че нещата рязко ще се променят, защото на балотажа няма да има толкова кандидати и ще получат по-голяма подкрепа, тъй като изборите са мажоритарни и хората ще гледат качествата на кандидатите.

Дебат трябваше да има, г-н Радев отклоняваше дебата, надявам се, че ще го проведем между двата тура, посочи той.

Герджиков обаче започна изявлението си с думи за парламентарните избори, като каза, че победители ще са тези, които успеят да съставят правителство.

На тези избори се убедихме, че колкото и избори да направим, резултатът ще е един и същ, няма да стане по-лесно съставянето на правителство. Призовавам всички политически сили да съставят правителство, това е изключително важно, апелира той.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единственото постижение на Герджиков е това, че ще отложи с една седмица пълното си опозоряване преди да се свие в СУ, който заряза по средата на мандата си за да обслужва сикаджийската мутра. И това постижение е благодарение на по-ниската избирателна активност.
78
5
 
11
 
! Отговори
Ежко Бежко преди 2 години
И защо ще харчат още народна пара за балотаж, при положение, че на всички е ясно, че гербаджийският жартиер Герджиков няма никакъв шанс да спечели
77
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баx ти Льольото ... Тоя само като го видя и повръщам ... Ама, какво да го обиждам - просто ГЕРБ ... !!!!
76
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Обективно...... Истини казваш! "...тоя гeй, фактът, че е избран за професор в СУ говори много лошо за висшето образование в България." СУ е на 600-но място сред университетите в света! Въпреки, че добре знам колко е порочна тази класация, все пак има нещо вярно! От СУ пращат в БАН групи студенти да карат спецкурсове, десетки дипломанти! Защо, заради неподготвени преподаватели или от мързел?
75
18
 
7
 
! Отговори
АСПИРИНСКИ преди 2 години
Герджика ще нокаутира Льотчика на втория рунд !
74
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На втория тур ще можеш да се хвалиш, че си останал втори. Фактически, обаче ще си последен
73
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкичкият мижав човечец!!! Толкова е жалък и неадекватен,че не може дори да осъзнае колко мизерна и скапана креатура е!!! Мишка срещу орел!!! Победа за най-достойния президент,който сме имали досега-военният пилот РУМЕН РАДЕВ!!!
72
1
 
3
 
! Отговори
50.1% преди 2 години
A дали?
71
2
 
16
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Постигнахте основната си цел т.е. вие сте победители. Хахаха, тия гепирасти наистина ще ме разболеят от смях.
70
1
 
21
 
! Отговори
SS преди 2 години
утре ще видим какво си постигнал, г -н манекен
69
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво постигнахте, бе мишко. Ще се дадат още няколко милиона само за да се официализира РАЗМАЗВАНЕТО ти от Радев!!!!!
68
2
 
14
 
! Отговори
Чакаме диспут преди 2 години
Ако има диспут, па дай Боже, тогава един сричащ опонент ще бъде заврян на кучето в дирника.
67
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ВенелинТой май ще гледа ректорското си място през крив макарон - щото и там ги е надробил едни. И сега, когато защитникът няма да го има, не се знае какво го чака. Народът го е рекъл - Да би мирно седяло, не би чудо видяло.
66
4
 
13
 
! Отговори
българин преди 2 години
СТАТУКВОТО Е РАЗБИТО!!!Ти победи разумни българино!!!
65
5
 
23
 
! Отговори
Президента преди 2 години
Г-н Герджиков много жалко ако това Ви е било целта. Сега просто ще се дадат пари и за балотажа за да Ви покажат изборите къде Ви е мястото.
64
2
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Още те се знае дали сте я постигнали! А и са има балотаж губиш. И знаеш ли защо? Защото ти личи, че съжаляваш, че се хвана, нямаш хъс. Губиш!!!
63
3
 
15
 
! Отговори
смешко преди 2 години
Целта не е постигната от теб, а от българите, че не гласуваха над 50%, така балотажа е неизбежен. И 80%да беше взел Радев, пак щеше да има балотаж. Така че ти лично нищо не си постигнал, освен факта, че са асоциира с крадците от хунтата гербдпс, която ще те подкрепи и на балотажа.
62
9
 
2
 
! Отговори
?? преди 2 години
Герджиков можеше да победи льотчика ако не беше марионетката на ББ
61
1
 
17
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Ще допълня само. че номера този път на др Борисов,както беше с др Плевналиев бившият Комунист и Партиен секретар няма да мине!-:))) ГЕРБ УМРЕ!!! Умре още на предните избори! ГЕРДЖИКОВ " кадифето" беше Губещ още с появата си!
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аба Муцка най високата цел бе Герб да спечели некаде 41 - 48% от гласовете, за да подкупят от тук от там тоз онзи и да регистрират еднолично управление на кражбите под диктовката на Форд Банкя.Ти се уля в глупости и омота в съмнения за калкашки номера свързани с оня преписвача и родната си майка. Ти подведе Бойко. Мястото ти е вътре във първа тоалетна дупка на всяка селска тоалетна. Чиба от Университета. От Плевен иде Цеца!