Стефан Янев: България има нужда от правителство с ясно мнозинство

Това е избор за бъдещето на страната, заяви той
14 ное 2021 10:03, Нели Христова
69
Стефан Янев: България има нужда от правителство с ясно мнозинство
Снимка: БГНЕС

"Нашият избор е важен и значим. Трябва да го правим съвсем осъзнато", заяви служебният премиер Стефан Янев, който даде своя вот. "Призовавам българските граждани да отидат до урните и да гласуват, защото това е избор за бъдещето на страната."

Той е категоричен, че всички мерки за сигурността на изборите са направени. " Спекулации са внушенията, че използването на други машини ще опорочи вота. То е достатъчно доказано, както и фактът, че електронният ключ, с който се зареждат програмите във всички устройства за гласуване е притежание на държавата, на ЦИК. Няма никаква възможност допълнителни машини, където и да се намират, чието и притежание да бъдат, да бъдат използвани за вота в днешния ден. Уверявам българските граждани, че няма да бъде допуснат момент или възможност за манипулиране на вота", обяснява Янев.

"Хората трябва да са уверени, че от техния глас зависи нещо, зависи бъдещето на родината", допълни той. Призова хората да бъдат активни.

"Машинното гласуване е достатъчно сигурно. Електронният ключ, с който се зареждат програмите в машините е притежание на ЦИК, няма възможност допълнителни машини да бъдат използвани за вота днес. Уверявам гражданите, че всички мерки от страна на ЦИК и изпълнителната власт са взети, няма да бъде допусната възможност за манипулиране на вота", коментира Янев.

"Още една с допълнителна проверка ще бъде направена, ще бъдат преброени само и единствено разписките в урната, и този общ брой ще бъде сравнен с протокола, който има машината, ако има 100 гласували, в урната трябва да има 100 разписки. Само и единствено това ще бъде проверено, няма да се проверява качеството на разписките, дали са сгъвани, изтъркани", каза още служебният премиер.

Той подчерта, че България има нужда от правителство с ясно мнозинство, което да го подкрепя, което да има ясно развитие за държавата. Служебно правителство може да подготви бюджетна рамка, но не бива да тръгва да прави политики чрез бюджет, допълни Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
3
 
! Отговори
25. ПП преди 2 години
Гласувайте хора. Има смисъл и има за кого. Ако не гласувате печелят дпс.
25
2
 
9
 
! Отговори
Далай Лама преди 2 години
А бе, Янев , кой си ти , че да даваш мнение какво трябва да стане в държавата ??? Та ти си един чиновник (военен пенсионер с незаслужено голяма пенсия ) !!! азначен си от един невнятник, некадърен военен пенсионер като теб, неспособен да си върже гащите , камо ли да управлява държава !!! Ай сиктир бе, шапкар жалък !!!
24
1
 
0
 
! Отговори
Диджи Биджев преди 2 години
Предлагам да си туриме едно диджитъл говърнмънт да ни управлява с Ей Ай с дийп лърнинг - да се самоубочава да вдига запалти! Ще го пуснем да работи на квантовия компютър на гуглето! Само така ще се оправим, политиците всички са комунисти!
23
2
 
3
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
Поредната ръчичка ,отваряща вратичка! Който разбрал ,разбрал! Другото е прах в очите на народа! НАРОДЕЕ!!!!
22
2
 
2
 
! Отговори
ИМА СМИСЪЛ преди 2 години
И още 30 години, има смисъл. Гласувайте!
21
2
 
6
 
! Отговори
И НАПРОЛЕТ ОТНОВО преди 2 години
И напролет отново, и напролет отново!
20
1
 
5
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! преди 2 години
Гласувахте ли/Ще гласувате ли? /// ДА + / НЕ - ///
19
0
 
3
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! преди 2 години
Има смисъл.
18
2
 
2
 
! Отговори
в Китай преди 2 години
В Китай не се провеждат избори.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам тука чета новините нещо избори в България имало днес, и се чудя значи, как след 30 години демократична мизерия още има наивници които вярват на измислената демокрация да гласуват, тука един щели да избират ГЕРБ и бате Бойко, други избират оня военния как му беше името дето се води такова президент нещо, а трети пък щели да избират некакви канадци да им управляват и да им оправят живота - еегaти цирка значи, да си умреш от смях!
16
2
 
7
 
! Отговори
Меншевик преди 2 години
Сички са болшевики!
15
11
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
Най-добрия служебен премиер. В началото бях резервиран, но сега го харесвам.
14
2
 
10
 
! Отговори
а вируса? преди 2 години
А защо забравиха вируса? Какво става с вируса?
13
2
 
1
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Каква роля играят българските политици, след като света е полудял и се е започнала най-чудовищната война с микробиологично оръжие, което има за цел тотално чипиране на хората, или се разболяваш и умираш, или ти бият две игли ваксина и трета бустерна с протеинов био чип и те контролират , ако си неудобен или дишаш кислород напразно те изключват от системата!!!Агент Саймън Кларк!ЦРУ!!!
12
1
 
1
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Здравейте демократи! Предлагам днес да си изберем някой да ни ги дигне нетната между 1700-2400 евро. Какво мислите за моето предложение, хайде коментирайте във форума. И отидете да гласувате, отидете да гласувате, бързичко, бързичко - всички на машините за гласуване.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Радев каква сентенция каза, Радев каква сентенция каза? Изходи ли се вече Радев, или още не се е изходил?
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герб винаги са били с ясно мнозинство, ама на вас не ви изнася - не можете да крадете...
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако гласуването е толкова важно, защо не е задължително, а негласуването да се наказва? иначе само празни приказки блещиш.
8
1
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Стефане, и от демокрация, и от демокрация. И от демокрация има нужда България сега, кажи, че България има нужда и от демокрация, защото ние всички сме демократи и обичаме демокрацията.
7
3
 
6
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
Какво по добро мнозинсво от 240 крадци събрани на едно място.