ГЕРБ: 47-ото Народно събрание няма да има дълъг живот

Няма да сме мълчалива опозиция, обеща Десислава Атанасова
15 ное 2021 12:18, Анисия Иванова
111
ГЕРБ: 47-ото Народно събрание няма да има дълъг живот
Снимка: БГНЕС

Очевидно е, че ще бъдем опозиция, заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ. Тя прогнозира, че отново няма да има стабилно управление и 47-ото Народно събрание няма да има дълъг живот.

"ГЕРБ може да бъде в опозиция и няма да е мълчалива и послушна опозиция“, заяви тя пред БНР.

Дано поредният парламент да не е загубено време за страната ни, допълни тя.

"Въпреки многото изборни проблеми в различни секции с машините, нито една машина не беше подменена и странно защо ни бяха 400. Това не се случи обаче, защото ГЕРБ освети този процес“, коментира Атанасова.

Още по темата

Според нея избирателната активност е рекордно ниска заради затруднението на хората да гласуват с машина.

"Изключително повлияха репресиите, това е думата, и включването на целия държавен апарат срещу членове и симпатизанти на ГЕРБ – това няма как да не бъде отчетено“, подчерта тя.

Сред факторите за слабата избирателна активност Атанасова посочи и електоралната умора от поредните избори и политическото противопоставяне.

„Мантрата, че ГЕРБ и ДПС са управлявали заедно, сега, че ДПС ще подкрепи евентуално кандидат, подкрепен от ГЕРБ, смятам вече за изтъркана", каза тя по повод балотажа за президентския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
19
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Спряха им кражбите,ся и рашков като го оставят на поста още повече ще ревнът. Деси боко в софийския ти в сливенския.
60
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма вече порции и пари и разпадът на ГЕРБ е въпрос на време. Това е добре за България.
59
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умирам от кеф да гледам лузърите на бойко как *** хахаха
58
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Анонимен 65 ТОЙ НИЩО НЕ Е НАРУШАВАЛ САМО Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА КРАЖБА НА КОЛИ. А ДАЛИ Е РЕАБИЛИТИРАН ИЛИ СЕ ВОДИ СЪДЕН????
57
3
 
15
 
! Отговори
хп преди 2 години
"""""""ГЕРБ: 47-ото Народно събрание няма да има дълъг живот""""" ------- Може, но и вашия няма да е дълъг!
56
4
 
21
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Злоради думи от провалени псевдополитици.Любезната госпожа, забравя , че се омаза на всяка позиция и пост който заемаше.Е вече разпределението на парите в държавата няма да зависи от такива корумпета и разпада ще е на лице до дни.
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 51 Мчи тя, Ива Митева, още преди изборите рече че се е отвратила от политика и на иска повече. То пЪ сега - и няма. Лошо ако пак Зайкова открива. Ама ще преживеем някак си
54
6
 
7
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Също като 45-тото и 46-тото. Промяната мощно стана подмяна, а "протестърските партии" бяхас изритани и заменени с "нови звезди", паднали от крушата (Харвард) и нямащи нищо общо с *** Радев и по*ър*ания полицай Рашков. БСП се писа протестърска и се срина с гръм и трчясък, та даже вече не е нужна на Вожда, вкара си негови кохорти в НС. и сега Е ЕДИНСТВЕН НА ВЪРХА. Честито, мислещи избиратели, ДПС се върна на бял кон
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази *** знае и с две и с двеста.Буци я е тренирал.
52
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Некой плаши куче с кренвирш )))
51
7
 
24
 
! Отговори
Do 55 преди 2 години
До АнонименАхам, значи момчетата завършили Харвард и са мошеници. Без, ама никакви доказателства за това.А, банкнския - не прочел една книа, завършил пожарникарското в симеоново, кражби и даване на пари на всички приближени фирми, но той е най-умния и можещия?Абе, гербидж, вие в кой свят живеете?Явно в този, в който искате неграмотниците д ауправляват държавата.
50
2
 
14
 
! Отговори
Shark преди 2 години
До 54. Дааа, после Радев бил разединител на народа! Никога няма да им гласувам за техния кандидат!
49
3
 
16
 
! Отговори
Ralica преди 2 години
Ето още едно недоразумение прогнозира какво ще бъде, Деси Общата с коментар ти да видиш. Очаквам и *** да се впише от някъде, все пак е бивш председател на Прламента. Мъкаа, много мъка има по този свят, нямя оправия.
48
4
 
22
 
! Отговори
СС преди 2 години
Пък и нагли бе! Тя ще ми говори за изборни измами, дето нейната партия 12 г управлява с изборни измами. Първата работа на новото правителство и новият /стар президент е да вкарат крадците от ГЕРБ в затвора! Няма ли осъдени, нищо няма да се промени!
47
6
 
12
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
и в 47 и в48 НС ГЕРБ си отива безвъзвратно!
46
6
 
5
 
! Отговори
А дано преди 2 години
най-сетне да сте опозиция, а не да легитимирате щуротиите на разни протестърски и нарушаващи Конституцията и законите, горящи маски и т.н. маргинали. На хората които гласуват и разчитат на вас им писна да участват във филма " мълчанието на агнетата ".
45
1
 
1
 
! Отговори
Do 47 преди 2 години
Ami za luzarite nz ama za enicharite znam 4e 6te glasuvat , a grob. Vapreki vsi4ko kolkoto i na vojda da ne mu se iska 6te ima pravitelstvo i moje da stqga kufara za centralnia gradski.....
44
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Деса разбира само от други неща с които са я запомнили още от Дулово.Те такива са много нагли.
43
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Атанасова, знаем че мутрите умеете да вдигате шум!
42
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За трети път вече и какво не ви става ясно?....НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ! Учудването ми идва, че българи, които не говорят български под строй гласуваха за моето и за бъдещето на всички българи........Какво им обещаха ДПС или с какво ги заплашиха? Всички от по-възрастните, които се оправят с българския език, повтаряха като папагали едно и също, добре заучено, а младите български турци, въобще не разбират и дума на български...Как гласуваха???