Петко Георгиев: ПП да скъса пъпната връв с Радев

Хората не искат лична власт на президента, смята журналистът
15 ное 2021 11:04, Красимир Ангелов
69

Резултатите от предсрочните парламентарни избори изведоха на първо място на сцената нов политически играч. Какво може да се очаква от "Продължаваме промяната"?

"Има сериозни основания да се смята, че "Продължаваме промяната" е пряко свързана с Румен Радев. Ако тази пъпна връв съществува и не бъде отрязана, "Продължаваме промяната" не я чака светло бъдеще, нито я чака силно правителство", заяви журналистът Петко Георгиев в студиото на "България сутрин".

Според него гласувалите за формацията на Кирил Петков и Асен Василев няма да продължат своята подкрепа, ако разберат, че се сформира "нещо като лична власт на Радев".

"Двамата млади лидери имат излъчване на технократи, които ще направят кабинет. Точно това искат българите в момента, те доста се умориха от политиканстване и искат нещо много ясно, с перспектива, без да има прекалено много витиеватство", изтъкна журналистът Мира Баджева в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ е интересен сривът в "Демократична България".

"Това, което видяхме беше голям филмов обрат – един много харесван в началото кандидат, който накрая се превърна в минно поле. Самите избиратели на ДБ се разделиха и не може, когато искаш да печелиш избори, да лансираш кандидат, който всъщност не ти дава нищо, а ти взима", смята Баджева в коментар на президентската двойка, подкрепена от ДБ.

"Продължаваме промяната" проби и в останалата страна, спечели всички големи градове. Така започва политическата промяна – с големите градове. Те имат национално покритие и правят пробиви на места, където никой не е очаквал – крепости на ГЕРБ като 25 МИР", подчерта Петко Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
22
 
5
 
! Отговори
Спеца преди 2 години
Петко , а Вие не разбрахте ли ,че народа иска президентска република ?
23
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
16 за каква еднолична власт на ГЕРБ бълнуваш? Радев нали уж беше президент 5 г! Да не искаш са кажеш, че го е *** на Бойко? Е щом го твърдиш, добре!
22
6
 
18
 
! Отговори
БЕЗПЪТИЦА преди 2 години
Президент - военен, червен с десни наклони (?). Русия и Турция си имат партии в парламента. Още - чалгар, мутра. Победители някакви банкстери на които конституцията само им пречи. Накрая малко комунисти и малко ДБ (Маджо?). Баа ти парламента. Баа ти дръжавата. Имам чуството, че гласуват само клошари. Да не обиждам клошарите, че някой от тях са с висше - до там ги докара държавата. България става все по-смешна и все по-жалка. България вече е няма. Има една нео-България - някакво недоразумение : (
21
13
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
ПП е рожба на Радев.Детето е завинаги свързано с баща си.Нахлуването в Президенството ликвидира ББ.Генерал от авиацията не се плаши от книжен тигър ББ.
20
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев беше единствения,който смело се изправи срещу мафията!И това не се харесва на Петко Георгиев?
19
8
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 години
петко,а ти твойта с герб-комунисти,скъса ли я вече.
18
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 7 дето се пробва за мислещ, слънце комунистическо по времето на бай Тошо имаше една партия точно както искате радевистите и продължителните на подмяната. Знаем какво се случваше на интелигенцията в Белене през това време на еднолично управление. Хубаво е обаче че вие кирилолюбителите вече си показахте рогата, като вече предадохте българските интереси в Македония. Очевидно искате и унищожаване на многопартийния модел и въвеждане на президентска република. Не ви пука за Конституцията, нали?
17
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ли ще им казваш с кого да скъсват бе? Голяма мъка ви е тоя Радев, ама свиквайте. Няма да е нежното ви ректорче, даже и да има втори тур
16
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петкоооо,много те уважавам,но сега много се изложи.Не искаш еднолична власт на президента,но търпеше едноличната власт 12 години на неукия.
15
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ъъ х хх хъъъъ ! Радев е трън в очите на някоиПрошляци ! Така е в живота . Силните и можещи са завист за нещасниците демосрати
14
4
 
16
 
! Отговори
Е да де преди 2 години
До ЕДИ КОЙСИТочно македония е причината от ам.посолство да ги курдисат първи. Това е причината за цялото упражнение. Това, че с тях идва поредният хаос остава за наша сметка.
13
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, за ПП и Радев сме, какъв му е проблемът на тоя?!
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е,Петко ли е акушерът на нацията. Защо не каже,кои са мъртвородени, ама ще им теглим миризмата.
11
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредното гробараскто тр олче е тоя! ПП нямаше да я има без силния президент Радев. И те го знаят много добре.
10
16
 
20
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Важното е да не късат връзката с Рашков и машините. Че без тях са за никаде
9
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петко журналиста го разбрахме, а пък Мара врачката казва, че няма таквиз неща .
8
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Двамата млади лидери имат излъчване на технократи"По-точно, единият има излъчване на разгонена кобила, другият на махленски мош еник.
7
12
 
11
 
! Отговори
МИСЛЕТЕ преди 2 години
Кога България е била най-силна? Колко партии е имало по времето на Аспарух? Колко партии е имало по времето на Хан Крум? Колко партии е имало по времето на цар Иван Асен II? Колко (не партии!) а "българии" е имало 1390-та? А сега? СЕДЕМ партии! Следва тотален крах дами и господа! БЪЛГАРИЯ Е ПРЕД РАЗПАД!
6
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-забавно ми е когато някои псевдо анализатори, които очевидно нищо не разбират (иначе нямаше да сгрешат с над 10% относно резултата на ПП), заопчнат да говорят от името на "хората". Ами аз съм от тези хора и искам лична власт на Радев, дори искам президентска република!
5
8
 
13
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 2 години
ПП И ТЕ ЩЕ Я ОБЪРКАТ НЯКЪДЕ КАТО СЛУШАТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ЕДНО ОТ НЕЩАТА Е ПРЕГОВОРИТЕ СЪС С. МАКЕДОНИЯ