Данните досега: В САЩ са гласували около 8 800 българи

ПП води във всяка една изборна секция зад Океана
16 ное 2021 08:08, Елка Василева
29
Данните досега: В САЩ са гласували около 8 800 българи
Снимка: архив, БГНЕС

"Продължаваме промяната" получава най-много гласове от българите, гласували в САЩ, показват междинните данни на ЦИК.

Партията води във всяка една от секциите, за които има информация за вота, предаде БНР.

Още по темата

На изборите през юли мнозинството от вота на българската общност в САЩ беше за “Има такъв народ", но партията не беше лидер във всички секции.

При президентската надпревара сега лидер според известните данни от гласуването в САЩ е Румен Радев.  

Според междините данни, с които БНР разполага, гласувалите на тези избори в Съединените щати има вероятност да са повече от тези през април, когато участието във вота беше рекордно. Тогава дадоха гласа си около 10 500 наши сънародници отвъд океана. По информацията от 49 от 55-те секции в САЩ в неделя са гласували около 8 800 души. На изборите през юли броят на подадените действителни гласове беше 8 904.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
2
 
! Отговори
DEM преди 2 години
Щом българите в САЩ избират президент, посочен от Русия и подкрепен от БСП.Щом гласуват за ПП, които са буквално казано Б отборът на БСП, който ще върне отнов БСП на власт сигурно ще си идват и ще станем икономическият титан на балканите и европа ще започне да трепери от нас. Браво сънародници. Браво!
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рев да гласуват българите в чужбина, само в щатите били 400 хил!!! Десните от ДБ и други протестъри си мислеха, че хората ще се юрнат да гласуват за тях! Да, ама не, единствените печеливши са от ДПС.
21
0
 
5
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Ей, много бе, много нашенци са гласували! В целите щати. Май цялата работа беше да се направят безброй секции в Турция и Европа, където да гласува електората на ДПС. СТИГА С ТОВА ГЛАСУВАНЕ В ЧУЖБИНА! Щом някой си е избрал да живее там, да си стои там и да печели кинти. Ние тук ще плащаме пенсията на родителите му и училището на децата му, НО сами ще избираме бъдещето си!
20
1
 
8
 
! Отговори
до 19 преди 2 години
Абсолютно. Това са излишни разходи. Гласува се на територията на РБългария, точка. Който иска си идва и гласува.
19
1
 
9
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Защо изобщо се допуска гласуване в чужбина? Тези хора работят там, плащат си данъците там. Това, че пращат на изоставените си родители по някое евро, не им дава правото да решават кой ще управлява в България.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
55 секции за нашенецът в САЩ да си прави експерименти... Е, има такъв народ.
17
2
 
3
 
! Отговори
Ddd преди 2 години
Драги сънародници, всeки от вас има останали приятeли или роднини в България, нe ги изоставяйтe, заради вашата апатия ДПС e трeта сила в парламeнта.
16
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
българите в америка са отишли да си търсят късмета и затова не се занимават с наса турците ги движи злобата и турските специални служби сбъдва се мечтата насултана за балканската ислямска дъга от босна през балканите до турция затовановото нс след бюджета и пенсиите започва с изб закон сътворен от има такиваидио-ти веднага без да се мотаете българия не е за продан
15
2
 
7
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
Печелим 8000 проституиращи срещу 90 000 мооордооорски атсинганина.!.
14
1
 
11
 
! Отговори
satira преди 2 години
Няма и 9 000 души гласували в САЩ, при 200-300 хиляди Българи там. Пълен срам! В една съседна Турция гласуваха 90 000 хиляди души, който даже и не са Българи.Явно Турците имат по-голям интерес към живота в България, от колкото нашите емигранти в САЩ
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е правилно да живееш в чужбина и да се прибираш веднъж годишно в България, а да имаш право да определя съдбата на всички постоянно живеещи в България.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много малко, егаси излагацията.
11
2
 
7
 
! Отговори
Германия преди 2 години
До анонимен 2-Против тези, които сме на Запад, или в САЩ си, но нямаш нищо против отдавна изселени и НЕРазбиращи и Не говорещи български език Турци да решават бъдещето на българския народ, да?!?!?!?!
10
5
 
3
 
! Отговори
Петров преди 2 години
Да си ги вземат тези канадци в Америка да си ги гледат.
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А колко пари са похарчени за тези 49 секции? Заслужава ли си за 8 800 гласа? Емигрантите просто не искат масово да гласуват, а ние едва ли не им се молиме!
8
2
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Колко индианци има там само 8х колко % са туй :)))
7
3
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Анонимен 2___Ако тези, които сме тук гласуваме масово, и то не за мутри или др. крадци, то няма да чакаме вот от чужбина !!!___Ма тука мат'риала е Велик и не ще да гласува, щото нямало достойни кат' него...
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турция и Русия ни ползват като касичка, източват средства от ЕС и данъците за да си ги ползват !!!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2, повечето в България са в перманентна апатия или просто не ги интересува. Именно за това ще ни управляват тези с най дълбокия джоб и ББ и Доганчо го знаят това много добре. За това продължават да крадат като разпрани .
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В САЩ живеят над 300 000 Българи а гласуват една много малка част от тях. Това е направо трагично на фона на контролираното гласуване от Турция !!!