Дебат между Румен Радев и Анастас Герджиков в четвъртък

Това ще е и единственият диспут и ще бъде по БНТ
162
Дебат между Румен Радев и Анастас Герджиков в четвъртък
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единственият диспут между кандидатите за президент Румен Радев и Анастас Герджиков ще бъде по БНТ в четвъртък от 20.00 часа, съобщиха от телевизията.

Още по темата


В нощта след първия тур на изборите Румен Радев коментира, че не би могъл да участва в дебати с останалите кандидати за държавен глава, въпреки че те многократно го призоваваха, защото те са 22-ма, но ако има балотаж, ще дебатира със съперника си.

По-рано съперникът му на балотажа професор Анастас Герджиков съобщи, че предложението на неговия инициативен комитет е дебатът да бъде по трите национални телевизии, но е било отхвърлено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: дебатГерджиковрадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
11
 
12
 
! Отговори
егати държавата !!! преди 2 години
Расате за хулигански прояви го вкараха в следствието, а Фигуранта който буквално се изака върху Конституцията на РБ - НИЩО !!! Даже му се мазнят и възхищават на дебелоочието !!! Същото се отнася и за фигурантчето му Киро !!!
39
4
 
4
 
! Отговори
Козъгъзъ преди 2 години
Бян козъгъзъ, кога ще казва за анаватаната, за бъджи вот, за алахата, за неговата пророка доц. Д-р, проф. хидроинжинер, лидер на имбесилите, повелител на мъжките секретарки, носител на ордена на кафявата лайсна амет мемет юрган, Ъ?! Що прайти дискриминация бате.!.
38
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дебата ще е следния: Гледаме Герджиков и все едно виждаме отвореното чекмедже на Борисов. Какво има да се дебатира с такъв чичка не знаещ къде се намира?
37
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дебатът да се води на чужд език, та да им видим чуждоезиковите данни! Радев тогава ще се хвърли през прозореца, за да не излага допълнително!
36
7
 
2
 
! Отговори
Баце ви Билчо преди 2 години
1-ви въпрос:"зелен сертификат"за всички.ДА или НЕ.дали ще намери място този въпрос сред другите Удобни и Платени въпроси???????
35
9
 
17
 
! Отговори
егати държавата !!! преди 2 години
Ако на Kиро и Радев им се се размине , чл.313 и чл.308 от НК отиват директно в дупката на нужника заедно с конституцията , където е записано че България е ПРАВОВА държава.
34
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха-ха! Какъв диспут може да има между професор и бивш военен...? Ха-ха-ха!
33
5
 
10
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Не бе,той каза,че бил сигурен,че щял да обърне резултата.Ха,ха,ха!Блажени са вярващите.
32
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този голтак Радев не знае основния официален език на света - АНГЛИЙСКИ! Как изобщо се среша с колегите си е Европа, как общува с тях? Докато проф. Герджиков знае не само английски, но и куп още други. Докога тъпите граждани ще са мазохисти и ще чакат все да ги излагат?!
31
11
 
15
 
! Отговори
мда! преди 2 години
А дали проф. Герджиков ще си признае, че той е ... латентен гей? По време на своите лекции колко хубаво и образно описваше любовта между младите мъже в Древна Гърция, как те с часове са се наслаждавали в баните или покрай някои затънтени местенца. Като гледам, то и неговото вице е някакво подобие повече на мъж, отктолкото на жена. Представете си само - латентен гей Президент получава lettres de creance от пристигналите посланици в България. Това щеше да бъде невероятно за историята на България!
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
чорапа обича да командва с протежета. така не могат да го пипнат за нищо.
29
7
 
9
 
! Отговори
проф. Вучков преди 2 години
Слушам Радев и не вярвам на Гербаджиков
28
14
 
18
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 2 години
Герджиков няма никакъв шанс. Най-добре е да отиде на площада пред Президентството и да се предаде, с безусловна капитулация.
27
16
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахахааааа, Рундю ще се скрие в мазето на пРезидентството в четвъртък. Ако излезне на дебат ще бъде публично размазан от професора, даже и да има слушалка в ухото да му подсказват :))))))))))))))))))))))))))))))))))
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българи,гласувайте масово в неделя,за да не ви разклати пак Карадайъ.Защото миналата неделя потънах от срам заради всички,които си останаха по домовете.Нали се сещате сега за кого ще си даде гласовете.
25
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В 20.00 трябва да има,, По света и у нас", така е от десетилетия от както съществува тв в България. Хората са свикнали да гледат новини, а не лъжите на Фуражката и Ананаса.
24
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как да вярва народа на човек казващ, че целта му била второто място а не победата? За какво ни е президент който се примирява с втори или трети места? Айде обратно към университета.
23
8
 
16
 
! Отговори
стига бе преди 2 години
До Анонимен 9 ... И професорът като е толкова начетен, защо му трябваше на баир лозе? Защо се нави да става кандидат на хунтата гербдпс, които ни докараха на последно място в ЕС по всичко, освен по бедност и болни. Как би общувал със сикаджийска мутра прочела една книга? Как ще изпълнява всичко хрумнало му на тиквата, както правеше другата марионетка Плевнелиев? Оставаше мафията да си сложи и президент и тогава завладяването на държавата ни щеше да е пълно. НЕ мерси!
22
11
 
12
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Надявам се искрено Генерал Радев да го гръмне от упор ония с турската фамилия. Евреите са бедни,че Радев ще победи.
21
18
 
19
 
! Отговори
дано преди 2 години
Герджиков покажи на тая фуражка че си класи над него. Фуражката и тая мазна гнус до него е време да си ходят