Слави Трифонов: Ще направя всичко възможно да има кабинет

Приех поканата за среща с Кирил Петков и Асен Василев, написа той
Обновена: 16 ное 2021 22:19 | 16 ное 2021 21:45, Красимир Ангелов
174
Слави Трифонов: Ще направя всичко възможно да има кабинет
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви, че се е срещал с лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев и им е обещал подкрепа за съставянето на правителство.

Още по темата
"Както казах, ще направя всичко възможно и всичко, което зависи от мен, за да бъде съставено правителство максимално бързо още с първия мандат. Затова днес приех поканата за среща, отправена от победителите в изборите - “Продължаваме промяната", написа Трифонов в своя профил във Facebook.

"Срещнах се с Кирил Петков и Асен Василев и изразих пълната си подкрепа към съставянето на правителство с техния мандат. Казах им директно, че ще направя всичко възможно, разбира се - всичко, което зависи от мен и от "Има такъв народ", за да може правителството да се реализира, парламентът да работи и хората да се успокоят", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
3
 
11
 
! Отговори
?!? преди 2 години
И тоя преживявания катарзис! От избори до дупка до ще направя всичко възможно за правителство. И казва, че не бил се променил, същият като един върл антиваксър сега министър на здравеопазването. То властта е за умни хора, за това по умния в Неделя да изберем за баланс на тия.
119
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-накрая и Славуна да проумее че никой не гласува за него, за Христо, за Киро, за Асен, пък дори и за лелката Корнелия.. а срещу корупцията на ГЕРБ.
118
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я да видим какво имаме сега - 4 антигерб формации и анти ДПС с 60% електорална тежест и колко депутата, май 147 - къде не сме го изчегъртали като след трети избори не може да си кажат заглавието в НС - изолирани в ъгъла. Разкарват ви се кадрите от ключовите постове- днес са изхвърлили Николов от БЕХ като мръсно коте. Рашков овладя МВР и службите, каскетя не смее да мъцне, отделно ви мачка по места по изборите. Спецов ви е подкарал гербавите фирми с ревизии и на ония им се реве, Комитова ви спря кранчето в пътните, Киро - в ДКК и монтажи, СГП се събуди и почна да дава в правилната посока - там
117
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пръч, ако смяташ,че Диктатура на военен е по-лабаво от картел на мафия, много грешиш. Стани, мирно, равнис, бегай на амбразурата!
116
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
134, в интерес на истината Радев шатна главите на: Слави, Мая, Корнелия, ГЕРБ, ВМРО, Марешки, Сидеров, НФСБ и още много други.Очертава се Хитлеровия сценарий с една партия: ПП. Ако са достатъчно тъ-пи да му изберат Президентска Република, закриваме държавата и всеки се изнася, накъдето свари.
115
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се, Радев печели безпроблемно, но ще отида на втори тур да гласувам за него, за да е ясно, че няма връщане назад към времената на мафията и магистралното крадене.
114
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре да идва 'русата жена" на Ванга, че ми писна от кати-ли!
113
2
 
6
 
! Отговори
Какви 4 години преди 2 години
До Анонимен"Ако ПП и останалите имат разум за 4 години ще направят чудеса"==Всички анализатори предвиждат нови избори на пролет. Какви 4 г. бълнуваш ти.
112
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шат на Слави патката главата
111
0
 
15
 
! Отговори
даа преди 2 години
И тоя се самоизчегърта . На следващите избори е под чертата .
110
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато всичко приключи, България ще е половин държава, а ЕС ще приеме загубата на територия като приемлива в името на мира с Турция. Толкова сте тъ-пи, че е невъзможно да се съхраните като нация.
109
2
 
10
 
! Отговори
Слави, Славии преди 2 години
кой те бръсне вече тебе за сл/ива.Да се съставело правителство и да се успокоял народа.Народа няма да се успокои докато тези крадливи лъжци и лъжливи крадци не се махнат.Да ходят в Харвард да си доучват,в Америка нали има 32 или 37 пола,там да си изберат който искат,а не да ми докарват Истанбулската конвенция в Бг.Ти Слави с неадекватното си поведение и грамадно нарцистично его допринесе да са сега тук тези гнъсове.Затова по-добре се скрий и не напомняй на хората за себе си.По-малко ще те кълнат
108
0
 
13
 
! Отговори
Винкело преди 2 години
Слави ти изглеждаш по стар от Лили Иванова!
107
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неуважението на Радев към конституцията показва, че не му пука за законността, а за онова, което той смята за правилно. Турция ще отхапе половината територия от България под претекст, че иска да защити своите етнически братя от деспотичния режим на Радев. Явно има провиденсъри.
106
1
 
4
 
! Отговори
До 113 преди 2 години
Демократично избраното ти правителство (от ромите) никой не ги е свалял. Просто си изкара мандата и изгуби на Избори. Така е при Демокрацията. Или си мислехте че Банкянския шофьор ще управлява колкото Правешкия овчар?
105
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев ще управлява България чрез своите министри независимо дали това ще е по Конституция или не и вие, душковци, ще му поднесете цялата власт на тепсия!
104
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълна катастрофа. Защо трябваше от първа политическа сила да паднете до дъното, за да почнете да говорите нормално. И ако може... повече НЕ ПУСКАЙ Тошко африкански в парламента. Твърде е радикален и невъзпитан , даже неприятен.
103
1
 
2
 
! Отговори
патрон преди 2 години
И ти ли Бруте ?!
102
1
 
12
 
! Отговори
Ясно преди 2 години
Байдън и ЕС са натиснали, то е ясно. Винаги ще сме си колония с подобни продажни политици, които не отстояват националния ни интерес.
101
1
 
9
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
Ще е доста интересна коалиция между либерасти като ПП и ДБ заедно с консерви като БСП + ИТН. Най-вероятно ще е от ден до пладне, освен ако не е добре платено за всички страни в сделката.