ДПС зове симпатизантите си да гласуват за обединител на нацията

Ръководството на партията сигурно в мъдростта им
526

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ЦОБ на ДПС излезе с решение, че избирателят на ДПС е много мъдър и ще направи правилния избор и ще гласува за президент, който да е обединител на нацията. Решението беше съобщено от лидера на движението Мустафа Карадайъ.

Според него предстоящият балотаж в неделя, на който ще се реши кой ще спечели вота за президент, е важен, защото се прави избор на важна институция.


"Нашата кампания беше такава, че ние очертахме очаквания профил на президентската институция. И затова искам да ви припомня профила на президентската институция според нас. Президентската институция трябва да бъде обединител на нацията и на всички българи. Трябва да бъде лице на държавата пред света и глас на национално обединяващите каузи“, каза още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


526
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пижо "Радев - президент! Бойко Рашков - следващият президент!" След като Радев стане за втори път президент, няма да има "следващ". Ще е той, докато руснаците решат, след което няма да има на какво да е президент "следващ". И да има държава, няма да има никой в нея. Всички ще са се разкарали от това, което ще направи ДС от Територията.
261
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 350 Зад Радев стои ДС. Кои мислиш, че са ДС?
260
5
 
4
 
! Отговори
Пижо преди 2 години
До Да допълня... До онзи с кривите сметки. Не знам как ги смяташ, но дори и половината от 10%-те процента на БСП да гласуват за Герджиков, пак не ти излизат сметките. Аз обаче не познавам комунист, който да подкрепи ГЕРБ. В най-добрия за вас случай, просто няма да гласуват. Що се отнася до протестните партии, ми те са на протест срещу ГЕРБ, беее! Целият им електорат единодушно подкрепи Радев. Няма причина да не го направят пак. Радев - президент! Бойко Рашков - следващият президент!
259
3
 
4
 
! Отговори
До352 преди 2 години
Какво ценности какво ново време може очакваш от една пионка на шайка крадци и едни аАнадолски интересчии,много молим слез на земята?
258
7
 
11
 
! Отговори
Лично мнение 2 преди 2 години
Не симпатизирам на Герджиков, защото и той е продукт на старото време, но пък и не е нито силовак, нито "бизнесмен", за разлика от стандартния профил на родния политик. Вижда ми се една идея по-удачен избор от Радев. Дано да спечели.
257
1
 
2
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Аз съм за сайбе, може и мусайбе,е и накрая есра.все турски имена а на български ....
256
7
 
9
 
! Отговори
Тривелий преди 2 години
Мюсюлманин не е равно на турчин, в България няма турци и това са го казвали самите турци. Тежка е съдбата на нашите мюсюлмански сънародници, предците им бяха помюсюлманчени насила, а в свободна България те се турцизираха доброволно. Те се наричат турци, а като отидат в Турция им викат българи. Българската държава и особено НРБ носи голяма вина, ама и те са си виновни за себе си!
255
8
 
10
 
! Отговори
Лично мнение преди 2 години
Честно казано, дано Радев загуби, защото и той е продукт на друго време. Като Бойко. Бойко беше нужен за своето време и изигра ролята си, но сега имаме нужда от различен тип лидери. Имаме нужда от нови личности с духовност и ценности, които да бъдат пример и вдъхновение за хората. За съжаление, не виждам такива и в новия парламент.
254
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаквам и симпатизантите на БСП да не гласуват за Радев ако Корнелия ги призове.
253
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои хора не разбират, че е абсурдно да не обичаш комунистите, а да заставаш зад ГЕРБ и кандидатите им. При положение, че Б.Б. е 100%-ов продукт на комунистите, доказана мутра и схемаджия. Още по-абсурдно е да не осъзнаеш, че заклеймяваш с "комунист генерал, който се е обучавал в САЩ и 100% е преминал сериозни проверки от малкото служби, които могат да се противопоставят на пост-комунистическите издънки. В сравнение с шеф на охранителна фирма през 90те, бодигард на Т.Ж. и приятелче на мафиоти.
252
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само обединение ще спаси България. Комунистите ни научиха да се мразим, да мразим всички различни, да мразим "класовия вряг", можехме да обичаме само руснаци, да мразим Запада, сигурно защото на запад се живееше много по-добре и хората бяха свободни. Обратното на това, което беше тук. Трябваше да затягаме коланите и да мразим. Гледайте Радев и си правете сметкат ккво ни чака.
251
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи за Радев. Той е обединител на нацията. Иначе ако техните избиратели, бяха умни и свободни хора, щяха да гласуват по съвест, а не като им кажат.
250
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Килиман Мечкаров да излезе и да каже коя е неговата родина?
249
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Питам Килиман Мечкаров коя е неговата родина?
248
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Биби Гаваза от битиви.Биби как можа да си гадже с Килиман Мечкаров бухааа
247
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС избирателите в Турция гласуваха за Радев на предните президентски избори. Под строй. Тогава трроловете му не ревяха, че не били българи. Сега реват, нищо, че ДПС даже не е обявило, че ще подкрепи Герджиков!
246
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Родени тука викат турци сме.Пълна шизофрения нереален свят"...........................................Хахаха, ами то и китайци има родени в България и какво да кажат, че са българи ли?
245
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бесте Сабри от битиви .Юксел Кадриев .Само как звучат .
244
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ерджан Ебатин коя неговата родина?Позор в парламента Ебатин
243
4
 
3
 
! Отговори
минувач преди 2 години
Карадята трябва д внимава - да не пресоли манджата! Защото това си е директно вмешателство във вътрешните работи на България! И ако Ердоган продължава да помага с 'автобуси' агитация. логистика, пари - нищо чудно да се въведе изискване за 'уседналост', плащане на данъци в България, знание на езика и такак нататъка за "гласоподавателите"!